Ezel Atv

birde selmanın başına gelen tecavüz olayı eyşanın başınada geldi.öyle bir geçer zamandaki ali ile bu cengizi ne yapmalı bilemiyorum.

ya bu arada tecavüzden sonra ezel eyşana nasıl sarılıp karım herşeyim dedi öle yaaa

kim der böyle birşeyi

bu saatten sonra çok fena bir final yapacak bunlar, ters köşeye yatıcaz gibime geliyor

Son düzenleme:
İlk günde diyorum son günde diyeceğim

YOK BÖYLE BİR DİZİ!!!!!!
şu bölüm bile finale yakışır dı yaniii ki bir çok dizinn finalinden çok daha ii bir "bölüm"dü

final olacak diye çok üzülüyorum
ama böyle bir dizinin finali nasıl olur acaba
beklentimiz o akdar yüksekki

İlk günde diyorum son günde diyeceğim

YOK BÖYLE BİR DİZİ!!!!!!
şu bölüm bile finale yakışır dı yaniii ki bir çok dizinn finalinden çok daha ii bir "bölüm"dü

final olacak diye çok üzülüyorum
ama böyle bir dizinin finali nasıl olur acaba
beklentimiz o akdar yüksekki

final fragmanında ezelin öldüğünü gösteriyorya.ömer öldü ezel geldi.ezelide hapiste öldürüp başka biri olarakmı gelcek acaba.bu sefer ilk işi cengiz olsun.
cengizzz intihar etmemişsen ölümünü merak ediyorumm...

dilerim cengooo son bölümde öteki tarafı boylayan sen olursun

boyundan posundan utan 12 yaşındaki bebeye araba anahtarı verdiğin için

duygularım çok karışık şuan
hiç düşünmezdim eyşana üzüleceğimi
ezelim mutluluğu hak ediyordu
onu da çok gördüler

dilerim cengooo son bölümde öteki tarafı boylayan sen olursun

boyundan posundan utan 12 yaşındaki bebeye araba anahtarı verdiğin için

ay Allah iyiliğini versin emii.hiç gülesim yoktu.cengizin şu dizide en masumane yaptığı şey cana anahtarı vermek:))oda kötüde, kötünün iyisi.
ah bende bir dizi hakkında bu kadar yorum yapacakmıydım?çocuklar uyuyorlar bende burada dizi yorumu yapıyorum.nasıl olsa bir haftamız kaldı.şu cengizide hallderlerse bizde rahatlarız.neyse kızlar size iyi geceler...

ezel ıntıhar edecek bence..

kesın ölücek..

can da ölücek kaza fılan gecırecek ,üçü buluşucak yıne..

bır hafta gecmez sımdı ya ..

ama bıtmesın nasıl bulucaz bız boyle bır dızı daha..nasıl bölümdür bunlar hepsi final tadında..

birde selmanın başına gelen tecavüz olayı eyşanın başınada geldi.öyle bir geçer zamandaki ali ile bu cengizi ne yapmalı bilemiyorum.

Bu akşam misafir vardı. laptobum açık kalmış ve kk da açık.. bi ara bi bakayım dedim ve bu mesajı gördüm.
gittim eşimin kulağına fısıldadım galiba cengiz ezele tecavüz etmiş demişim (farkında değilim). eşim o kadar şaşırdı ki tepkiyi verdi, bir ohaaa çekti( ben de şaşırdım neden bu kadar tepki verdiğine oysa tecavüz her dizinin konusu oldu). neyse misafirlerim az önce gitti. şuan yoldalar. bilmezler ki benim isimleri karıştırdığımı... söylene söylene gidiyorlar şuan. eşim de sizin yorumları okuyunca anladı cengiz eyşana tecavüz etmiş.
iyice merak ettik yarın izleyeceğiz. eyşan da ölümüş sanırım....

Kızlar izleyemedim dün akşam,yorumlarınızı da izledikten sonra okumayı düşünüyorum,çok merak ettim noldu ki yaaa...:18:

Kızlar izleyemedim dün akşam,yorumlarınızı da izledikten sonra okumayı düşünüyorum,çok merak ettim noldu ki yaaa...:18:

azuluuum neler olmadı ki

tek kelime şunu diyiim kenan birkanın ölümü bile bni dün ki yıktığı kadar yıkmayıp rüyalarıma girmemişti

her hafta hüzün oluyo.ama ben umutluyum hala mutlu sonla bitecek diye bekliyorum..
bence eyşan ölmedi.son anda kurtulacak..ezel yanlış anlaşılmadan çıkacak hapisten..eyşan cengizden şikayetçoi olacak.cengiz ya hapse girecek yada hapse girmemek için intihar edecek..mutlu bitecek...ne dersiniz..yada ben öyle istiyorum yaa

bu arada son bölümü izleyemeyecegim..yolda olacagız ozaman.off aklım kalacak..:84:

Mutlu sonla biterse klasik diziler gibi olur..ezel konusu gereği hep farkını ortaya koydu..
Dün eyşan'ın oyunculuğunuda çok beğendim,kendini geliştirmeye devam ediyor..
KEşke tecavüz olmasaydı diziler arasındaki trende ayak uydurmuş gibi oldu..
Aslında vurgulamak istedikleri cengiz'in hastalıklı haliydi ama..Benim göürüşüm keşke olmasaydı..

Son bölümü büyük merak ve heyecanla bekliyorum..artık reklamdan geçilmez..

Son düzenleme:

bnde böyle bir son istiyorum
ama süper bir oyunla ve cengo hapse düşmemeli onu ali halletmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…