- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
tecavüz sahnesini değerlendirilecek olursak keşke olmasaydı ama hm oyun içinde olması gerekmiş(ezeli çıldırtacak tek şey) hmde çok dozajındaydıMutlu sonla biterse klasik diziler gibi olur..ezel konusu gereği hep farkını ortaya koydu..
Dün eyşan'ın oyunculuğunuda çok beğendim,kendini geliştirmeye devam ediyor..
KEşke tecavüz olmasaydı diziler arasındaki trende ayak uydurmuş gibi oldu..
Aslında vurgulamak istedikleri cengiz'in hastalıklı haliydi ama..Benim göürüşüm keşke olmasaydı..
Son bölümü büyük merak ve heyecanla bekliyorum..artık reklamdan geçilmez..
tecavüz sahnesini değerlendirilecek olursak keşke olmasaydı ama hm oyun içinde olması gerekmiş(ezeli çıldırtacak tek şey) hmde çok dozajındaydı
tecavüzden sonra hadi kalk şimdi gelecekler toparlan toparla kendini telkinleri ve eyşanın oyunculuğu süper ötesiydi çok çarpıcıydı
ama yatak altı sahnesi de zekice tam bir cengo oyunu ve devamında gelen ezelin eyşanı sahiplenişiağlama canım benim ağlama herşeyim ağlama karım benim bn evet buldum ezeli hm aşık hm güçlü görmek istiyorum son bölümde ve her ne kadar eyşandan nefrette etsem dilerim ölmemiştir her ne kadar cengo manyakça sevsede eyşanı kadıncağız orda ölümle pençeleşirken dudağından öpüp son kez belim belimde bnm diyişi manyakçaydı ama eyşan ölürken ömer deseydi işte tamam diceeektim ama olmadı of yaaaa sonu nasıl bitecek
eyşan behzat ç. ye trasfer olmuş bakalım orda kimleri düşürecek birbirine
eyşan ölmemiştir.finalde olsaydı bu sahneler tamam ölmüştür ama finalden önceki bölümde seyirciyi üzecek olaylar olduğu için bence finalde sevindiriler.benimde ümidim o yanii.
bence tecavüz olayı olması gerekliydi.cengiz korkutucu zekilerden olduğu için ezelin ancak böyle bir şey yaptığında onu öldürmeye geleceğini biliyordu.tecavüzü göstermediler bile.en güzeli bu oldu.
ama cengizdemi öldü yanii anlamadım.yanii cengizi tehdit etmişsiniz herkesin önünde dedi ya polisler o zaman onunda intihar edip suçu ezele atmış olması lazım dimi?
eyşan behzat ç. ye trasfer olmuş bakalım orda kimleri düşürecek birbirine
yeterince çok haykırdıysan,
kimsenin gelmediğini anladıysan,
artık bağırmazsın, savaşmazsın.
pes ettiğinden değil, kendine tek bir şey söylediğinden;
kimse görmedi...kimse bilmiyo
bu kapının dışında hiç bir şey değişmedi.
bi bitse, bi çıksam burdan....
off çok güzel di yaa.
Rabbim kimsenin başına vermesin de, çok anlamlı cümleler.
demek insanın(yani kadının) başına böylesi bişey geliyor ya... demek böyle düşünerek susuyor.
kimse görmedi, kimse bilmicek. hiç bir şey değişmedi...
cok cok uzun zaman sonra tekrar izledim diziyi
ölen ölene...
dayi ölmüs, selma yok ortalikta, tefo ölmüs (kim öldürdü bunlari yahu :26:)
ayrica selmaya kim tecavüz etmis ki, eysan aynisi oldu demisiniz?
insallah eysan ölmemistir, cansu derenin oyunculugunu hic begenmezdim
ama bu bölümde hakkini vermis gercekten
selam canım, herkesi öldürerek diziyi bitirdiler sonunda :) dayıyı temmuz öldürdü, selmayı da kenanın adamı yani. tefoyu da temmuzun küçük psikopat oğlu öldürdü temmuzun direktifiyle, ali temmuzu öldürdü :) selmaya kenan tecavüz etmiş zamanında. eyşanı da cengiz öldürdü ezele dönünce önce tecavüz etti tabii. anlicağın tam yılan hikayesine döndü haftaya final var zaten :)
İnanmıyorum Ya!!
ee kenani kim öldürdü?
ay bunlar behlülüde öldürmüstü
ne can düsmani senarist bunlar
bade nerde? oda mi öldü`?
bide final fragmani cikti mi? ben bitek mezar tasli bi tane buldum