valla ben cok yapmacık buluyom sevmıom kocam ızlıo dıe bakıyom işte..çok komık yaa o restorantta catıya bakmaları falan acayıp basıt gelıo bana dızı..ezelın eysana soru sormaları..yok sen asık oldunmu yok o yok bu ..one yaaaaaa..kalıtesız bana göre..eysan ezelı anasını evıne götürmesı allahım ne komedı ya ..hıc gercekçı degıl..aklı basında kım gıder bee..ahada buaraya yazıyom o çocuk ömerle eysanın demedı demeyın:içelim:
Eyşan, sil artık o timsah gözyaşlarını, yemeyiz biz.:umursamaz:
Ömeri sevmişmiş de, küçük hayelleri varmışda onları sevmişde, ondanmı adamı hapse gönderdiniz hee:mymeka:, ondanmı hemen Cengizle evlendin, hadi evlendin hemen yattın onlakafamçokkarıştı
Kanımca Ezel, Eyşandan intikam mintikam alamaz, çünkü hala deli gibi aşık o ruhsuza:dilcikar:
Yahu arkadaşlar bide aklımın almadığı bir durum var. Şimdi bizim Ömerin ailesi şey yani Ezel'in babası kardeşi Mert filan Cengize nasıl oğlum derler, nasıl hala görüşürler. Yahu cengiz denen pislik senin oğlunun evlenmeyi düşündüğü, sevdiği kızla evli bi kere. Böyle birşeyi nasıl kabullenirsiniz. Meliha Teyzeme helal olsun ama, o hiç sevmiyor Cengizi ve Eyşanı. Hiç görüşmemiş kanımca Eyşanla mahkeme gününden sonra.
Merti anlamak mümkün değil, neydi o tavırlar Eyşana mezarlıkta. Neymiş efendim mahkemede Ömeri suçlamışmış Eyşan. yav iyide Cengizi abin yerine koyuyorsun ama Eyşana tü kaka. Yok ya:mymeka:
bahar hiçii olmamış dızıye cok aptal oynuyor
salak ablasını da davet ettı ezel hıc bozulmadı anlamadı
eyşan cok sinsiii
dızıde en cok ezel ve ali ii oynuor
ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))
valla ben cok yapmacık buluyom sevmıom kocam ızlıo dıe bakıyom işte..çok komık yaa o restorantta catıya bakmaları falan acayıp basıt gelıo bana dızı..ezelın eysana soru sormaları..yok sen asık oldunmu yok o yok bu ..one yaaaaaa..kalıtesız bana göre..eysan ezelı anasını evıne götürmesı allahım ne komedı ya ..hıc gercekçı degıl..aklı basında kım gıder bee..ahada buaraya yazıyom o çocuk ömerle eysanın demedı demeyın:içelim:
bı ben sewmıyom bu dızıyı galıba..eysanda cok tıpsız sıska seyyy:kedi:
ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))
Çocuk Ömerle Eyşanın zaten..Biz başında anlamıştıkakannehirvalla ben cok yapmacık buluyom sevmıom kocam ızlıo dıe bakıyom işte..çok komık yaa o restorantta catıya bakmaları falan acayıp basıt gelıo bana dızı..ezelın eysana soru sormaları..yok sen asık oldunmu yok o yok bu ..one yaaaaaa..kalıtesız bana göre..eysan ezelı anasını evıne götürmesı allahım ne komedı ya ..hıc gercekçı degıl..aklı basında kım gıder bee..ahada buaraya yazıyom o çocuk ömerle eysanın demedı demeyın:içelim:
Bence çok güzel bakıyo:asigim:Zevkler ve renkler tartışılmaz tabizemuszemusezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))
yok kocam çok sevıooo mecbur yaneee:kedi: vurcaklar benu bırazdan..ne bılıım yahu sewmeyen b benmı varmışım
yok kocam çok sevıooo mecbur yaneee:kedi: vurcaklar benu bırazdan..ne bılıım yahu sewmeyen b benmı varmışım
hehe anladım kaydirigubbakcemile3
ama bak kocan izlemeyi bıraksın bi süre sonra sen merak etmeye başlarsın acaba noldu bi aç bakalım die :roflol: