Ezel Atv

Anam anam anam ne oldu dün akşam, çabuk biriniz bana özet geçin, en ince ayrıntısına kadar, misafirlikteydim izleyemedim.

Hadi be, bi anlatın be, nolurrrrmafoldumben
Ayrıntılı özet anlatana Kenanla bir gece:hulya:

Kenan´la bi gece mi delikafadulden
Ulen o gece icin özeti anlatmayi birak, diziyi bizzat kendim oynarim sana -tatlicadiarzu-

Ama harika sahneler vardi bu bölümde.
Bence kacirma, otur, bastan sonra izle kuzum vereliniortak
Güvenliklicinin oglunun sahnesi bence haftanin sahnesi olmali :lepi:
Hakket o cocuk ne kadar büyümüs öyle, boyu posu, masallah benneyaptımki

ezel bişey demişse sebebi vardır çokta duygusal ezel ayşanla cengiz berber yakınlaştılarmı içi gidiyor ezelin kaç kere öldürmek istemiştir onları nasıl dayanıyor şaşıyorum nasıl tutuyor kendini birde hayatlarını kurtardı akşam intikam almakta kötü bişey çok zormuş

kardelen aferin bak hep böle ol kenan benim len yıkılın:mymeka:
valla bölüm harikaydı hani ömer hapisten kactı ya o dayı kaçırdı bence yardım etti ama bu ezelin ömer hali kim ya ben o çocugu hiç görmedim daha önce dizide fln

kardelen aferin bak hep böle ol kenan benim len yıkılın:mymeka:
valla bölüm harikaydı hani ömer hapisten kactı ya o dayı kaçırdı bence yardım etti ama bu ezelin ömer hali kim ya ben o çocugu hiç görmedim daha önce dizide fln
2005 senesinde hapishanede isyan çıktığında büyük yangında başkasının cesedini ömermiş gibi gösterdiler dayı dışarı çıkardı onu sonra yüzünü yaptırdılar işte öle oldu bizde ezeli tanımış olduk :lepi:

İsmail Filiz Çankırılı zengin bir ailenin çocuğudur. Kesin olmamakla birlikte evlidir.Bazı yerlerde boşanmış olduğu yazıyor.
Başka hiç bir bilgi bulamadım çok gizemli :1shok:

7916_152376263269_152314003269_2609278_5020961_n.jpg

İsmail Filiz Çankırılı zengin bir ailenin çocuğudur. Kesin olmamakla birlikte evlidir.Bazı yerlerde boşanmış olduğu yazıyor.
Başka hiç bir bilgi bulamadım çok gizemli :1shok:

7916_152376263269_152314003269_2609278_5020961_n.jpg

kaydirigubbakcemile3ay kız öldüm gülmekten manyak arastırmıs bide gizemli yazmıs kaydirigubbakcemile3

hakkaten cok gizemli bu bilgiler dısında baska bilgi yok yoksa bu dizi bu cocugun hayat hikayesi olmasın akannehir gecmişi yok bununda ezel gibi

ömer rolündeki gençliğini oynayan oyuncu dizi başlarken gözlük reklamında resmi var ömerin yüzünü gardiyan bıçakla doğramıştı orası çok kötüydü estetik ameliyatla ameliyat oldu ses tellerindende oldu

Son düzenleme:
bahçıvan ne alaka şimdi kaydirigubbakcemile3
gözlükte anlamadım şakkıdı

bahcivan ömerin yüzünü doğramıs fln ben o sahneleri hatırlamıorum ömer ondan ameliyat olmus

Günaydin Ezelda$larim:lepi:
kahvaltinizi getirdim -tatlicadiarzu-

:asigim::asigim:

X