Ezel Atv

Eysana bende uzuldum ya ne guzel hersey yoluna girmisti, ama tefonun ölümü gibi oldu eysanin ölümüde pisi pisine yani cengiz dururmu hic belliki yapicak bisiler yani, ezel napicak bakalim simdi, eger hapse yeniden girerse ailesi yine perisan olcak, belkide ezel ve can da ölücek araba muhabbeti bosu bosuna cikmamistir, sadece polislerin asiri tepkisi tuhafima gitti tokat atmasi katil demesi falan garipti, yinede guzeldi finali dort gozle bekliyorumm

tecavüz sahnesini değerlendirilecek olursak keşke olmasaydı ama hm oyun içinde olması gerekmiş(ezeli çıldırtacak tek şey) hmde çok dozajındaydı
tecavüzden sonra hadi kalk şimdi gelecekler toparlan toparla kendini telkinleri ve eyşanın oyunculuğu süper ötesiydi çok çarpıcıydı
ama yatak altı sahnesi de zekice tam bir cengo oyunu ve devamında gelen ezelin eyşanı sahiplenişi ağlama canım benim ağlama herşeyim ağlama karım benim bn evet buldum ezeli hm aşık hm güçlü görmek istiyorum son bölümde ve her ne kadar eyşandan nefrette etsem dilerim ölmemiştir her ne kadar cengo manyakça sevsede eyşanı kadıncağız orda ölümle pençeleşirken dudağından öpüp son kez belim belimde bnm diyişi manyakçaydı ama eyşan ölürken ömer deseydi işte tamam diceeektim ama olmadı of yaaaa sonu nasıl bitecek

Çok kötü oldum yaa,bu ne biçim bi bölümdü offf,

Neden yaa neden,o kadar sinirlerim bozuldu ki,

Yaa hayır böyle bitmemeli,Eyşan ölmemeli,Ezel hapse girmemeli,Can o caninin yanında olmamalı,

Ailesi üzülmemeli,mutlu olmalılar hepsi,

Olmadı böyle yaaa,hiç bu kadar kötü olmamıştım izlerken,

Dayının Tefonun ölümünde bile böyle kötü olmamıştım,

Olmadı yaaa,tamam yine mükemmel bi kurgu olmuş,ama olmasaydı bu oyun,tecavüz de olmasaydı,sadece yaralayıp bıraksaydı Eyşanı,hapis olayı olmasaydıı,

Öfffffffff kızlar çok kötü oldum ben yaaaaaa......

Dozajıyla alakalı değilki benim belirtmek istediğim..Bir kadını en ağır şekilde yaralamak için hemen tecavüze yeltenmeleri..

Azulunda dediği gibi yaralayıp bıraksaydı keşke..

Fakat Cengiz gibi çok kötü,kötülükte sınır tanımayan insanların yapacağı tek şey bu..Onur kırmak en can alıcı yerden...
Neyse olmuş artık umarım uzun bir süre tecavüz sahnesi görmeyiz dizilerde hemde en yakınları bildiği kişilerden..

Dün beni etkileyen diğer sahnede cengiz geldiğinde eyşan anlıyor onu öldüreceğini,can ne olacak,ona kim bakacak diyoo..Anne işte..

eyşan ölmemiştir.finalde olsaydı bu sahneler tamam ölmüştür ama finalden önceki bölümde seyirciyi üzecek olaylar olduğu için bence finalde sevindiriler.benimde ümidim o yanii.
bence tecavüz olayı olması gerekliydi.cengiz korkutucu zekilerden olduğu için ezelin ancak böyle bir şey yaptığında onu öldürmeye geleceğini biliyordu.tecavüzü göstermediler bile.en güzeli bu oldu.
ama cengizdemi öldü yanii anlamadım.yanii cengizi tehdit etmişsiniz herkesin önünde dedi ya polisler o zaman onunda intihar edip suçu ezele atmış olması lazım dimi?

ben eyşanı hiç sevemedim gitti hala da sevmiyorum ölmesi bence en doğrusu bu kadar kötülük yapan bir insan karşılık olarak mutlu olmamalı bence ezelin hala onu o kadar sevmesi de sinirimi bozuyordu zaten kıskanıyor muyum neyim
ama dün gece en iyi oyunculuk yiğit özşener deydi hakkını vermek gerek

offf nasıl bir dizidir bu böyle
cengiz ne kadar alçak bir adammış gene hain planlarından birini yaptı ama bu sefer ki çok mide bulandırıcıydı ,
bu şekilde öldürmemeliydi resmen ezeli kendi üstüne kışkırtmak için tecavüz edip ,
feci şekilde öldürdü eyşanı artık dizilerde bu tür şeylere tahammül edemiyorum bizim dizimiz farklıydı ama
kadına yönelik şeyler hep klasik en can evinden yaralama şekli hep aynı ,selma olayında da bu böyleydi...
ama hep diyorum haklı çıktım gene bu cengiz kenan birkandan daha tehlikeli,ölmesi gereken tek kişiydi
...
mutlu birkaç gün geçirdiler ama bekliyordum birine bir şey olacak mutlu sonla bitmeyecekti,amaa bu kadarı
ağır geldi ,şimdi ezel nasıl kurtulacak,hapishane de intihar mı edecek,can ne olacak??

yeterince çok haykırdıysan,
kimsenin gelmediğini anladıysan,
artık bağırmazsın, savaşmazsın.
pes ettiğinden değil, kendine tek bir şey söylediğinden;
kimse görmedi...kimse bilmiyo
bu kapının dışında hiç bir şey değişmedi.
bi bitse, bi çıksam burdan....

off çok güzel di yaa.
Rabbim kimsenin başına vermesin de, çok anlamlı cümleler.
demek insanın(yani kadının) başına böylesi bişey geliyor ya... demek böyle düşünerek susuyor.

kimse görmedi, kimse bilmicek. hiç bir şey değişmedi...

tacavüz tamamen cengizin o psikopat,dengesiz ruh halini yansıtmak ve ezeli iyice delirtmek içindi tamam ama genede
olmasa daha iyi olurdu sanki evet neyseki o iğrençlikler gösterilmedi ama eyşan uyurken ezel onun darp izlerini gördü ya
orada çok kötü oldum eyşan kötülük yapmış,sevdiği erkeği kandırmış bir karakter de olsa bu şekilde şeylere maruz kalmayı hiçbir kadın hak etmiyor
o duyguyu bize yaşatıp anlamamızı sağadılar
şu da bir gerçek ki son 5 aydır eyşanı destekliyordum ondan başkası ezeli mutlu edemezdi ,sevemezdi ama olmadı ,

cengiz ölmedi en azından şimdilik sadece ezelin eyşanı öldürdüğünü zannediyor polisler,tehdit dediği de okul bahçesinde
cengize kızmıştı ya ezel oradakileri şahit yapmış bizim sıyrık cengo herkes ezel aleyhine ifade vermiş...

Belkide eysan olmemistir, ilk bolumlerde nasil omeri hapse attirmak icin ifade verdiyse bu seferde ezeli kurtarmak icin gelip taniklik eder, sanmiyorum ama boyle olsun yaaa

Çok acı..Gerçek hayattada böyledir yaa,susar kadın hep,suçlu o olucaktır yine özellikle toplumun bakış açısı kadın değilmisin kendini koruyacaktın diyedir..

yıllar önce okuduğum bir yazıda yıllarca en yakının tacizine maruz kalan bir kız çocukluğundan itibaren hemde.. annesi tarafından hep yalancılıkla suçlanıyor,dayak yiyo sırf abisini ihbar etti diye..

ezel cengize mektup yazdırmıştı yaptığı herşeyi anlatan.eyşandaydı.eyşan akıllı kadın kopyasını almıştır.ordan bişey çıkar bence

cok cok uzun zaman sonra tekrar izledim diziyi
ölen ölene...
dayi ölmüs, selma yok ortalikta, tefo ölmüs (kim öldürdü bunlari yahu :26:)
ayrica selmaya kim tecavüz etmis ki, eysan aynisi oldu demisiniz?

insallah eysan ölmemistir, cansu derenin oyunculugunu hic begenmezdim
ama bu bölümde hakkini vermis gercekten

selam canım, herkesi öldürerek diziyi bitirdiler sonunda :) dayıyı temmuz öldürdü, selmayı da kenanın adamı yani. tefoyu da temmuzun küçük psikopat oğlu öldürdü temmuzun direktifiyle, ali temmuzu öldürdü :) selmaya kenan tecavüz etmiş zamanında. eyşanı da cengiz öldürdü ezele dönünce önce tecavüz etti tabii. anlicağın tam yılan hikayesine döndü haftaya final var zaten :)

ee kenani kim öldürdü?
ay bunlar behlülüde öldürmüstü
ne can düsmani senarist bunlar
bade nerde? oda mi öldü`?

bide final fragmani cikti mi? ben bitek mezar tasli bi tane buldum

İnanmıyorum Ya!!

cansu dere behzat ç.nin dizi kadrosuna değil ,filmi çekiliyor onun kadrosuna dahil oldu ...
behzat ç.diziyle beraber filmi çekilen ilk yapım olacakmış yakında film geliyor yani:82:

ezelinde film olmasını isterdim...yetmişli yıllarında

ee kenani kim öldürdü?
ay bunlar behlülüde öldürmüstü
ne can düsmani senarist bunlar
bade nerde? oda mi öldü`?

bide final fragmani cikti mi? ben bitek mezar tasli bi tane buldum

ooo sen baya geride kalmışsın
dizimizde neler oldu neler..her bölüm final gibiydi soluksuz izledik,
kenanı ezel,ali öldürdü cengiz ve eyşanın da yardımıyla zaten cengiz keyfinden yardım etmedi çıkarı olduğu için
psikopat ya ezel öldürmeseydi kenanı kendisi öldürürdü ...
bade yaşıyor otelde işe başladı recepsiyonda...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…