Facebook şifresini vermiyor beyfendi !

cnm inan bana bunların hiç biri çözüm değil, benimkinin face şifresini istediğimde direk söyledi çok rahat bir şekilde, meğer adamın 2. fake hesabı varmış ordan görüşüyormuş kızlar, telefonunu istediğim zaman kurcalamamada izin veriyordu, meğersem başka hattı ve telefonu varmış iş yerinde kullandığı.

Son düzenleme:
çiftlerin birbirine şifre vermesi olayına karşıyım ama kimsenin de hesabında eski sevgilisi olamaz, isterse dayısı cumhurbaşkanı olsun

sorunun şifresini vermemesi mi senin öğrenmek istemen mi?

eğer öğrenmek istersen yardımcı olurum. bi yöntem var şifresini öğrenebilirsin şifre kırmak gibi bişey değil kendi eliyle farkında olmadan vericek ve sen de istediğin zaman girip bakabiliceksin :) yardımcı olmamı istersen cevap yaz mail adresimi atayım anlatayım yöntemi :)

Ben de bu dertten muzdaribim ama ben hiç istemedim istersem küçük düşücekmişim gibi hissediyorum ve de onu kıskandığımı düşünmesini istemiyorum. malum erkeklere 2 yüz verince hemen popişleri kalkıyo. ben hala amacıma ulaşamadım çünkü bi türlü denk getiremedim facebook tayken konuşmayı :) umarım haftaya halledicem ama o zamana kadar nasıl sabrederim bilmiyorum :) :)

bir facebooka silindin işte the end.!!! böyle herıflerle ugrasmaya degmez... neyın tedırgınlıgı neyın guvensızlıgı..guven de ılıskının ne anlamı var?

şifreyi neden bu kadar ısrarla istediniz ki? kendinizi biraz küçük duruma düşürmüşsünüz onun gözünde benim fikrime göre.

Kendi Face adresini dondur, kullanmak istemiyorum de ŞİFRE DEĞİŞTİRMEKTEN DAHA İYİDİR. ve cep telefonuna şifre koy, birbirimize güvenmek için bunlar gerekli canım de. Birdaha da face şifresini isteme. Bunlar için uygun ortam olana kadar da arama, bırak o döndün sana. Yoksa söylediğin herşey havada kalacak ve adam istediğini yapmaya devam edecek.

benimde kocam da face şifresini vermiyor sinir oluyorum ama çok da üstelemiyorum çünkü pek pc yi açmaz face benim yanımda açar zaten resim olarak parti bayrağını koymuş hep arkadaşları ve akrabaları var onlarla parti üstüne paylaşımlar var bunu gören kimse bana arkadaşlık falan teklif etmez face de senin yanında açıyorum zaten gizli açmıyorum ki şifreyi ne yapacaksın diyor ama ben yinede bozuluyorum.hepsi bir tuhaf ama senin ki cebini de vermiyormuş bu hoşuma gitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…