en güzel sahne şuydu : eyşan bahar ve ezel ,restaurantta konuşurlarken mevzu ilk aşka geldiğinde ,eyşan hiç yalansız geçmişi ve ömeri anlattı ya ,ezel orda eyşanın ömeri unutamadığını anladı ,eyşan takside ağlarken ,ezelde arkasındanm bakıp ağladı ,işte orda bende koptum ,senağlama
bahara elbise seçerken kabinde eyşan, dışarda ezel birbirlerine aç gibi ,yakın ama o kadar uzak ,ezel elini koydu bir ara kabine ,eyşana dokunurcasına ,muhteşemdi ..mafoldumben
mezarlıktaki sahnede ,oğlumu görmenizi istiyorum dedi eyşan ,torununuz sayılır dedi ,sayılır yerine o sizin torununuz demesini çok isterdim..
ayrıca eyşana soğuk ve role yakışmadı diye düşünürken birden bire dünki bölümde bu fikrim tamamen yıkıldı ,halbuki içinde ne acılar besleyen ,kin ,öfke ,acı ,vicdan hepsini bir anda yaşayan ,geçmişe dönme şansı olsa gözünü kırpmadan dönecek bir karakter olduğu çıktı ortaya ..
heleki cengizlerin evinde ezel ve annesinin buluşması tam bir duygu patlaması yaşattı bende , gözyaşlarımı tutamadım ,kendimi o esnada kulağına söyle ,kulağına söyle derken yakaladım :)kaydirigubbakcemile3
yüzüğün annesinin cebinden çıkma sahnesi ise bitirdi beni ,ne kadar ince detay ,ne kadar zekice bir düşünce ..
zaten bu dizi tamamen ince detaylar ile renklendirilmiş ,birden bire aaaa demek bu bundan böyle olmuş ,aaa bak bu adam ezelin adamıymış filan oluyo insan ,şaşırıyorsun ama bir o kadar da keyifleniyorsun ..:lepi:
şebnem ezeli satacak diye düşündüm ,herşeyi biliyor ,paraya kanacak ve aliye herşeyi anlatacak demiştim ,orda da yanıldım ,satmadı ezeli ..alkisalkisalkis
heleki KENAN ,onun için birşey söyleyemeyeceğim ,kelime bulamıyorum ..ezelin omzuna başını koyan bahar değil ben olmak isterdim ..:asigim
kocam duymasın ) :))))