Ezel Atv

Bu Zeynep ne sansli hatun valla :nazar:[/I][/B][/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol:

en güzel sahne şuydu : eyşan bahar ve ezel ,restaurantta konuşurlarken mevzu ilk aşka geldiğinde ,eyşan hiç yalansız geçmişi ve ömeri anlattı ya ,ezel orda eyşanın ömeri unutamadığını anladı ,eyşan takside ağlarken ,ezelde arkasındanm bakıp ağladı ,işte orda bende koptum ,senağlama

bahara elbise seçerken kabinde eyşan, dışarda ezel birbirlerine aç gibi ,yakın ama o kadar uzak ,ezel elini koydu bir ara kabine ,eyşana dokunurcasına ,muhteşemdi ..mafoldumben

mezarlıktaki sahnede ,oğlumu görmenizi istiyorum dedi eyşan ,torununuz sayılır dedi ,sayılır yerine o sizin torununuz demesini çok isterdim..

ayrıca eyşana soğuk ve role yakışmadı diye düşünürken birden bire dünki bölümde bu fikrim tamamen yıkıldı ,halbuki içinde ne acılar besleyen ,kin ,öfke ,acı ,vicdan hepsini bir anda yaşayan ,geçmişe dönme şansı olsa gözünü kırpmadan dönecek bir karakter olduğu çıktı ortaya ..

heleki cengizlerin evinde ezel ve annesinin buluşması tam bir duygu patlaması yaşattı bende , gözyaşlarımı tutamadım ,kendimi o esnada kulağına söyle ,kulağına söyle derken yakaladım :)kaydirigubbakcemile3

yüzüğün annesinin cebinden çıkma sahnesi ise bitirdi beni ,ne kadar ince detay ,ne kadar zekice bir düşünce ..
zaten bu dizi tamamen ince detaylar ile renklendirilmiş ,birden bire aaaa demek bu bundan böyle olmuş ,aaa bak bu adam ezelin adamıymış filan oluyo insan ,şaşırıyorsun ama bir o kadar da keyifleniyorsun ..:lepi:

şebnem ezeli satacak diye düşündüm ,herşeyi biliyor ,paraya kanacak ve aliye herşeyi anlatacak demiştim ,orda da yanıldım ,satmadı ezeli ..alkisalkisalkis

heleki KENAN ,onun için birşey söyleyemeyeceğim ,kelime bulamıyorum ..ezelin omzuna başını koyan bahar değil ben olmak isterdim ..:asigim:KK43: kocam duymasın ) :))))

Eyşana ölüüüüm:lepi:

Kahrol Eyşan al sana bombasüprizzzzz

ezel ve cengiz ne buldular bu eyşanda anlamadımm sıska donuk birşey
baharda aynı soğuklukta dizide çocuk gibi hareketleri yok mu beni kahrediyor
dizide en güzel bayan oyuncu rolünde meliha annem var
eyşanın mezar sahnesi çok komikti tam oğlumu görün o sizin de torununuz demesini beklerken kıvırdı .:umursamaz:mezarlıktasın eyşan doğruları konuş çarpılmadelikafadulden

Bahar çok kötü oynuyo çok sırıtıyo diğer oyuncular arasında..:nazar:

Zevkle seyrettim,Ömer ile annesinin sarılışı,annenin oğlunu kokusundan tanıması
sahnesinde gerçekten koptum...
Ali'nin çıldırması ve en güzeli de ne biliyor musunuz?
iyilerin kazandığı bir dizi...
bakalım önümüzdeki hafta neler olacak...

Ayy hiç dizi izlemeyen ben bile kitleniyorum her ptesi yaaa...
Süperdi dün akşamki bölüm ...
Gittikçe güzelleşiyor herşey sonradan çözülüyor yaa çok düşündürücü sürükleyici süper bi dizi...
Ezel bu hafta ne güzel laflar çarptı çok zekice bayıldım akşam yaaaa...Ali kudursun dursun kaydirigubbakcemile3
Hele o annenin hislerine,umutla bekleyişine ,oğlunun olduğunu hissetmesine tanık oldukça çok ağladım yaaaaa...Bide son sahnede yüzüğü koyarak annesine işaret vermesi bitirdi beni annenin o ağlayışının mutluluk gözyaşlarına dönüşmesi mahvetti beni...
eşimde gel gel sulugözüm diye bağrına basıyo beni her hafta... senağlama

Son düzenleme:
ilk bölümde sürekli geçmişe gidiyor diye pek sevememiştim.ama sonradan bayıldım.dizinin finalinde yüzüğün annesinin cebinden çıkması bitirdi dün akşam beni ya..çok üzülüyorum o kadına :gitme: bide cansu dere yerine başka biri olsa çok daha iyi olurmus.o kadın oyunculuk yapamıyor ya çok sahte akannehir

ilk bölümde sürekli geçmişe gidiyor diye pek sevememiştim.ama sonradan bayıldım.dizinin finalinde yüzüğün annesinin cebinden çıkması bitirdi dün akşam beni ya..çok üzülüyorum o kadına :gitme: bide cansu dere yerine başka biri olsa çok daha iyi olurmus.o kadın oyunculuk yapamıyor ya çok sahte akannehir

Bence Cansu dün akşam çok iyi bir performans sergiledi..Hele mezarlıktaki sahne de çok çok çok iyiydi..Önceleri kendisi hakkında bende olumsuz düşünüyodum ama dün akşam bütün kötü düşüncelerimi sildi geçti..

Barış Falay senin ben tipine .. Başka adam bulamadınız mı ya o ne uyuz ne itici bi tip off

cansu dere gercekten dun guzel oynadi katiliyorum
aglama sahnesini cok iyi yapti
film guzelligini hala koruyor helal olsun
boyle devam eder umarim
her bolum bi heyecan ve sasirma

dün akşamki bölüme bayıldım
her bölüm gittikçe daha da baglıyor ve güzelleşiyor dizi ..
ömerin annesin hisleri çok kuvvetli eyşana inanmasa sarılmazdı ama inandı ona
cengizi sevmiyor hiç .. bide bu alinin yanındaki adam ezelin adamıymış ona çok şaşırdım ya
bakalım daha nerelerde adamı var .. hiç yaş tahtaya basmıyo ya çok zeki
kumarda adamın hilesini nasıl çözdü güvenlik müdürü alide mors oldu ..
bide aliye parkta bu tamirci çıragıykende böyleydi güvenlik müdürüykende dedi ya orda bittim ya
ne yakışıklı karizmatik bu ezel ya bu diziyle dahada çok sevdim onu.

Barış Falay senin ben tipine .. Başka adam bulamadınız mı ya o ne uyuz ne itici bi tip off

Valla bende bir o kadar hayran kaldım Barış Falaya. Süper oynadı adam, oynamak ne kelime döktürdü resmen:hulya:

Cansu derede süperdi dün, sevmeye başladım ben bu hatunu, yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim dimi amakaydirigubbakcemile

Yahu arkadaşlar bide aklımın almadığı bir durum var. Şimdi bizim Ömerin ailesi şey yani Ezel'in babası kardeşi Mert filan Cengize nasıl oğlum derler, nasıl hala görüşürler. Yahu cengiz denen pislik senin oğlunun evlenmeyi düşündüğü, sevdiği kızla evli bi kere. Böyle birşeyi nasıl kabullenirsiniz. Meliha Teyzeme helal olsun ama, o hiç sevmiyor Cengizi ve Eyşanı. Hiç görüşmemiş kanımca Eyşanla mahkeme gününden sonra.

Merti anlamak mümkün değil, neydi o tavırlar Eyşana mezarlıkta. Neymiş efendim mahkemede Ömeri suçlamışmış Eyşan. yav iyide Cengizi abin yerine koyuyorsun ama Eyşana tü kaka. Yok ya:mymeka:

Eyşan, sil artık o timsah gözyaşlarını, yemeyiz biz.:umursamaz:

Ömeri sevmişmiş de, küçük hayelleri varmışda onları sevmişde, ondanmı adamı hapse gönderdiniz hee:mymeka:, ondanmı hemen Cengizle evlendin, hadi evlendin hemen yattın onlakafamçokkarıştı

Kanımca Ezel, Eyşandan intikam mintikam alamaz, çünkü hala deli gibi aşık o ruhsuza:dilcikar:

ben ezelin yanında çalışan bayan tam yamuk yapacakken yapmadıya yamuk yapacak sandım şaşırdım yanındaki kişiler tam dürüst kişileri seçmiş hepsi sadık baharda ne hastasıysa ne zaman ölecek yada ezele olan aşkından bir mucize olupta iyileşecekmi ezelede gözlük çok yakışıyor bu arada söylemedende edemeyeceğim

X