Ezel Atv

izlerim bu diziyi ya ah canım yiğidim (cemilim)oynuyooooooooo
özledim valla dudaktan kalbe bittikten beri

şimdi reklamlarda mezarlıkta birinin başında duruyolardı
yemin dizisindeki leylanın babası da oynuyo

Bu dizinin fragmanlarını gördüm hoşuma gitti bende merakla bekliyorum bakalım dizinin başlama tarihini........
Cansu Dere Ve Kenan İmirzalıoğlu oynuyo zaten.
Cansu Dere'yi Sıla dizisinden beri beğenirim Kenan İmirzalıoğlunu zaten beğenirim:kedi:
Kızlar ne zaman başlayacağı belli değil daha dimii:uhm:

ne zaman başlayacağı belli değil daha.ama kesin kurtlar vadisiyle aynı güne koyarlar.sanırım starda olacak bu sezon kurtlar vadisi..yine perşembe olur kanımca.aşk-ı memnuyla çakışmasa bari...

izlerim bu diziyi ya ah canım yiğidim (cemilim)oynuyooooooooo
özledim valla dudaktan kalbe bittikten beri

:sm_cool: :sm_cool:

Valla bende sadece Yigit Özsener icin izlicem opuyorumnanaktan
28 Eylül Pazartesi baslıyormus. :dance:
Günü iyi oldu, o gün izledigim bisey yoktu zaten diger günlerde hep Kanal D'deyiz :kedi:

cansu dereden nefret ediyorum çok sevimsiz bi kadın....

kenan imirzalioğlu süper olmuş ama cansuda olmasa....

:sm_cool: :sm_cool:

Valla bende sadece Yigit Özsener icin izlicem opuyorumnanaktan
28 Eylül Pazartesi baslıyormus. :dance:
Günü iyi oldu, o gün izledigim bisey yoktu zaten diger günlerde hep Kanal D'deyiz :kedi:

pazartesim boştu iyi oldu. diğer günleri kanald atv doldurdum zatiii

Yeni fragmanda yok ortalıkta, hala iki tanıtım dönüyor biri mezar basındaki digeride Kenan'ın sargılı hali. Bi fragman daha cıktı ama ilk iki tanıtımın karısımı olarak. :roflol:

fragmanlardan anladığım kadarıyla bir nevi Ali-Polat Alemdar olayı...
yani Kenanı öldü sanıyorlar ama o ya estetik oluyor ya da bir kazadan kurtuluyor tabi bambaşka bir yüzle...sanırım intikam alacak Kenan...

Baslasin artik yaa :asigim: :asigim:
Sesli fragmani cok duygusal olmus :a015:
Ama keske Cansu Dere´nin yerine baska birini oynatsalardi :dilcikar:
Örnegin beni :lepi:

Kenan ımirzalıoğlu hayranı olarak
Bu dizinin güzel olacağını düşünüyorum
Ama Cansu Derenin ne oyunculuğunu beğenirim nede kendisini
Nedense eğreti duruyor , cansu dere olmamış keşke daha iyi bir oyuncu seçseydiler..

fragmanlardan anladığım kadarıyla bir nevi Ali-Polat Alemdar olayı...
yani Kenanı öldü sanıyorlar ama o ya estetik oluyor ya da bir kazadan kurtuluyor tabi bambaşka bir yüzle...sanırım intikam alacak Kenan...

aynen ben de böyle düşündüm.aynı polat gibi estetik oluyo falan.bakalım nasıl bi diziymiş başlasa artık..

kenenin oldugu her diziyi filmi izlerim ben:asigim:
ama malesef sanirsam yine bir kurtlar vadisi vakasi gibi geliyor bana hic hoslanmam mafya dizilerindenklava:

'Ezel'de ımirzalıoğlu, aşkı ile intikam duygusu arasında kalan Ezel'i oynuyor.

28 Eylül'de Show TV'de izleyiciye merhaba diyecek olan dizide Ömer'in basit bir hayatı vardır. Eyşan'ı sevmektedir ve asker dönüşü evlenecektir.
Ancak ne olduysa bundan sonra olur ve kendisini bir anda cinayetten hapiste bulur. Sevdiği kız Eyşan, en iyi arkadaşı Cengiz ve abisi bildiği Ali'nin ona korkunç bir oyun oynadığından şüphelenmektedir. Tek bir soru, onca yıl boyunca beynini dağlar: 'Niye?' Yıllar sonra aynı soruyla başka bir isim ortaya çıkar. Ömer, hapishanede ölmüş ve yerine Ezel doğmuştur. Ezel, ondan her şeyini alan bu üç kişiden hesap soracaktır. Ama önce, içindeki aşkı öldürmesi gerekmektedir.

ALINTI

Kıbrıs'da gerçekleşen çekimleri tamamlandı.

Çekimin son günü Ezel kadrosu ile birlikte Kaya Artemis’te verilen basın toplantısında uzun bir aradan sonra sevenleri ile tekrar buluşacak olan ımirzalıoğlu Ezel’e çok güvendiğini ve heyecanlı olduğunu bildiğimiz aksiyonlu bir dizi değil ama duygusal aksiyonu bol bir dizi olduğunu belirtti. Ezel’de elit bir kadronun buluşma nedenini dizinin konseptinin, yapısının farklı ve masalsı bir tarafı olduğunu, “dizidir çok rahat çekeriz havası hiç birimiz de yok herkes çok intizamlı davranıyor” dedi.

CANSU’NUN ROLÜ ZEYNEP’E TEKLıF EDıLMEDı

Güçlü kadrosu da, senaryosu kadar ilgi çeken Ezel ile ilgili oyuncular arasında yer alması planlanan Helin Avşar’ın kendisine teklif edilen metres rolünü kabul etmeyip, teklifi geri çevirmesi hakkında yöneltilen soruya ımirzalıoğlu “Dizimizde metres rolü yok. Konuyla ve Helin Avşar ile ilgili çıkan haberler asılsızdır. “ dedi. Ayrıca Kenan ımirzalıoğlu’nun uzatmalı sevgilisi Zeynep Beşerler’e Cansu Dere’nin oynadığı karakter önceden telif edilmesi konusu ile ilgili de ımirzalıoğlu haberin asılsız olduğunu belirtti.

2 YIL ARADAN SONRA EZEL BENı HEYECANLANDIRIYOR

ımirzalıoğlu “Uzun süredir bir projede görünmüyordum çünkü biraz ara vermek ve kendimle ilgilenmek istedim. Askerliğimi de yaptım o dönemde. 2 yıl aradan sonra Ezel ile dönüş yapmak beni çok heyecanlandırıyor.

YAŞIM ıLERLEYıNCE KOMEDı FıLMLERıNDE OYNAYACAĞIM

ımirzalıoğlu “Yaşım ilerledikçe aksiyon filmlerinde çok fazla oynayamayacağım dolayısıyla komedi filmlerinde oynamam gerekeceğini düşünüyorum. “ dedi.

HOLLYWOOD ıÇıN ÖZEL BıR ÇABA SARFETMEYECEĞıM

Kenan ımirzalıoğlu “Hollywood da büyük bütçeli ve dev aktörlerle çalışmak herkes ister. Orada olmak için çok fazla çaba sarfetmiyorum ama bir gün Hollywood ile ilgili ortak bir çalışma gerçekleştirirsek orada rol almak için elimden geleni yaptığım söylenebilir. “ dedi.

DERE “ OYUNCULUK ıLE ıLGıLı BıR HAYALıM YOK “

Cansu Dere “ Oyunculuk ile ilgili bir hayalim yok istediğim şeyin içindeyim zaten devamı da gün geçtikçe geliyor zaten. Tek kelime ile özetlenecek bir rollerimiz yok. Oynadığım karakterin ismi Eyşan oldukça karışık bir karakter.” dedi

ALINTI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…