• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebook hesabı ?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
Arkadaş olarak ekli olmayan birinin facebook hesabı bi süreliğine alınabiliyormu? Ayrıldığım insan bu.Meraktanmı yapıyorum yoksa gerçek yüzünü bi kez daha görmek içinmi bilmiyorum.Bu işi yapan birileri varmıdır acaba..?

Konu hakkinda bilgim yok ancak eskiyi kurcalamak hiç akıllıca bir hareket değil.
Giden gitti bence siz de kendinize daha önemli işler edinin. Bu şekilde unutamazsiniz.

Arkadaş olarak ekli olmayan birinin facebook hesabı bi süreliğine alınabiliyormu? Ayrıldığım insan bu.Meraktanmı yapıyorum yoksa gerçek yüzünü bi kez daha görmek içinmi bilmiyorum.Bu işi yapan birileri varmıdır acaba..?
Hesabın hacklenmesinden bahsediyorsanız bunun suç olduğunu bilin istedim.Eskimiş bir ilişki için bu riske girmeye değer mi?
Eskilerle mandal terlik alınırdı bir zamanlar , başka işe de yaramazlar zaten.

Hesap çalınabiliyor. Ama sizin yapmanız zor.
O yüzden hiç kendinizi yormayın.
Çok merak ediyorsanız fake bi hesap açın istek yollayın.
Ben olsam hiç uğraşmam ama siz sormuşsunuz sizin biliceğiniz iş o yüzden cvp verdim.

bunu tamamen bitirmek için yapıyorum belkide..ondan nefret etmek için sebebe ihtiyacım var.

bunu tamamen bitirmek için yapıyorum belkide..ondan nefret etmek için sebebe ihtiyacım var.

Birinden nefret etmek için yasal olmayan yollara girmeye hatta birilerini herkese açık bir platformda bunu yapabildiğini itiraf ettirmeye niyetlendiyseniz bunu ondan nefret etmek için filan yapmıyorsunuzdur.

Bir ilişkiyi tepkisizlik bitirir, böyle lüzumsuz bir şey yapmaktansa ölmüş ya da hiç yaşamamış farz edin karşı tarafı, onu düşünmeyi bırakarak kafanızda bitirin önce.

Ayrıldığımız hiçbir sevgili böyle bir zahmeti hak etmez, madem sebep arıyorsunuz, size böyle manasız bir hareketi yapmayı düşündürecek kadar kafanızı karıştırdığı için bile ondan nefret edebilirsiniz.

Hackerlar yapar anca o işi. Böyle işlere girmeyin hiç ayrılmışsınız olmuş bitmiş ne yapacaksınız hesabına girince.

hesabını çalma bence hiç uğraşma başına dert olursa sonra senin yaptırdığın ortaya çıkar vs vs
istersen söyle ben ekleyeyim sana foto yollym profilini bana da macera olur:KK53::KK53:

Ayrılık söz konusuysa, bitirmek için ille nefrete gerek olduğunu sanmıyorum. Karar verirsiniz, üzülürsünüz, elbette belli bir süre etkisinde kalırsınız ayrılığın, yasını tutarsınız. Belki ağlar sızlanırsınız, ama yeterli zaman geçtikten sonra elbette yeniden ayağa kalkarsınız.

Acı çekmekten korkmayın. Ne geliyorsa kadınların başına bence öncelikle acı çekmekten korkmalarından geliyor, olmadık insanlara bu yüzden tahammül ediyor hep kadın zaten. Oysa acı insani bir duygudur. Gereklidir. İnsana deneyim kazandırır, hataların tekrarını engeller. Ve daha pek çok faydası vardır. Tabi acınız dayanılmaz ise mutlaka bir destek alın, çaresiz değilsiniz.

Hesabın çalınması da - siz alınması demiş olsanız da - suçtur. İsterse hesap sahibi eski sevgili değil eşiniz olsun, suçtur. Böyle bir suç işlemenin haklı gerekçeleri yoktur. Gözünüze küçük bir suç olarak görünmesi, haklı nedenleriniz olduğunu düşünmeniz bunu değiştirmez. Bir suçta hafifletici nedenler olabilse dahi, hiç bir suçta haklılık suç niteliğini ortadan kaldırmaz. Ki sizin durumunuzda hafifletici nedenler de elbette yok. Size verilmemiş bir hakkı size iyi gelecek düşüncesi ile almak istiyorsunuz ancak hukuk göreceli ya da kişisel bir şey değildir. Umarım vazgeçersiniz bu düşüncelerden.

Bunlarla uğraşmak yerine unutmaya kararlı olur ve acı çekmekten korkmazsanız, acınızı da daha kolay atlatırsınız diye düşünüyorum.

Çalmak için ciddi bi bilgisayar ve internet kurdu olmak gerekiyor.Bu tarz şeyleri sadece hacker'lar yapabilir herkesin yapabiliceği bişey değil yani. İlla bakmak istiyorsanız sahte profil açıp ekleyin.Belki hesabına girmek gibi olmaz ama beğeniler arkadaşlar filan görünüyor belki o açıdan işinize yarar. Sizin söylediğiniz zor çünkü.

Yaptığın şey ne yasal olur ne de etik .
Hem ayrıldığına göre gerçek yüzünü görmüş olman gerekmiyor mu ?
Böyle basit şeylerle uğraşmak yerine bence kendiniz için daha verimli uğraşlar bulsanız daha iyi olur.

Back
X