Ezel Atv

Beni yine çok şaşırttı bu bölüm. Ali`nin adamının aslında Ezel`in adamı olacağı hiç aklıma gelmezdi. Bu dizide bunu beğeniyorum. Sürekli şaşırtıyor.

çok güzeldi yaa özellikle annesiyle olan bölüm bide mezarlık ağladım valla..ah bir deseydi sizin torununuz diye eyşan..cengize çok sinir oluyorum yaa tipsiz şey..dudaktan kalbe dizisindede uyuzdu burdada..adama uyuzluk yakışıyor..ondan hep bu rollerde oynuyor yaa..annesi yüzüğü cebinde bulunca şok oldu bakalım ne yapacak ama kimse inanmazki ona...hayal kuruyor sanırlar....

ay yine harika bir bölümdüüü...ay gerçekten alinin adamının ezelin adamı çıkmasına çok sevındım ya:))))

benim_olan, eşimle beraber Cengiz`e artıkçı diyoruz.Dudaktan kalbe`de de öyleydi. Ama adam rolünü iyi yapıyor yine de.
O yüzük Ezel`in annesinin cebine nasıl gitti anlayamadım. Ya ben bi sahneyi kaçırdım yada haftaya oda ortaya çıkar.

Allahim, bu nasil bölümdüü senağlama
Icim disima cikana kadar aglamak istiyorum senağlamasenağlamasenağlama
Tek kelimeyle harikaydi, yine cok etkileyiciydi..
Mezarda Eysan´la Ömerin annesinin karsilasmasi kesinlikle bu bölümün en güzel sahnesiydi..:lepi:
Cansu Dere´yi aslinda donuk buluyordum oyunculuk olarak, ama o dönüp annesine sarilip aglamasi cook etkileyiciydi
Ayrica Ali´nin psikopat halleri beni öldürüyor.. :roflol: Acaip bi psikopat olma potansiyeli var bu adamin icine delikafadulden
Parkta bulusup, birbirlerine meydan okuma sahnesi de ayri bi sahaneydi..
Tefo´nun Ezel´in adami olmasi gercekten sürpriz oldu, cok güzel planlamislar..

Aklima geldikce yazarim yine, bu dizi gittikce daha güzel oluyor sanki :lepi:

Annesi Ezel´e "Ömer sensin dimi" diyerek sarildi, o ara boynundan kolyeyi cekti herhalde CADIARZU

yaa akşam süperin ötesinde süperdi
eğer dizi böle devam ederse şuana kadar bildiğim tüm dizleri unutacAm onlarda
onlarda dizimiydi be diyeceem
aksilik gibide tam dizim başladı misafr geldii gitsinler die dua ettim nese ki mezarlık da açtııım
eyşanla ezelin alışverişteki hesaplaşması:1ninca:
ramiz dayınn o hamletten okuduğu bölüm
eyşann mezar da annesini gördüğü ağladığı sahne:çok üzgünüm:
ali ile ezelin parkta atışması:lepi:
alinn adamının aslında ezelin adamnın çıkması (çok şaaşrdım orda çok ustaca düşünülmüş)akannehir
ezelin annesi ile karşılaşıp annesinn ömeeer die ağlamsısenağlama
ve en büyük bomba delikafadulden
ezelin annesinn cebine yüzüğü koymasıı:sm_cool:
bn tahmn ettim ezel annesine özellkle o şekil ağlarken görmeye dayanamaz dayanmıyacaktıı
ama asıl bölüüm haftayaa

akşam defalarca girip yazmaya çalıştım
kk açılmadıı
çok güzel yaa
bn bayılırıım en ince detaylara kadar önem verilmesinee

Harika bir dizi inşallah hep böyle gider boş sahneler olmuyor şaşırtmalar çok iyi yerde çıkıyor eşimle dakikasını kaçırmadan izlediğim tek dizi sanırım anne rolünü oynayan bayan cidden harika oynuyor o kolye sahnesinde hüngür hüngür ağladım anneliği ne kadar güzel anlatmışlar ama devamını beklemek çok zor geliyor:sinifsinif:

bencede dizi güzeldi..
anneye cok üzülüyorum gercekten..
bence yuzugu annenın cebıne ezel koydu..
cunku anne yuzugu buldugu sırada ''her zaman 3. bir şık vardır ateşe atlamak'' diyordu..şiirde..
dayanamadı annesının üzülmesine...

Akşamki bölüm tek kelimeyle süperdi soluğumu tutarak izledim..Özellikle Eyşanla Ezelin annesinin mezarlıktaki sahnesi ve Ezelin annesiyle olan sahnesinde gözyaşlarımı tutamadım:çok üzgünüm:Ama annede çok güzel oynuyo ya...

Efendim ne söyleyim...opuyorumnanaktan

Bu nasil bir dizidir,bu nasil bir öykü'dür,bu nasil bir ince düsüncedir..

Esimle dün beraber izledik ve hayraniz.. hayranliktan öte oldu gercekten cünkü o detaylari gördükce daha da cok baglandik...

Ezel'in yardimcilarini tam yerinde anlattilar,onlara kim olduklarini,nerden nereye geldiklerini,ezel'e borclu olduklarini tekrar hatirlatmis ve bizide aydinlatmis oldular...

Tefo'nun Ezel'in yardimcisi olmasi.. Ezel'in babasina is veren Ezel'in olmasi...

Ezel'in eysan ile bahar'i "o" restoran'a götürmesi...

Ama o mezarda'ki bulusma yok mu...

Düsündükce tüylerim diken diken oluyor..

Eysan arkasini dönmüs..tam o sirada Ezel'in annesi "KIZIM" diyor...Eysanin bir an dönüp aglamasi ve sarilmasi o kadar gercekciydi ki..

iste o sahne beni öldürdü...esimle beni manyak gibi aglatti...

Cansu Dere cok soguk diyorduk ya.. ben yorumumu geri aliyorum,hele o sahne'den sonra büyük bir haksizlik ettigimi düsünüyorum..

O nasil bir aglamaydi o nasil bir dönüsdü ya.. Hayran kaldim...

Gelelim su yüzük meselesine.. orda bir kez daha bayildim bu diziye..

Ummadigimiz an'da neler oluyor... beklemedigimiz,bizi sasirtan kücükte olsa detaylar oluyor.

Ezel dayanamadi annesin'e.. yalan söylemek zorundaydi cünkü orda evet ben Ömer'im deseydi herkes bunu duyacakti.. agzindan belki bir yalan cikti,ama kalbi yalan'a izin vermedi ve bu yüzden yüzügü annesinin cebine koydu. cünkü o yüzük "evet,ben ömer'im" demek...

o yüzden eline veremezdi yüzügü, sessizce cebine koyacakti ki,annesi herkesten uzak oldugunda onun Ömer oldugunu anlasin..

Ayrica sunu da söylemeden gecemeyecegim...

Ya bu Kenan beni öldürecek.. Gülüsü,bakisi,hele o aglamasi yok mu..

öyle icten agliyor ki,bir an ne icin agladigini unutuyorum ve onun aglamasina dayanamayip ben de agliyorum...

Günes gözlügü bu kadar mi yakisir bir insana...bu kadar mi karizmatik olur bir insan..

Ah kenan ah...yaktin beniiii.....

Oyunculugu gercekten harika,adam gibi bir adam...

ince düsünceli,yeri geldiginde espirili,yeri geldiginde sert,yeri geldiginde de yumusacik..

Esim dün bacagimi morartti,ne zaman kenan icin bir sey dediysem...

Harfi harfine kelimesi kelimesine katılıyorum arkadaşım...Özellikle cansu o sahnede gerçekten çok güzel oynamış...

canım kaçırmışım
ömerin mezarına mı gittiler :uhm::sm_confused:

canım kaçırmışım
ömerin mezarına mı gittiler :uhm::sm_confused:

Evet canım ömerin mezarına gittiler..Eyşanda ordaydı karşılaştılar..O sahne çok çarpıcıydı.Mutlaka netten bulup seyret anlatmakla olmaz.

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Evet, Cansu´dan acikcasi böyle bi performans beklemiyordum, bu bölümde cok güzel yaniltti beni :lepi:
Kenan´in oyunculuga zaten diyecek yok, adam oynamiyor,sanki ya$iyor ya :asigim:
Bu Zeynep ne sansli hatun valla

Annenin önünde saygıyla eğiliyorum....
Mükemmel ötesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…