bende aynı şeyleri söyledim ama bu kadar rahat yalan söylemesi sizce hoş değil mi?Aratsın ne olacak ki. Kuzeniniz hiç mi bakmıyor? Bence böyle küçük şeyler yüzünden tartışmaya değmez.
Yalandan nefret ederim eşim de sıkıştıkça söyler ve şiddetli kavgalarımız olmuşsun bu yüzden.Erkek milletinin doğasında var galiba,sıkıştıkça korktukça yalana başvuruyorlar. Aldatma ya da şüpheli durum varsa ona bir şey diyemem ama sadece facebook bir şey ifade etmezki.bende aynı şeyleri söyledim ama bu kadar rahat yalan söylemesi sizce hoş değil mi?
üstelik sbaahıs siliyor ama silmedim diyor hala
öyle tabiki haklısınız ama göz baka baka yalan söylemesi ne kadar itici birşey.Yalandan nefret ederim eşim de sıkıştıkça söyler ve şiddetli kavgalarımız olmuşsun bu yüzden.Erkek milletinin doğasında var galiba,sıkıştıkça korktukça yalana başvuruyorlar. Aldatma ya da şüpheli durum varsa ona bir şey diyemem ama sadece facebook bir şey ifade etmezki.
aynen değil mi doğru diyorsunuz bende bu şekilde söyledim..Öyle bir ayar yok; kendisi silmiş.
Kuzeninizin iki aramayı bu kadar sorun hâline getirmesi saçma ama çocuğun da bunu bu kadar gizem hâline getirmesi inanılmaz. "Arkadaşım onlar, hem sen ne karışıyorsun" dese bu kadar uzamayacaktı eminim.
ahahahah cok güldüm bu yoruma canım yaa ahhahaerkekler baksa bile söyleyemez korkar inkar eder.
Cem yılmazın bununla ilgili şeyleri var aklıma o geldi erkek yalan söyleyemez direkt salağa bağlar diye
canım dün baktında iki kızı arattığını görmiş ama soy isimlerine felan bakmamışbakılıp silindiğini nasıl anlıyosunuz ki ?
ahahahah cok güldüm bu yoruma canım yaa ahhaha
gerçekten bariz salağa bağlıuyorlar
ya bari yalan atacan usturuklu bir yalan at
peki ne yapmalı sence kuzenim bu yalan olayını baya kafaya takmış durumda
haklısınız çok cok haklısınız bu yorumda yani direk dese arkadaşım bile desefacebook ta öyle bi olay yok söyliyimde. gecmiş kendiliğinden silinmezz yani hem kuzenn gördükten sonra silinmesi tuhaf degilmi?..kuzeniniz fazla güvenmesinnnnn ...bakması sorun olmasa bile yalan söylemesi normal değil.yani madem masumca bakmış bi pislik yokmuş içinde.acıkca söylesin he baktım akrabam arkadaşım kuzenim v.s .....ama demekki bu kişilerle ilgili bi yaşanmışlık varki gizliyor yalana sıgınıyor.belki kuzenini kaybetmemek için yapıyo ama bu şekilde yalan yalanı dogurur saglıksız bi ilişkisi olur
canım öyle ama diyor ki ilk defa duyuyorum bu isimleri tanımıyorum diyor tamam mı giriyor bakıyoruzabartılcak bir şey değil bence bende yaşadım aynısını sonra baktım bende bakmışım bir kaç eski arkadaşa merakama gerçekten içinde tanımadığım hiç bir bağlantım olmayan insanlarda vardı şaşırdım belkide karışıklık oluyordur.
üzerine gitmenin anlamı yok bana kalırsa.cünkü üzerine gitsende bu kadar yalanın üstüne gercegi söylemez.yalan üstüne yalan katar.buda daha cok canını sıkar kuzeninin.....sineye de cekmesin sonucta ortada bi yalan var.bundan sonraki olaylarda nasıl inanacak o cocugun sözüne ? o yuzden benim şahsi fikrim şu ki; ''ben senin bana yalan söylediğini düşünüyorum,facebookta öyle bir olay olmadıgını biliyorum.ben geçmişi gördükten sonra bir anda silinmesi tesadüf olamaz? belki itiraf etsen bi nebze güvenim yerine gelir ama sen inkar edip ben bakmadım ben silmedim dedikce sana inancım kalmayacak.o yuzden en iyisi bir süre ara vermek'' denebilir cocuga.....yani en azından bir cırpıda bitirmemiş olur.acık kapı bırakmış olur ve cocukta seviyosa kuzenini böyle bi ara yı kabul etmeyip gercegi anlatır.....ama zaten senn kuzenin sevmyosa falan baglanmamıssa bitirsin direk hic agzını yormasın ....haklısınız çok cok haklısınız bu yorumda yani direk dese arkadaşım bile dese
inanın kuzenim uzatmaz..
bide tanmadım ilk defa duyuyorum demiş ya.
kızın profilne bakıyoruz geçmişte resimlerini beğenmiş yani oğlann
hee nasıl tanımıyosun saçmalık yani
peki bu saattensonra nasıl bir yol izlenmeli sizce bu olay sineye çekilmeli mi yoksa üzerine gidilmeli mi
cok cok teşekkürler fikirlerinz ve yrumlarınız içinüzerine gitmenin anlamı yok bana kalırsa.cünkü üzerine gitsende bu kadar yalanın üstüne gercegi söylemez.yalan üstüne yalan katar.buda daha cok canını sıkar kuzeninin.....sineye de cekmesin sonucta ortada bi yalan var.bundan sonraki olaylarda nasıl inanacak o cocugun sözüne ? o yuzden benim şahsi fikrim şu ki; ''ben senin bana yalan söylediğini düşünüyorum,facebookta öyle bir olay olmadıgını biliyorum.ben geçmişi gördükten sonra bir anda silinmesi tesadüf olamaz? belki itiraf etsen bi nebze güvenim yerine gelir ama sen inkar edip ben bakmadım ben silmedim dedikce sana inancım kalmayacak.o yuzden en iyisi bir süre ara vermek'' denebilir cocuga.....yani en azından bir cırpıda bitirmemiş olur.acık kapı bırakmış olur ve cocukta seviyosa kuzenini böyle bi ara yı kabul etmeyip gercegi anlatır.....ama zaten senn kuzenin sevmyosa falan baglanmamıssa bitirsin direk hic agzını yormasın ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?