• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook hesabında sorun yaşayan var mı ?

why_be

varken yok gibi
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.330
73
318
Diğer
merhaba arkadaşlar,
az önce bi arkadaşımın uyarmasıyla facebook hesabıma giriş yaptım. hesabımdan arkadaş listemde ekli olan bir kaç arkadaşımın duvarına çok ayıp şeyler yazılmış . tanımadığım kişilere cinsel içerikli mesajlar gönderilmiş. ben onları temizlemeye çalışırken hızla çoğalmaya başladı bu mesaj durumu. en sonunda hesabımı dondurdum. bi arkadaşa sordum tamam senin profil yok artık dedi.ama hala endişeliyim. çok sinirim bozuldu.
acaba yine facebooka mı saldırıyorlar, yoksa biri yada birileri hesabımı ele mi geçirdi. sizin hesaplarınızda var mı böyle bir problem ?

Son düzenleme:
benim başıma gelmedi ama bir ara incisözlük profillere girip böyle bir şey yapmış diye duymuştum, bir açık bulmuşlar saldırmışlar galiba. düzeltilmiş olması lazım, bir kaç arkadaşımın başına gelmişti. geçmiş olsun cnm

saol canım. evet bi ara inci sözlük yapmıştı buna benzer bişey. ama bu kadar ağır değildi yaptıkları.
yakın arkadaşımın duvarına, üniversite hocama cinsel içerikli mesajlar göndermişler. çok utandım. çok canım sıkkın

Konu içeriği nedeniyle "Teknik Destek/sorularınız&sorunlarınız" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

merhaba arkadaşlar,
az önce bi arkadaşımın uyarmasıyla facebook hesabıma giriş yaptım. hesabımdan arkadaş listemde ekli olan bir kaç arkadaşımın duvarına çok ayıp şeyler yazılmış . tanımadığım kişilere cinsel içerikli mesajlar gönderilmiş. ben onları temizlemeye çalışırken hızla çoğalmaya başladı bu mesaj durumu. en sonunda hesabımı dondurdum. bi arkadaşa sordum tamam senin profil yok artık dedi.ama hala endişeliyim. çok sinirim bozuldu.
acaba yine facebooka mı saldırıyorlar, yoksa biri yada birileri hesabımı ele mi geçirdi. sizin hesaplarınızda var mı böyle bir problem ?

Merhaba bu cinsel içerikli reklam vs. yayınlaması arkadaslarınızın kendı elınde degıl
onceden gırmıs oldukları veya kullandıkları uygulamalarla ılgılı
onları uyarın uygulama ayarlarından silsinler boyle bırseyle karsılasmazlar ve tabı sızın anasayfanıza da dusmez
sakın ola kı bu tur reklam vs. lerı tıklamayın .
sızınle alakalı bır durum degıl yanı

cinsel içerikli reklam yayınlansa yine bu kadar sorun etmezdim.
bi arkadaşımıza 'nasılsın' diye özel mesaj atarız ya öyle bişey ama yazılanlar cinsel içerikli. ve çok iğrenç şeylerdi. hesabımı dondurdum ve açmaya korkuyorum. çok mahçup oldum çünkü:18:

Back