Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Barış Falay senin ben tipine .. Başka adam bulamadınız mı ya o ne uyuz ne itici bi tip off
Bence Cansu dün akşam çok iyi bir performans sergiledi..Hele mezarlıktaki sahne de çok çok çok iyiydi..Önceleri kendisi hakkında bende olumsuz düşünüyodum ama dün akşam bütün kötü düşüncelerimi sildi geçti..
Selam arkadaşlar...
Ben bu diziye bayılıyorum biliyorsunuz ama banada dün gece sinir bastı.
1...reklam o kadar çokki, dizide ancak 3 sahne geçti.
2....eğer çocuk eyşanla ezeldense bu çocuk 14 - 15 yaşlarında olması lazım ki; en fazla 10- 11 yaşlarında.
3...Alinin adamı, eğer Ezelin adamıysa, neden çerçeve olayını söyledi.
4...Eğer aile onların bişey yaptığını biliyorsa neden Cengizle kankiler? Bilmiyorlarsa neden Eyşanla küsler. Eğer eyşanla, cengizle evlendi diye küsseler, Cengizle neden hala kankiler....
Daha bir sürü bişeyler varda aklıma gelmiyor şimdi, geldikçe eklerim buraya...
Akşam siteye giremedim bir türlü, yorum yazamadım, sinir oldum.
Son sahne çok içimi acıttı..
Hee birde Ezelin annesi fenalaşınca neden sadece Ezel ilgilendide diğerleri sohbet etti? Herkes bir yana Mertin hiç umrunda olmadı...
Kafamda bir dolu soru işareti var, lütfen senarist kendine gelsin ve daha mantıklı bir yol izlesin. Şuan severek izlediğim tek dizi diyebilirim ve vazgeçmek istemiyorum...
Selam arkadaşlar...
Ben bu diziye bayılıyorum biliyorsunuz ama banada dün gece sinir bastı.
1...reklam o kadar çokki, dizide ancak 3 sahne geçti.
2....eğer çocuk eyşanla ezeldense bu çocuk 14 - 15 yaşlarında olması lazım ki; en fazla 10- 11 yaşlarında.
3...Alinin adamı, eğer Ezelin adamıysa, neden çerçeve olayını söyledi.
4...Eğer aile onların bişey yaptığını biliyorsa neden Cengizle kankiler? Bilmiyorlarsa neden Eyşanla küsler. Eğer eyşanla, cengizle evlendi diye küsseler, Cengizle neden hala kankiler....
Daha bir sürü bişeyler varda aklıma gelmiyor şimdi, geldikçe eklerim buraya...
Akşam siteye giremedim bir türlü, yorum yazamadım, sinir oldum.
Son sahne çok içimi acıttı..
Hee birde Ezelin annesi fenalaşınca neden sadece Ezel ilgilendide diğerleri sohbet etti? Herkes bir yana Mertin hiç umrunda olmadı...
Kafamda bir dolu soru işareti var, lütfen senarist kendine gelsin ve daha mantıklı bir yol izlesin. Şuan severek izlediğim tek dizi diyebilirim ve vazgeçmek istemiyorum...
alinin yanındaki adam ezelin eleman çıktı ya şok oldum :1shok:akannehir
gerçekten dünkü bölüm bombaydı süper bir dizi bence:hulya:
dizinin konusu güzel akıcı evet ama çok dizi o kadar ağır işliyor ki sıkılıyor insan biraz daha hızlandırmalarımı gerekiyor acaba kafamçokkarıştı
kızlar o yüzük ezelin annesinin cebine nasıl girdi orayı kaçırdımgamyoncuiremsu,
janım eyşan cengızle yatmıyorkı anlamadın mı dun gecekı konumalarından ben burdayım sen hala neyı beklıyorsun dıye sordu eyşana sanırım yatmıyor onlarr uzun zamandan berııı...
Ezel ve tipsizliklmaz:, bağdaşmayan iki kelime,ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))
Nasıl yatmıyor. Bir önceki bölümü izlemedin kanımca, Bahar yapıştı Cengize sonrada hobaaa:umursamaz:, zavallı Ezelde bahçedeydi gördü bütün herşeyi.:gitme:
Ezel ve tipsizliklmaz:, bağdaşmayan iki kelime,
Ezeldaşlar olarak teessüf ederiz:hulya:
kuzuu nana bakıyom ezelle kafayı bozmuşsun
nedir konusunu bunun bu kadar güzel vallaha merak ettim haa
Öfff Eynur yorma beni, git accuk araştır.:hulya:
Ohh senin Sonbaharında bitti netcen şimdi.
Gel anlaşalım seni Ezel'li yapalım.vereliniortak
ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))