Ezilme

Büyük ihtimalle eziktir çünkü yırtılma genelde zorlamayla ağır kaldırmayla ya da iteklemekle oluyor ve sonradan ağrıyor ama ezik hemen belli ediyor kendini
Bu da ilk 1 saat anlamadim ayni gün ise gittim is yerinde ağrımaya başladı

Eğer sigortalı çalışıyorsan rapor alırsın ama sigortasız küçük biryerse bişe diyemeyeceğim
Rapor alanlara daha cok yükleniyorlar sanki keyfimden alıyorum ısın komik yanı doktor bana iki gün rapor veriyor iki günde gece mi bu agri

Rapor alanlara daha cok yükleniyorlar sanki keyfimden alıyorum ısın komik yanı doktor bana iki gün rapor veriyor iki günde gece mi bu agri
Haklısın başka dra git, yüklenemezler uyduruktan bir grip yada üşütme değil kaza geçirmişsiniz iyileşemezseniz daha kötü olacak ve işe hiç gidemeyeceksiniz belki de patron mu müdür mü artık nasıl bir iş bilmiyorum ama bi düşünmeleri lazım

Öyle yapacağım

Ezilme ağrı yapar omzunuzu sabitleyin. Korkulacak birsey yok. Benim ayak bağlarım tamamen kopmuştu bazen kırıklar bile daha hızlı iyilesiyor ezilmelere yirtilmalara kıyasla. Geçmiş olsun.

Ezilme ağrı yapar omzunuzu sabitleyin. Korkulacak birsey yok. Benim ayak bağlarım tamamen kopmuştu bazen kırıklar bile daha hızlı iyilesiyor ezilmelere yirtilmalara kıyasla. Geçmiş olsun.
Nasil sabitleyebilirim oynatmamaya çalışıyorum

Evet benim 4 sene oldu kazanın üzerinden ezilmişti hala ayakta çok durunca ağrıyor

Nasil sabitleyebilirim oynatmamaya çalışıyorum
Medical den aski alabilirsin. Ortepediden yazarlar iste mutlaka. Ortepediye gidesiye kadar eşarp kullan köselemesine uçlarıni birbirine bağla boynundan geçir ve kolunu caprazla. Ortepediye kadar idare eder seni.

Medical den aski alabilirsin. Ortepediden yazarlar iste mutlaka. Ortepediye gidesiye kadar eşarp kullan köselemesine uçlarıni birbirine bağla boynundan geçir ve kolunu caprazla. Ortepediye kadar idare eder seni.
Ya gitttigim ortopedi güya cok iyiymiş bu sizin dediğiniz bile söylemedi bana sadece 2 gün rapor verdi hatta ben istedim ilaçları kullan yırtık olabilir dedi agrin devam ederse 1 hafta sonra gel MR cekelim dedi ne askı söyledi ne de başka bir sey

Evet benim 4 sene oldu kazanın üzerinden ezilmişti hala ayakta çok durunca ağrıyor
Ayağımın eski fonksiyonlarına tamamen kavuşması 20 hafta sürmüştü benim de. Koltuk dengeleri kullanmıştım o donem. Hiç birsekilde kullanmadım ayağımı. Fizik terapi yapabilirsin istersen bu ağrılar için.

Hmm araştırmam lazım onu işten gelince ağrı kesici masaj kremi ile masaj falan yapıyorum ama ertesi gün tekrar aynı şekilde ağrıyor geçmiş olaun size de

Başka bir doktor varsa ona gidin. Yoksa aynı doktora git ve askı işte. Omzundaki bağların ve kasların sabitlenmisi lazım iyileşme süresinin başlaması için. Böylede başlar ama boşu boşuna uzar süreç. Sen benim dediğimi yap sabitle o omzu. Olmadı eski usul eşarp tak.

Simdi takacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…