Ezel Atv

İsimler karisti, bade eysana git dedi ezele en son bi daha gormedik, otelde calisan sebnem :)

aaa eyşan ölmemiş. sevindim aslında her ne kadar da sevmesem de

eşyanın ölmedini tahmin etmiştim..mutlu sonla bitecek diyordum ama fragmanı görünce ölecek gibi geldi bana..hastaneden neden öyle çıkıyorlar..hem ikiside mutsuz..üzüntülü..sanırım ölmek üzere ezelin kollarında ölecek gibi....ezel ile can kalacak gibi görünüyo..

Kızlar fragmanı izleyemiyorum ama Eyşanın ölmeyeceğini biliyordum,

Hatta aklımda şöyle bi senaryo var,

Cengiz anahtarı Cana vermiştir ama Can bişey sormak için eve gelir ve elinde bıçakla babasını görür,

Annesini yerde yatarken de görür şok olur ve koşup kaçar dışarı,

Hemen Aliyi arar söyler olanları,Ali hemen yola çıkar ambulansı da arar,

Cengiz Canın onu öyle görmesiyle deliye döner hemen kaçmaya çalışır ordan,

Sonra Ali ve Can Eyşanın yanında hastanededirler,ve bi şekilde Cengizin yazdığı itiraf mektubu,Ömere neler

yaptığını anlatan mektup Canın eline geçer,okur Can,annesinin önceden anlattığı hikayeyi hatırlar ve herşeyi anlar,

Ve Ezelin nasıl bi oyunla içerde tutulduğu da anlaşılır,çıkar hapisten,

Sonra Ezel,Eyşan,Can,Ali,Azad,minik Tefo ve Ezelin ailesi hep birlikte tekneye binip İstanbuldan uzaklaşırlar,

Ve Ezel giderken Dayının sözlerini söyler,

Kimseye kalmadı bu şehir,bana mı kalacaktın Ey İstanbul....

Umduğum,beklediğim,istediğim mutlu son bu,inşaALLAH mutlu sonla biter.....:18:

Son düzenleme:

çok iyi ama süper bir oyunda bekliyorum bn nede olsa "son oyun"

birde nette dolaşn cengo da eyşanda ölecekmiş

çok iyi ama süper bir oyunda bekliyorum bn nede olsa "son oyun"

birde nette dolaşn cengo da eyşanda ölecekmiş

Ya ben de ta dizinin başından beri duyuyorum hepsi ölecekmiş diye ama bilmiyorum,ölmesinler bee mutlu olsunlar artık.....

hiç kanım ısınmadım dizeye biteceğine sevindim

Ezel'in Finali Canlı Görüntülerle Başlayacak

İki sezondur ekranlarda olan başarılı dizi Ezel, 20 Haziran Pazartesi akşamı eski saati olan 20:00'da final bölümüyle ekranlarda olacak.

Ezel, "Son Oyun" adı verilen canlı görüntülerle başlayıp, final bölümüyle yayınına devam edecek.

Binbir Gece'yle başlayan canlı final modasına Ezel de katılıyor. Dizi, 20 Haziran akşamı saat 20:00'da yayınlanacak olan "Son Oyun" adlı canlı görüntülerle başlayarak, çekimleri yarın (18 Haziran Cumartesi) Şile'de tamamlanacak olan final bölümüyle ekranlarda olacak.

Son düzenleme:
Aaaaa demek ölmemiş eyşan...benimde hiiç aklıma gelmezdi eyşan için böyle düşüneceğim..:))

Acaba Cengiz'mi pişman olduda onu hastaneye götürdü..:26:

71. bölüm final özeti
Ezel bir kez daha hapishane yolunda.. Fakat kaderini kabullenmeden önce yapması gereken bir şey var. Dünyasını bir kez daha başına yıkan adamı bulmak ve hak ettiği cezayı vermek. Ezel hapsolduğu yerden çıkıp Cengiz'i bulmaya karar verir.
Ailesi, arkadaşları, sevdikleri bu kez bu adamın yanında olacak mı? En önemlisi, adalet geç de olsa yerini bulacak mı? Gerçek hayatta mutlu sonlar var mıdır? Yoksa mutlu sonlar sadece masallara mı mahsustur? Ezel kendi masalının sonuna geldi. Oyunlar, kavgalar, mücadele bitti. Onun durduğu yerde tek bir gerçek var artık.
Hepimizin her gün unuttuğu bir gerçek. En nihayetinde, hayat zaten bir oyun

‎"Hepimizin her gün unuttuğu bir gerçek. En nihayetinde, hayat zaten bir oyun "

Son düzenleme:
benimde tahminim doğru çıktı.eyşan ölmemiş.ama ezel onu öyle bir kucaklamış götürüyorki ölecekmi dedirtiyor insana.bu arada eyşan ölmemiş ama ezelde tutuklanmamış.o arada ne olduki ezeli serbest bıraktılar.yoksa o polisler cengizin adamlarımıydıki?neyse inşallah muhteşem bir finalle ezeli sonlandırırız.ama binbirgece de canlı olarak final yaptıklarında beklenileni karşılamamıştı.inşallah sırf canlı yayın olacak diye ezelimizin finalini harcamazlar.

evet finale 2 kala
2 fargaman daha

[video=youtube;Uks45koMO6o]http://www.youtube.com/watch?v=Uks45koMO6o[/video]

eyşan ölmemiş valla bende sevindim ne yalan sölim. eyşan zamanında yaptı yapacaklarını ama genede kavuşsalar diye bakıyorum ezel mutlu olsun diye .. umarım güzel bir son olur , ama dizi şaşırtıcak gene son bölümde bizi bence, nede olsa dizinin yapısı bu :) son oyun yazdıklarına göre bişeyler olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…