Ezel Atv

Ya bu magazincileri Taksimde sallandırcaksın aslında. İnsanları ne kadar kolay harcayabiliyorlar.

Diziden bir karedir tabiki, dediğin gibi Sedef Avcının saçı aynı dizideki gibi itici.:smiley-cool:
Maksat reyting, reyting.

Ulaaa, diziden bir kareyse demekki Baharlan, ezel naşık nolacaklar.akannehir
Nuray üzgünüm:a015:

ne buldu o veremli tipsizde zaten Allahin cirpisi sen adami tavlayacagina iki oksuruk surubu ic bir fincan sicak ihlamur :kahve: kaynat git bir senatoryuma ne isin var dalyan gibi saglikli herufun yaninda :eek:lmaz:

heyyyt biri burda kenanımı almaya çalışıyo....

o benimdir o benim....:eek:lmaz:

hani kenannın sokakta yürüdüğü sahne varya,yürüyor yürüyor sonra koşuyor felan ayyyy düşünsenize o an ordayızz

filmden bir sahne olduğu çok belli sedef avcı gerçelten çirkinleşmiş saç modeli gitmemiş menekşe ile halilde daha iyiydi

Sanırım diziden bir kare:ecrin_bebek:
Bu arada ikiside birbirine çok yakışmışlar zemuszemus
Bahar çok güzel:CüvCüv:

Ezel Eyşandan kardeşiyle imtikan alıcak:1closedeyes: Eyşanda zaten kardeşi için yapmadımı bunları :hulya: aynı şekilde Ezelde baharı kullanıcakşutarafagitti

bensize dedim dimi tee baskan Baharlllllllllllllla bırlıkte olucak ezel dıye ..

Gitttiii gitti gitti
:gitme:

ne buldu o veremli tipsizde zaten Allahin cirpisi sen adami tavlayacagina iki oksuruk surubu ic bir fincan sicak ihlamur :kahve: kaynat git bir senatoryuma ne isin var dalyan gibi saglikli herufun yaninda :eek:lmaz:

beynimi okudun kıss,gitti gül gibi kenanım:gitme:,iyiki gerçekte evli yoksa dayanamzdım o gıcık karıyı onun yanında görmeye:gitme:

Ezel Eyşandan kardeşiyle imtikan alıcak:1closedeyes: Eyşanda zaten kardeşi için yapmadımı bunları :hulya: aynı şekilde Ezelde baharı kullanıcakşutarafagitti

Ama baharı kullanmasın intikam için. Onun ne suçu var. Hem ablasıyla yatıp birde çocuk yapıp sonra kardeşiyle eğlenmek niye. İnşallah öyle bir senaryo olmaz.

Eyşandan intikamını fazlasıyla alsın istiyorum Ezel, süründürsün. Eyşanın Ömere yaptıklarının çok daha fazlasını yapsın Ezel Eyşana.

Hiçde Ömeri düşünür bir hali yoktu Eyşanın Ömer hapisteyken. Zevki sefa içindeydi hepsi. Bir gram sızlamadı yüreği Eyşanın. Gazetede ölüm haberini görene kadar yoktu yüreğinde Ömer belkide.

bence kakül yüze giderse çok spor bir hava katıyor
cansuya pek gitmemiş ama sedef avcıya yakışmış
ayrıca özellikle sedef avcı çok doğal ve hoş görünüyordu.
kakülüde ufak durması için koymuşlar zaten.
ve ben soğuk kadınlara bayılırım.
o nedenle cansu da sedefte tam olmuş bence.
hele o bikinili halleri neydi yaa...taşlar resmen...
ama cansu dere nın konusması tutuk gibi sanki,yabancı biraz keşke ses durumu halledilebilse.
ama
o Tuncel KURTIZ değil mi
oscar wilde ın reading zindanı baladı nı okudu
ya
seda sayan bile girse diziye
izlerim artık

selam Ezeldaslarım opuyorumnanaktan
uzun yorumumu daha sonra yapıcam, cok hastayım hemen yataga dönmem lazım :gitme:

bu bölümü tam izleyemedim ya, hemde en merak ettigim sahnelerin oldugu bölümdü. Sevgili kayınbabam sagolsun en olmadık zamanda arar hatrımı sorar tıpkı Pazartesi aksamı gibi ayy ne sinir oldum ya :mymeka: artık netten izleyip o zaman yorumumu yapıcam zemuszemus

bende yeni izlemeye başladım netten takip ediyorum.
bayıldım diziye :asigim:

uzun yorumumu daha sonra yapıcam, cok hastayım hemen yataga dönmem lazım :gitme:

bu bölümü tam izleyemedim ya, hemde en merak ettigim sahnelerin oldugu bölümdü. Sevgili kayınbabam sagolsun en olmadık zamanda arar hatrımı sorar tıpkı Pazartesi aksamı gibi ayy ne sinir oldum ya :mymeka: artık netten izleyip o zaman yorumumu yapıcam zemuszemus

geçmiş olsun canım

geçmişler olsun canım:1hug:

X