Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Göremiyorum....mafoldumben
Anlatin nolurrrrr....catlarim ben aksama kadar...
Amaaan be çatlada patla emi-tatlicadiarzu-
Şimdi şekerim Eyşanın babası geliyor saç baş dağınık vaziyette, köhne bir yerde kalıyor. Cengiz Ezele Ömer git burdan diyor. Eyşanın elinde bir not var ama göremedim bile ne yazdığını.:sm_confused:, Ezelmi yazdı, başkasımı onu bilemiyorum. Sonracığıma birisi Ömerin yüzüğü vardıya hani, onu sakladı avucunda diğerleri görmesin diye. Ama kimdi onu da göremedim. Ali yine kafayı yiyor resimleri filan parçalıyor. Ezelin yardımcısı kız vardıya adı herneyse, Ali elinde silah kızda masanın altında ondan saklanıyor.En sonunda da ezelin annesi yolda yürürken Ezel onu takip ediyor ve sarılıyorlar. Ben yapmadım anne diyor ve bitiyor.
Aklımda kalanlar bunlar loo
Amaaan be çatlada patla emi-tatlicadiarzu-
Şimdi şekerim Eyşanın babası geliyor saç baş dağınık vaziyette, köhne bir yerde kalıyor. Cengiz Ezele Ömer git burdan diyor. Eyşanın elinde bir not var ama göremedim bile ne yazdığını.:sm_confused:, Ezelmi yazdı, başkasımı onu bilemiyorum. Sonracığıma birisi Ömerin yüzüğü vardıya hani, onu sakladı avucunda diğerleri görmesin diye. Ama kimdi onu da göremedim. Ali yine kafayı yiyor resimleri filan parçalıyor. Ezelin yardımcısı kız vardıya adı herneyse, Ali elinde silah kızda masanın altında ondan saklanıyor.En sonunda da ezelin annesi yolda yürürken Ezel onu takip ediyor ve sarılıyorlar. Ben yapmadım anne diyor ve bitiyor.
Aklımda kalanlar bunlar loo
Kuzum nasıl fragman seyretmişsin öyle..kaydirigubbakcemile3Hiç bi şey görememişsinkaydirigubbakcemile3 Yüzüğü annesi saklıyo avcunda o ne diye soruyolar o zaman saklıyo
notu eyşana babası yazmış olabilir
beni terkediğin yerde buluşalım yazıor eyşan babasını görmeye gidiyor
bahar yok bu bölüm
yaprak dökümündeki cemin cenazesindeydi gelmedi mi :dilcikar:
Sadece sesini duydum o ne diye kim soruyo bilmiyorumCADIARZU
Cengizde sarhoş Ezeli Ömere benzetiyo diye düşündüm ben..Ondan öyle bağırıyo heralde git burdan diye..
Kolajmış demekk tekrarıdır diye izlemedim ha..tühh.
e kocası tabi, toparlanamamışır kızceğiz.-tatlicadiarzu- Ay ne fena yaa, dizide olsa kocasının cenazesine katılıyor kadın yaa:gitme:
Bu bölüm niye yok hakket bu sırnaşık Bahar:dilcikar:
Kafayı yesin hepsi birden, Ömere onca şey çektirdiler beter olsunlar.
Bu arada Ali silahı Eyşanın babasına doğrulttu, öldürdümüki acaba, öldürse film biter be, benimkide laf yani.
Daha çoook senaryo çıkar Salih Kalyondan.
Dün gece uykum geldi yattım,sinemadan dolayı tekrar vermişler,
oh iyi olmuş,seyredemeseydim üzülürdüm vallahi,
ama acaba Ömer biraz erken mi çıkıyor ortaya diye de düşünüyorum...
yeni flagman varmı kızlar atsanıza ben bulamadım