Ezel Atv

ne kadar sinema tadında bir dizi ,bitmesin istiyorsun ,sonunu merak ediyosun :) lost gibi sürükleyici ,ben çok sevdim doğrusu..

" Sakın bir şey söyleme yüzüme bakıp sakın!
Niye biliyormusun çünkü inanırım,
Bütün yaptıklarını bile bile,
bütün olanlara rağmen ,
gözlerime bakıp seviyorum seni dersen inanırım,
ve herşeyi olmamış sayarım.
Sakın bir yalan daha söyleme bana çünkü bi...liyorum ki gözlerine bakınca ona da inanırım_!!!... "

Budurrrr

çok güzelllll bin kere dinlerim okurumda bıkmam ne güzel söyledi

tüylerim diken diken oldu

abartmamaları için dizinin süresinin az olması lazım hani uzun sürmeyen dizilerin tadı damağımızda kaldı sanki,uzayan diziler cıvıttı

ee kazulet o zaman no woman dont cry demesı gerekmez mııı..

ben ızleyemedım yaa offf

ingilizce birebir çeviri yapılan bir dil midir ki?
çok şaşırdım bu soruya
ama söyle açıklayayım
nasıl ki bizin dilimizde mecazlar vardır
yada betimlemeler
elbette bu başka dillerde de var

aa aşk olsun
öyle anlarsan üzülürüm ve özürdilerim
ben N synC dinlemedim ve merak ettım yanlızca
ama özür

ya bu ingilizce topiği mi anlamadım.ingilizce öğrenmek isteyen kursa gider,öğretmek isteyen de öğretmen olsun

Film gerçekten sinema tadında izletiyor kendini ömer çok iyi rol yapıyo gerçekten ve filmdeki sözler şiirler duygu akışıda güzel inşallah böyle, bu tatda devam ederr

hakkatten hee benim gözlerim doldu o sahnede. mafoldumben

çok güzeldi akşam ya birde uzun süre reklam koymadılar ii oldu, dizi için özenle çalışıldığı belli diyaloglar harika. herkesin bayıldığı yerlere bende bayıldım vallahi. ama bende mezarda annesi hissedecek ve şimdi arkasına dönüp bakıcak demiştim olmadı tutmadı tahminim ama merakla bekliyorum valla. zemuszemus

ılk kez akşam tanışabildim diziyle..Uzun ve açıklayıcı özetiyle anladım konuyu....
Efet pazartesim de böylece dolmuş oldu...Şiirler çok etkileyici...

Salıları bu topicteyiz artık kızlarrrr

:lepi::lepi::lepi::lepi:

saol bıtenemŞeniz

tamam EZEL kadar yakışıklısı hayatıma çıkmadı
ömer kadarı çıksaydı ya :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…