Ezel Atv

dizinin konusu güzel akıcı evet ama çok dizi o kadar ağır işliyor ki sıkılıyor insan biraz daha hızlandırmalarımı gerekiyor acaba kafamçokkarıştı

alinin yanındaki adam ezelin eleman çıktı ya şok oldum :1shok:akannehir
gerçekten dünkü bölüm bombaydı süper bir dizi bence:hulya:

Selam arkadaşlar...
Ben bu diziye bayılıyorum biliyorsunuz ama banada dün gece sinir bastı.

1...reklam o kadar çokki, dizide ancak 3 sahne geçti.
2....eğer çocuk eyşanla ezeldense bu çocuk 14 - 15 yaşlarında olması lazım ki; en fazla 10- 11 yaşlarında.
3...Alinin adamı, eğer Ezelin adamıysa, neden çerçeve olayını söyledi.
4...Eğer aile onların bişey yaptığını biliyorsa neden Cengizle kankiler? Bilmiyorlarsa neden Eyşanla küsler. Eğer eyşanla, cengizle evlendi diye küsseler, Cengizle neden hala kankiler....

Daha bir sürü bişeyler varda aklıma gelmiyor şimdi, geldikçe eklerim buraya...

Akşam siteye giremedim bir türlü, yorum yazamadım, sinir oldum.
Son sahne çok içimi acıttı..
Hee birde Ezelin annesi fenalaşınca neden sadece Ezel ilgilendide diğerleri sohbet etti? Herkes bir yana Mertin hiç umrunda olmadı...

Kafamda bir dolu soru işareti var, lütfen senarist kendine gelsin ve daha mantıklı bir yol izlesin. Şuan severek izlediğim tek dizi diyebilirim ve vazgeçmek istemiyorum...

Barış Falay senin ben tipine .. Başka adam bulamadınız mı ya o ne uyuz ne itici bi tip off

Bence Cansu dün akşam çok iyi bir performans sergiledi..Hele mezarlıktaki sahne de çok çok çok iyiydi..Önceleri kendisi hakkında bende olumsuz düşünüyodum ama dün akşam bütün kötü düşüncelerimi sildi geçti..

Bence ikiside süper oynuyor, Cansu dere çok gıcık bir tip ama oyunculuğu gerçekten çok iyi.
Barış Falaya bayılıyorum zaten oldum olası, gerçekten çok iyi bir karakter oyuncusu...
eğri oturup, doğru konuşmak lazım değilmi?yerimseniben

Selam arkadaşlar...

2....eğer çocuk eyşanla ezeldense bu çocuk 14 - 15 yaşlarında olması lazım ki; en fazla 10- 11 yaşlarında.
4...Eğer aile onların bişey yaptığını biliyorsa neden Cengizle kankiler? Bilmiyorlarsa neden Eyşanla küsler. Eğer eyşanla, cengizle evlendi diye küsseler, Cengizle neden hala kankiler....

Hee birde Ezelin annesi fenalaşınca neden sadece Ezel ilgilendide diğerleri sohbet etti? Herkes bir yana Mertin hiç umrunda olmadı...

Kafamda bir dolu soru işareti var, lütfen senarist kendine gelsin ve daha mantıklı bir yol izlesin. Şuan severek izlediğim tek dizi diyebilirim ve vazgeçmek istemiyorum...

çocuk ezel ve eyşandandır..14-15 yaşında olması imkansız..yanlış hesap yaptın bence
zaten olayın üstünden 12 yıl geçmiş..eyşan o gece hamile kalsa e 9 ay hamilelik var...çocuk 11 yaşında olur..yerimseniben

filmin tekrarı ne zamandı arkadaşlar...dün film başladı elektrik gitti izleyemedim..meraktanda çatlıyorum bu film tam bağımlılık yaptı bendezemuszemus

Selam arkadaşlar...

1.reklam olayı..onu geçtim o hep olan bişey zaten...
2.çocuk ömerden,başka bi arkadaş da açıklamış zaten...
3.o farklı bir çerçeveci olduğunu sanıyordu ama ömerin babası olduğunu görünce durdu,söylemedi zaten...
4.kimse olayın asıl suçlusunu bilmiyor ezel ve ezelin kankasından başka(tuncel kurtizin oynadığı karakter)...o kısmı hala anlayamadım ben de,ama bunun altından da ilginç bişey çıkacak bence...

alinin yanındaki adam ezelin eleman çıktı ya şok oldum :1shok:akannehir
gerçekten dünkü bölüm bombaydı süper bir dizi bence:hulya:

canım katılıyorum dünkü bölümü süperdi

dizinin konusu güzel akıcı evet ama çok dizi o kadar ağır işliyor ki sıkılıyor insan biraz daha hızlandırmalarımı gerekiyor acaba kafamçokkarıştı

daha iyi işte,kenanımı adım adım,nefes nefes izlemek fena mı kaydirigubbakcemile3

bide dün ben saat tuttum dizi 7 dk.erken bitti,reklamlarmı azaldı nekaydirigubbakcemile2

kızlar o yüzük ezelin annesinin cebine nasıl girdi orayı kaçırdımgamyoncuiremsu,

kızlar o yüzük ezelin annesinin cebine nasıl girdi orayı kaçırdımgamyoncuiremsu,

tahmnimiz ezel o an bn ömerim diyeemdi zaten ömer olduğunu ispat edecek tek şey olan yüzüğü annesinn cebine koydu sonra bulduğunda anlasın die

çok güzel bir bölümdü...
ömerin annesiyle her karşılaşmasında çeşmeler açıldı bende mafoldumben

janım eyşan cengızle yatmıyorkı anlamadın mı dun gecekı konumalarından ben burdayım sen hala neyı beklıyorsun dıye sordu eyşana sanırım yatmıyor onlarr uzun zamandan berııı...

Nasıl yatmıyor. Bir önceki bölümü izlemedin kanımca, Bahar yapıştı Cengize sonrada hobaaa:umursamaz:, zavallı Ezelde bahçedeydi gördü bütün herşeyi.:gitme:

ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))
Ezel ve tipsizlik:eek:lmaz:, bağdaşmayan iki kelime,

Ezeldaşlar olarak teessüf ederiz:hulya:

Nasıl yatmıyor. Bir önceki bölümü izlemedin kanımca, Bahar yapıştı Cengize sonrada hobaaa:umursamaz:, zavallı Ezelde bahçedeydi gördü bütün herşeyi.:gitme:

Ezel ve tipsizlik:eek:lmaz:, bağdaşmayan iki kelime,

Ezeldaşlar olarak teessüf ederiz:hulya:

kuzuu nana bakıyom ezelle kafayı bozmuşsun
nedir konusunu bunun bu kadar güzel vallaha merak ettim haa

kuzuu nana bakıyom ezelle kafayı bozmuşsun
nedir konusunu bunun bu kadar güzel vallaha merak ettim haa

Öfff Eynur yorma beni, git accuk araştır.:hulya:

Ohh senin Sonbaharında bitti netcen şimdi.

Gel anlaşalım seni Ezel'li yapalım.vereliniortak

ben bu bahar denen yapisik yilik veremliyi geberticem ya suluk gibi yapisti Ezele simarik tipsiz sey o kahkuller ne oyle besleme gibi annesinin yuzugu buldugu an cok kotu oldum ya ana yuregi nasilda sevindi

Öfff Eynur yorma beni, git accuk araştır.:hulya:

Ohh senin Sonbaharında bitti netcen şimdi.

Gel anlaşalım seni Ezel'li yapalım.vereliniortak

kızım sanki izleyebildim son baharı
çok geç saate koyuyorlar uykum geliyo
tekrarı hangi gün sen bilirsin:)
işim olmaz ezelle tezelle,
biz gece bahçesini izliyoruz
ben senmiyim kızım ben oğlumla vakit geçiriyorum yemiş diziyii

ezelde çok tıpsiz gelıo banaaa..kro gıbı bakıo:)))

canım ksk li arkadaşım kumru,boyoz falan güzelde şu ezel işinde gel anlaşalım,hemşehrim olduğun için sadece '' halt etmişsin sen '' dimeklen yetiniYOMMMMŞenizŞenizŞeniz:mymeka:

X