Ezel Atv

kızlar ben de birşey sorcam, son bölümde cansu derenin giydiği kırmızı triko v yakalı mini bir elbise vardı, nerden bulabilirim bir fikiriniz var mı? siz bilirsiniz güzeller bir el atın, bayıldım elbiseye , dizi biterken sponsorları da yakalayamadım bir de genelde her hafta değişiyor onlar=(

mangoda görmüştüm ona cok benzeyen bir elbise belkide aynıdır ben hiç beğenmemiştim orası baska

=( hadiya ben çok beğendim, mangoda da görmüştüm biriki ay once ondan mı bahsediyorsun acaba onun kolları biraz daha kısaydı boyu daha uzundu bir de triko değildi. ben yine de bakıyım çok sağol you_know ilgilendiğin için

:1shok: Hadi canım

Zeynep nolcak peki:sm_confused:

Hep böyle dizi kahramanları arasında aşk dedikodusu çıkıyo..Eğer gerçekse yakında el ele görürüz zaten..

yaaaaaaaaaaaaaaa ben dizide gıcık oluyorum bu cansuya gercekte de el ele
olmasın yaaa

bu arada tüm ezeldaşlarımn bayramını kutluyorum
you knowum sende sanırım mersine gittin gittinki sesinsolğun çıkımıoo
ozmn sana yazayım ezel bnm lülülülülülülülülüüü

bu arada tüm ezeldaşlarımn bayramını kutluyorum
you knowum sende sanırım mersine gittin gittinki sesinsolğun çıkımıoo
ozmn sana yazayım ezel bnm lülülülülülülülülüüü

mersindede olsam net bulurum opuyorumnanaktan
özledim kız sizi opuyorumnanaktan
bu arada ezel senin olsun çünküm kenan benimmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Allaaah :sm_cool:
Kurtuldum Pazartesi sendromundan sositososito malum biz calısıyoruz yarın bayram tatilimiz yok, bu arada iyi bayramlar ablam a.s.

Farkettin mi fragmana yorum yapmadım cünki izlemicem sürpriz olsun :1ninca:

Oyy dayanabilcekmiyim ki, Askı Memnu'da dayanamamıstım bide Ezel'le deneyim sabrımı :roflol:

Ben bu hafta yok sanıyodum bi moralim düzeldi görünce toparlandım kendime geldim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…