Bugün randevu aldım başka yerede gideceğim cok korkuyorumBaska doktora da gidin
TeşekkürlerFikrim yok ama çok geçmiş olsun canım
Ya benim röntgen çekildi ezilme var dedi yırtık olsa röntgende çıkmıyormus su an agriyor morarma falan yok bana da kas gevşetici krem verdiEzilme de yırtık da aynı şekilde ağrır morarma olur ama yırtılma da iç kanama olabiliyor o yüzden kolunu hareket ettirme ve askıda tut benim ayağımda ezilme oldu araba ve motorsiklet arasında sıkışmıştı 10 gün alçıda durdu ayağım felaket ağrıyordu zonklama şeklinde anneminde kolunda yırtılma olmuş fark etmemiş birden ağrı başlamış dra gitti acil şekilde dr film çektiriyor bakıyor kolunun altı kan dolu 21 gün askıda bekledi kolu krem falan sürdük sürekli çok şükür iyiyiz ikimizde sadece hareket ve bakımı önemli korkmayın
Sizede tutanak tuttular mi şikayetçi oldunuz muEzilme de yırtık da aynı şekilde ağrır morarma olur ama yırtılma da iç kanama olabiliyor o yüzden kolunu hareket ettirme ve askıda tut benim ayağımda ezilme oldu araba ve motorsiklet arasında sıkışmıştı 10 gün alçıda durdu ayağım felaket ağrıyordu zonklama şeklinde anneminde kolunda yırtılma olmuş fark etmemiş birden ağrı başlamış dra gitti acil şekilde dr film çektiriyor bakıyor kolunun altı kan dolu 21 gün askıda bekledi kolu krem falan sürdük sürekli çok şükür iyiyiz ikimizde sadece hareket ve bakımı önemli korkmayın
Valla o gün acil o kadar karışıktı ki bir köyde büyük bir kavga çıkmıştı inan bizi farketmediler bile bende şikayetçi olmayacaktım zatenSizede tutanak tuttular mi şikayetçi oldunuz mu
Valla anneme röntgen mi yoksa MR mı çekildi tam hatırmalıyorumYa benim röntgen çekildi ezilme var dedi yırtık olsa röntgende çıkmıyormus su an agriyor morarma falan yok bana da kas gevşetici krem verdi
Verilmiş sadakamız var mis diyorum bu durumda daha beteride olabilir diValla o gün acil o kadar karışıktı ki bir köyde büyük bir kavga çıkmıştı inan bizi farketmediler bile bende şikayetçi olmayacaktım zatenbizde suçluyduk çarpan arabanın şoförüde
Aynen öyle valla Allah beterinden saklasın hepimiziVerilmiş sadakamız var mis diyorum bu durumda daha beteride olabilir di
O zaman benim ezilmedir doktora gitmeye korkuyorum yırtılma der diyeAma kanama o kadar geniş yer kaplamış ki elleri falan balon gibi şişmişti bide yırtılmadan 1 hafta sonra farkedilmiş ağrı sonradan başlamış
Büyük ihtimalle eziktir çünkü yırtılma genelde zorlamayla ağır kaldırmayla ya da iteklemekle oluyor ve sonradan ağrıyor ama ezik hemen belli ediyor kendiniO zaman benim ezilmedir doktora gitmeye korkuyorum yırtılma der diye
Acil cok önemsemedi rapor istedim vermedi istirahat mi istiyorsun diyor ee yani dedim gidicem bugün de ilaçlarını kullanayım yarin başka bir doktora gidicemezilme,çatlakta çok ağırıtıyor.tekrar gitmeni öneririm.yüksek yerden kolumun üstüne düştüm.aşırı ağrı yaptı.acile gittim birşey yok dediler.1 hafta ağrı çektim başka doktora gittim çatlak varmış krem verdi geçti.
Ya çalışıyorum işten ayrılma durumum falan olur diye korkuyorum paraya ihtiyacım varkorkmayın tedavısı olmayan şeyler değil herkesın başına gelebılır yırtıkta olsa vucut hızla onaracaktır...