Bu da ilk 1 saat anlamadim ayni gün ise gittim is yerinde ağrımaya başladıBüyük ihtimalle eziktir çünkü yırtılma genelde zorlamayla ağır kaldırmayla ya da iteklemekle oluyor ve sonradan ağrıyor ama ezik hemen belli ediyor kendini
endişe etme ben kaza geçirdiğimde sadece ezılme vardı ama 10 gün epey agrım olduYa çalışıyorum işten ayrılma durumum falan olur diye korkuyorum paraya ihtiyacım var
Eğer sigortalı çalışıyorsan rapor alırsın ama sigortasız küçük biryerse bişe diyemeyeceğimYa çalışıyorum işten ayrılma durumum falan olur diye korkuyorum paraya ihtiyacım var
Rapor alanlara daha cok yükleniyorlar sanki keyfimden alıyorum ısın komik yanı doktor bana iki gün rapor veriyor iki günde gece mi bu agriEğer sigortalı çalışıyorsan rapor alırsın ama sigortasız küçük biryerse bişe diyemeyeceğim
Teşekkür ederimAcile güvenme benim parmağım kırılmış anlamadılar iyi bir ortopediye git çok geçmiş olsun
2 gün rapor verdi insallah iki güne geçerendişe etme ben kaza geçirdiğimde sadece ezılme vardı ama 10 gün epey agrım oldu
Haklısın başka dra git, yüklenemezler uyduruktan bir grip yada üşütme değil kaza geçirmişsiniz iyileşemezseniz daha kötü olacak ve işe hiç gidemeyeceksiniz belki de patron mu müdür mü artık nasıl bir iş bilmiyorum ama bi düşünmeleri lazımRapor alanlara daha cok yükleniyorlar sanki keyfimden alıyorum ısın komik yanı doktor bana iki gün rapor veriyor iki günde gece mi bu agri
Öyle yapacağımHaklısın başka dra git, yüklenemezler uyduruktan bir grip yada üşütme değil kaza geçirmişsiniz iyileşemezseniz daha kötü olacak ve işe hiç gidemeyeceksiniz belki de patron mu müdür mü artık nasıl bir iş bilmiyorum ama bi düşünmeleri lazım
Nasil sabitleyebilirim oynatmamaya çalışıyorumEzilme ağrı yapar omzunuzu sabitleyin. Korkulacak birsey yok. Benim ayak bağlarım tamamen kopmuştu bazen kırıklar bile daha hızlı iyilesiyor ezilmelere yirtilmalara kıyasla. Geçmiş olsun.
Evet benim 4 sene oldu kazanın üzerinden ezilmişti hala ayakta çok durunca ağrıyorEzilme ağrı yapar omzunuzu sabitleyin. Korkulacak birsey yok. Benim ayak bağlarım tamamen kopmuştu bazen kırıklar bile daha hızlı iyilesiyor ezilmelere yirtilmalara kıyasla. Geçmiş olsun.
Medikalde askılar falan var omuz sabitleyen onlar verir ayarlar omzunuza göreNasil sabitleyebilirim oynatmamaya çalışıyorum
Medical den aski alabilirsin. Ortepediden yazarlar iste mutlaka. Ortepediye gidesiye kadar eşarp kullan köselemesine uçlarıni birbirine bağla boynundan geçir ve kolunu caprazla. Ortepediye kadar idare eder seni.Nasil sabitleyebilirim oynatmamaya çalışıyorum
Ya gitttigim ortopedi güya cok iyiymiş bu sizin dediğiniz bile söylemedi bana sadece 2 gün rapor verdi hatta ben istedim ilaçları kullan yırtık olabilir dedi agrin devam ederse 1 hafta sonra gel MR cekelim dedi ne askı söyledi ne de başka bir seyMedical den aski alabilirsin. Ortepediden yazarlar iste mutlaka. Ortepediye gidesiye kadar eşarp kullan köselemesine uçlarıni birbirine bağla boynundan geçir ve kolunu caprazla. Ortepediye kadar idare eder seni.
Ayağımın eski fonksiyonlarına tamamen kavuşması 20 hafta sürmüştü benim de. Koltuk dengeleri kullanmıştım o donem. Hiç birsekilde kullanmadım ayağımı. Fizik terapi yapabilirsin istersen bu ağrılar için.Evet benim 4 sene oldu kazanın üzerinden ezilmişti hala ayakta çok durunca ağrıyor
Hmm araştırmam lazım onu işten gelince ağrı kesici masaj kremi ile masaj falan yapıyorum ama ertesi gün tekrar aynı şekilde ağrıyor geçmiş olaun size deAyağımın eski fonksiyonlarına tamamen kavuşması 20 hafta sürmüştü benim de. Koltuk dengeleri kullanmıştım o donem. Hiç birsekilde kullanmadım ayağımı. Fizik terapi yapabilirsin istersen bu ağrılar için.
Başka bir doktor varsa ona gidin. Yoksa aynı doktora git ve askı işte. Omzundaki bağların ve kasların sabitlenmisi lazım iyileşme süresinin başlaması için. Böylede başlar ama boşu boşuna uzar süreç. Sen benim dediğimi yap sabitle o omzu. Olmadı eski usul eşarp tak.Ya gitttigim ortopedi güya cok iyiymiş bu sizin dediğiniz bile söylemedi bana sadece 2 gün rapor verdi hatta ben istedim ilaçları kullan yırtık olabilir dedi agrin devam ederse 1 hafta sonra gel MR cekelim dedi ne askı söyledi ne de başka bir sey
Simdi takacagimBaşka bir doktor varsa ona gidin. Yoksa aynı doktora git ve askı işte. Omzundaki bağların ve kasların sabitlenmisi lazım iyileşme süresinin başlaması için. Böylede başlar ama boşu boşuna uzar süreç. Sen benim dediğimi yap sabitle o omzu. Olmadı eski usul eşarp tak.
Asma yüzünü kopmadigina şükredelim. Hala ayak sahibiyizHmm araştırmam lazım onu işten gelince ağrı kesici masaj kremi ile masaj falan yapıyorum ama ertesi gün tekrar aynı şekilde ağrıyor geçmiş olaun size de