Ezilme

Asma yüzünü kopmadigina şükredelim. Hala ayak sahibiyiz ☺
Yok çok şükür ben iyiyim size üzüldüm ama dediğiniz gibi hala ayak sahibiyiz çok şükür verilmiş sadakamız varmış ki ben o sadaka olayına çok inanıyorum kazadan sonra inandım sadakanın fakirin duasının özellikle çocukların duasının koruduğuna benim ayağım motorsiklet ve arabanın arasında sıkıştı sadece ezildi ayağım çocuk sevindiririm onların mutlu olması beni mutlu eder (bu belki söylenecek birşey değil ama) bana hep dediler çocukların duası korudu seni diye o yüzden aynı şekilde devam etmeye çalışıyorum maddi durumum el verdikçe

Ben motosiklette eşimin arkasından uçup ağaca yapıştım, kazadan sonra vücudumdaki en ciddi yaralanma ayak bağlarımin kopmasiydi ki olay yerine gelen itfaiyecile bana mucize gözüyle bakmıştı. Sonra motoru sattık kimbilir kimin duası korudu sadaka dağıtmaya bende inanıyorum ama burda o imkan yok. Kızıl haçta gönüllü çalışıyorum bende

Allah korumuş cidden aslında sadaka dağıtmak değil hediye alıp vermek gibi maddi yardımdan çok hediye gibi veya yolda yardıma muhtaç hayvanlara yardım etmek gibi mesela yolun karşısına geçmeye çalışan hamile bir köpek vardı minik ırklardan inan karnı yere deyecekti nerdeyse geçemiyor arabalardan bende yanında yürüdüm onunla şöförler yoldaki insanlar nasıl güldü halimize varya hala gülüyorum bende onun gibi çok basit şeyler ama sizin yaptığınız da çok güzel neredesin nerede yaşıyorsun (konuyu dağıttık sanki biraz konu sahibi kusura bakma @alone34 )

Su an Almanya dayız yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…