• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook profiline bakma??

Olay utanmak degil ego.meselesi sonucta kus olduklarimiz,burnumuzun ucuyla reddediklerimiz de var o stalklarda:eek:
Normal de aman umurum da degilsin dediklerimize de baktikkk:KK12: ay gozum kor olaydida bakmayaydim:KK45:

Ahah ben de o durumdayım:) arkadaşımın eski sevgilisinin yeni sevgilisine bile bakıyorduk :)daha kimlere baktık kim bilir:olamaz:

Cakma bir face adresim var bazi gruplari takip etmek icin.Hem kendime hem de esime bakmistim.Esimin oneriler kisminda vardi benim yoktu ama.Bir de diyelim ki birisi size bakmis ve hic ortak arkadasiniz yok;arama kismina girin ilk harflerde bile baslarda o varsa.Size bakmistir.Tabi sizin baktiklarinizda onlarin listesinde ilk baslarda cikiyorsunuz : ))))
Amaaan kim kime bakmiyordur ki kizlar bea :)

arkadaşlar yeni öğrendim birinin face profiline bakınca o kişiye bizi arkadaş olarak mı öneriyor. böyle birşey var mı?
Malesef ama var. .
Karsidakini tanidigini düşünüp arkadaş öneriyor hem sana hem ona ..
Ama bunu o kişinin anlayacagini sanmam..
Zaten ona da baktıkları öncelikli çıkıyor...

var wallaha. ınstagram da aynı
mesela
a yazıp aratıyorsun a isminde sana bakanlar cıkıyor
resmen de boyle

var wallaha. ınstagram da aynı
mesela
a yazıp aratıyorsun a isminde sana bakanlar cıkıyor
resmen de boyle

Nasıl yani instagramda da mı var ciddi misin. Yandım o zaman ben :KK43:

Nasıl yani mesela b yazdığımda bana bakan kişimi çıkar önce yoksa benim arattığım kişi mi?

Nasıl yapıyoruz bunu anlamadım ayrıntılı anlatır misiniz:) kodmatik var ordan bakıp ne yapacaz

Profilinize en cok bakan/ ya da sizinle en cok ilestisimde bulunan arkadasiniz kimdir?

Sorusunun cevabi:

1) FB profil sayfaniza gidin

2) Bos bir alana sag tik yapip "view page source" u secin, sayfanin kodu cikacak.

3)Tarayicinizin "Search" (Arama) fonksiyonunu cikarin. Cikan pencereye

InitialChatFriendsList

yazin.

4) soyle bir satira isaret edecek

["InitialChatFriendsList",[],{groups:[],list:["100009784455473-2","100000331559238-2",... falan liste uzar gider.

iste 1000...xxxx sayilari, facebook profil numaralaridir.

5) 1. sirada olan kisi, kirmizi fontla yazdim. sayfaniza en cok bakan arkadasinizdir, tabi kim oldugunu henuz bilmiyoruz, diyelim ki "Bay X"

yani

100009784455473-2

6) Simdi sayfanizin tepesine cikip tarayicinizin penceresine bakin, kendi profil numaranizi g0receksiniz mesala:

https://www.facebook.com/profile.php?id=1000011231231231 <<<sizin profil numaraniz

7) Simdi yukaridaki formati esittir (=) isaretine kadar siliyoruz

https://www.facebook.com/profile.php?id=

8) sonra, bay X in numarasini yani

100009784455473-2

sayisini esittirden sonra ekliyoruz.

Yani

ttps://www.facebook.com/profile.php?id=100009784455473-2

ve bu adrese gidince, kimin profilimize baktigini ogreniyoruz!!!

VOILA!

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:eğlence:

Profilinize en cok bakan/ ya da sizinle en cok ilestisimde bulunan arkadasiniz kimdir?

Sorusunun cevabi:

1) FB profil sayfaniza gidin

2) Bos bir alana sag tik yapip "view page source" u secin, sayfanin kodu cikacak.

3)Tarayicinizin "Search" (Arama) fonksiyonunu cikarin. Cikan pencereye

InitialChatFriendsList

yazin.

4) soyle bir satira isaret edecek

["InitialChatFriendsList",[],{groups:[],list:["100009784455473-2","100000331559238-2",... falan liste uzar gider.

iste 1000...xxxx sayilari, facebook profil numaralaridir.

5) 1. sirada olan kisi, kirmizi fontla yazdim. sayfaniza en cok bakan arkadasinizdir, tabi kim oldugunu henuz bilmiyoruz, diyelim ki "Bay X"

yani

100009784455473-2

6) Simdi sayfanizin tepesine cikip tarayicinizin penceresine bakin, kendi profil numaranizi g0receksiniz mesala:

https://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?id=1000011231231231 <<<sizin profil numaraniz

7) Simdi yukaridaki formati esittir (=) isaretine kadar siliyoruz

https://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?id=

8) sonra, bay X in numarasini yani

100009784455473-2

sayisini esittirden sonra ekliyoruz.

Yani

ttps://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?id=100009784455473-2

ve bu adrese gidince, kimin profilimize baktigini ogreniyoruz!!!

VOILA!

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:eğlence:

Bu nedir anlamadım

Seen yine de isini garantiye al bundan sonra cakma hesap ac canim.baksana cikiyo diyenler de var
Tabii cikiyor! Facebook parayi nasil yapiyor? Birbirine ulasmak isteyenlerin profilini toplayip reklamcilara satiyor. Reklamci nasil kazaniyor? Birbirine bagli insanlarin davranislarini ve begenilerini tespit ederek!

Tanıyor musun bildirimi kafama takıldı araştırdım :) uzun süre arkadaş ekleme yada aktif olmayan hesaplara geliyormuş ...

Miletin facesi kilitli dğl mi ya nsl stalklıyorsunuz?
Valla elimizdeki imkanlarla ne gorebilirsek artik:işsiz:
Hakkin da kismina bakiyorum bekarmi,evlimi,profil fotosuna bakiyorum sonra eger sansim yaver giderde aciksa ne yapmis nereye gitmis,kimlere cemkirmis:63:

Valla elimizdeki imkanlarla ne gorebilirsek artik:işsiz:
Hakkin da kismina bakiyorum bekarmi,evlimi,profil fotosuna bakiyorum sonra eger sansim yaver giderde aciksa ne yapmis nereye gitmis,kimlere cemkirmis:63:
az once bi konu okudum.konu sahibi sevgilim yok diye,rastgele birisini eklemiş.İpeqbocugu hımm:sinirli:

Back
X