Ezel Atv

Ne bölümdüü bee delikafadulden

O ölen güvenlik görevlisinin oglunu oynayan cocugu ayrica tebrik etmek istiyorum,
o ne sahneydi yaa ,o ne roldü.. nefesimi tutup izledim valla helal olsun :1shok:

O sakalli cocuk Ramiz dayinin vesilesiyle Ezel´in adami oldu.
Bu arada hakikaten karizmatik bi adam,gözümden kacmadi :jeyyar:
Ezel´imden iyi olmasin :1closedeyes:

alkisalkisalkis harbi süüüppperr bi bölümdü.Yerden yere vurdu beni yine:hooray:

Ali, bu akşam performansıyla Ezeli solladı ..:))

Yetimhanedeki çocukda bayağı büyümüş..Hatırla sevgilide oynamıştı..

haftaya ezel yok...:gitme:

kerpeten abiye yazık ya adam iyice kafayı yicek yakında...

bahara acayip gıcık oluyorum....

ya gazino sahnelerinde bende diyodumki ramiz dayı ezelin tehlikede olduğunu bile bile neden adqaam göndermedi diye meğer onların planıymış.....

ne akıllı herifler ya hepsine bayılıyorum...

ramiz dayı çok sevimli

ama en güzeli ezeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllll.........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan :asigim:

Bide sürekli geçmişten bişeyler gösteriyolar ya sene 1997 sene 2009 bilmem ne Ömer ne zaman hapse girdi kaç yıl yattı sonra 4 yıl Ezel olarak dolandı toplamda kaç sene oldu ki karıştırdılar onları sanırım laelaelaelaelae

Gerçekten çok güzel bölümdü hele ezelin aliye kerpeten abi demesi ve alinin şoku süperdikaydirigubbakcemile3

Anam anam anam ne oldu dün akşam, çabuk biriniz bana özet geçin, en ince ayrıntısına kadar, misafirlikteydim izleyemedim.

Hadi be, bi anlatın be, nolurrrrmafoldumben
Ayrıntılı özet anlatana Kenanla bir gece:hulya:

Sana şunu diyim kuzum ezel cengizin ağzından eyşanın hala kendisini sevdiği öğrendi..

Bu arada ramiz dayının planıyla ezel cengizin hayatını kurtardı..Bu aliyle barışmasına neden oldu ama ali ezele sarıldığında ezel sağol kerpeten abi dedi ali şok geçirdi:1shok:Geçmişe gitti o zamanda öyle demiş..Sonra eski tamirhanesine gitti orda noluyo ulan ömeeeeerrr diye bağırdı bitti..

Kenanla bi gecede istemem senin olsunkaydirigubbakcemile3

aman he iyiki bi boş bıraktık hemen yok kenanla bir gece yok yakısıklı agır olun he kız kuzum kacırdın bu bölüm harikaydı

You know özet geçtim ama kenanı istemedim siz paylaşın artıkyerimseniben

Bu kadarmı yani

E hani burdaki yorumlarda Mert herşeyi batıracak filan diyosunuz. Ne iş.benneyaptımki

Bide bu Ezel'in Eyşana olan merakı aşkı nedir allasen ya, gına geldi artık. Kızın yapmadığı kalmadı adam hala affetmek için neden arıyor be, uyuz:mymeka:

Öğrendide noldu, Eyşan Ezel'i seviyor, eeee nolmuş yani. Biyerlerimi arttı ezel efendinin. Gıcık herif. Valla en ufak bişeyde affedecek bu gerizekalı Ezel. Bizde apışıp kalıcaz yani.

Ezel Ali'ye Kerpeten dediyse Ali uyanır kesin. Eyvah anlıycak Ezel'in kim olduğunumafoldumben Meliha teyzemle Ezel'in sahnesi yokmuydu

Ezel'de diline sahip olamıyor salak, ne diye kerpeten dersin adama:mymeka:Uyuyan yılanı uyandırdı:tomato:

Ay ne fesatsınız, kenanla bir gece dedim gerisini boş bıraktım, isteyen "fill in the blanks yapsın kardeşim.

Kenanla bir gece yemek olabülü, Kenanla bir gece film izlemek olabülü, Kenanla bir gece içmek olabülü, Kenanla bir gece uzun eşek oynamak olabülü, olabülü de olabülü, ohoooookaydirigubbakcemile3

Kuzum Mert abisinin kumarhane soygunu ile ilgili haber yapıyo

Ali ile Cengizin hiç işine gelmedi bu durum..

Yetimhaneye gittiler güvenlik görevlisinin çocuğuyla konuştular bu arada o çocukta o sahnede çok güzel oynamış babamın kafasına silah dayadı dedi çocuk bağırarak..

Mert ordan gözleri dolu bi şekilde aliyle ayrıldı aliye benim abim kimsenin başına silah dayamaz dedi..Ali karıştırma senin iyiliğin için söylüyorum dedi..Başka birileri vardır belki dedi..Mertte başka birileri varmıdır abi dedi..Çekil yolumdan dedi..Bu arada Ali silahına davrandı ama kullanmadı..

Mert ortaya çıkartıyo mu bi de olayı..

dayııı çokkk çakallll!!!sengözlerimebaksanab
yapmış yine planı ama dayının ne çıkarı var acaba ezeli bu kadar kollayıp yetiştirdi?:sm_confused:

ezele sinir oldum dayıya cok sey borclu ama benim bir tane babam var baska babaya ihtiyacım yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…