Ezel Atv

Bella, hakkaten çatlaksın:roflol:

kara günüm olur lan o gün, tüm yurtta yas ilan ederim, bayrakları yarıya indiririm, senle evleneceği gün.:mymeka:

Hey maşallah, rabbim naadar özenerek yaratmış:asigim:, uyyy tıkandımkafamçokkarıştı

ali zatenn delü ileri derecede!laelaelaelaelae
çocukluğuna inmek lazım onun!kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ben bayılıorum ona ya ezel iki laf diyo nasıl fıttırıyo hemen indirmez o çocukluguna falan bi deneyek ama sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ben bayılıorum ona ya ezel iki laf diyo nasıl fıttırıyo hemen indirmez o çocukluguna falan bi deneyek ama sırnaşık şey
o kadar geçmişe gidip gidip geliyolarr!
bir de Alinin geçmişine gitsinler canım nolcek???CADIARZU

o kadar geçmişe gidip gidip geliyolarr!
bir de Alinin geçmişine gitsinler canım nolcek???CADIARZU

zuhahha hee dogru dedin bak geçmişten çıkamadılar bide alininkine gitsinler
ya ama ali yufka yüreklimi ne sanki geçmişe gittiklerinde cengize diyodu ya nasıl yapcan lan ömer o bizim ömer falan diye bazen seviorum bu aliyi ya

you know,um okuudm bn konunu cnm
ne gerzekler var yaa seni de hacana yerine koymuş salak
senn özel eşyarın var herşey öte o ev sizin ve sen o evde yoksun bile
walla cnm hayatta neler var neler sen kitle evini ve çık git bu kadr basit
küseceksede küssün böle gereksiz bi insanın zaten haytında olmamaSI gerekir

canım az önce olanları okumamıssın kız beni aradı hakaret edio eşim aramıs emine olmaz biz yokken biz varken gelin demiş eşime sen bittin benim için demiş eşimde bunun için biteceksem biteyim demiş sonrada beni aradı hakaret edio bagırıo kapattım bende tlf eşim arıomus acmıomus iş yerinden cıktı eşim onlara gidiyo şimdi delirtti beni salak varken iyi yokken kötü

işte dediğim gbi cnm
kız manyakmış
ne malum siz yokken ev de ne halt yedikleri böle şey mi olur
deli mi ne diyecem belli ki deli

ay ya yarın aksam mersine gidiyorum su sis fln die ucuslar iptal oluo onada deli oluom bide ucus olamzsa iyice cıldırırım

Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kenan Cansu Dere ile birlikte imis.. öyle iddia ediyorlar,kaynakta güvenilirmis...

peki zeynep ne oldu,en önemlisi BEN ne oldummafoldumben

sevimli psikopat!:1rolleyes:
polis akademisinde polis olan bi psikopat vardı o geldi aklıma onu seyrederken!!delikafadulden

evet ya bende bugun tv de fln duydum vazgecin kızlar kenan bak ezelden beri cansuylaymıs bende nasıl birbirlerine asık gibi bakıolar diodum mafoldumben siz vazgecin bana kalsın

Ezel'den beri birlikteler Cem Yılmaz-Canse Dere aşkının ani bitişinin sır perdesi aralandı. Dere bir süredir Ezel dizisindeki rol arkadaşı Kenan ımirzalıoğlu'yla...

Ezel'den beri birlikteler
Bu aşk yakında patlayacak sanırım. Esin Övet yazdı

Cansu Dere ile Cem Yılmaz’ın ilişkisinin bittiğini, söyleyen kişiye güvenmiş ve haberi ilk ben yazmıştım. Cem Yılmaz da “Ne yazıyorsa doğrudur” diyerek kabul etmişti. Bu kişi şimdi de Cansu Dere ile Kenan ımirzalıoğlu’nun birlikte olduğunu söylüyor. Ben inanmadım. “Yok, bu ikilinin arasında aşk haberi hep çıkar ama olmaz. Yani hiç kabul etmediler” dedim. Biliyorsunuz, ‘Yandım Ali’ filminde bir kez daha aşk yaşadıkları iddia edilmiş ve o zaman da Cem Yılmaz ile Cansu Dere ayrılmıştı. Şimdi bir kez daha iki tarafa da bu soruyu sordum.
ıkisi de malum; kabul etmediler. Ancak bana söyleyen kişi o kadar iddialı ki, ben de sizinle paylaşmak istedim. Hem biliyorsunuz, magazin böyledir; önce kabul etmezler, sonra el ele çıkarlar. Bizim yüzümüz kızarır, onlarınki kızarmaz. Ancak Cansu Dere, Cem Yılmaz’dan ayrıldı ama Kenan ımirzalıoğlu, Zeynep Beşerler ile hâlâ sevgili. Tamam, Zeynep Beşerler’i gecelerde hep yalnız ve başka birileriyle görüyorum ama o Kenan ile sevgili olduklarını her fırsatta tekrarlıyor. Bu yüzden olacakları beklemek en iyisi diye düşünüyorum. Bu arada Kelebek yazarı sevgili Mevlüt Tezel’e Başbakanımızın da sık sık dile getirdiği “Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar” lafıyla yanıt vermek istiyorum. Mevlütcüğüm, ben görüyorum, duyuyorum ve yazıyorum.
Ve ‘Siz Uyurken’ köşesi o kadar çok beğeniliyor ki, bazen sırf bu köşe için gece yarısından sonra, yani köşelerinden “Magazini çok iyi bilirim” diye ahkâm kesenler uyuduktan sonra sokağa çıkıyorum. Magazinciyim diyen herkese de tavsiye ediyorum. Çünkü magazin hayatın içinde olmaktır, ben de öyle yapıyorum.

Habertürk magazin alıntıdır..

bugun yasadıgım 2 sok yarın ucuslarda iptal edilir gidemem mersine tam olur artık deliriciiiiimmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…