Ezel Atv

cengo finalle ilgili konuşmuş

Yarın akşam ekrana veda edecek olan 'Ezel' dizisinin 'Cengiz'i Yiğit Özşener: İzleyiciye hem duygusal hem sürprizli bir final hazırladık. Karşınıza bilmediğiniz bir 'Cengiz' de çıkacak.
"

bakalım nasılmış bu bilmedigimiz cengiz

dizitv de izledim şimdi
yeni bölüm görüntülerini
kar maskesi vardı ama tanıdım aliydi ezeli polis otosundan kurtarıyor
ve cengonun gençliği ömerin gençliği vardı çekimlerde

hem yarın olsun istiyorum hmde istemiyorum:KK43::KK43::KK43::KK43:

"son oyun" cümlesi cidden iç acıtıcı...bugün her şey sonlanıyor mutlu sonla biter mi?? öyle olsa bile sevinir miyim,üzülür müyüm bilemedim:KK58:

Finalde ;
Flashbackler olacak,ancak her hafta izlediğimiz gibi küçük flashbackler değil çoook şaşıracağımız...
Zaten finalin bize büyük keyif ve şaşkınlık yaratacağını söylemiştik,canlı yayın ve devamındaki yayınlar bize neler yaşatacak tahmin bile edemezsiniz...

Benim için pazartesilerin bir anlamı vardı..Artık olmayacak.:KK43:

Gerçekten ben öyle her diziyi izleyip bağlanamıyorum sayılıdır hanii...

ÖRneğin asmalı konak,yeditepe istanbul bunların içinde ha birde hatırla sevgili...

ezel de bu saydıklarımın arasına girecek...

Cananada bak kocamn olmuş

artı o deniz fenerinde bugün aşağı biri atılacakmış nette tüyo okudum ya cengo yada ali
ali olmasın lütfen

ahh ahh bir diziyi daha sonlandırıyoruz inşallah mutlu sonla biter :KK31:

cengizin psikolojisinin neden bozuk olduğunu anlayabiliyorum şimdi

çıldırcaaaaaaaaaaaaaaaaammmm :KK52: :KK52: :KK52: 8de başlıyacanı unuttum.şimdi açtım.offffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaa

aaaaaa eyşan öldü of ya cengizin ölmesine sevindim ama ezelin haline çok acıyorum ya

ama ama ama böyle bitmemeli
cengo öldü öldü işte
ezel tamam sen ölem eyşan ölsün sende badeyle ol
badeye razıyım ama sen ölme lütfeeeeeeeeeeeeen

peki eyşan ne ara konuştuda cengizin katil olduğunu söledi

ezelin anasıyla babası nerde oğluna ne oldu anlamadım eyşan ölmemiş kafam karıştı

X