Ezel Atv

'Ezel'in finali nedeniyle, haftaya Çubuklu 29'da 250 kişilik davet düzenleniyor. Ekibin buluşacağı geceden canlı yayın yapılacak!

EFSANE DİZİYE DEV DAVET
atv ekranlarında iki sezondur yayınlanan 'Ezel' dizisi, gelecek hafta pazartesi akşamı yayınlanacak bölümle ekrana veda ediyor. Ay Yapım, dizinin son bölümü için müthiş bir sürpriz hazırladı. Çubuklu 29'da 250 kişilik görkemli bir organizasyon yapılacak.

EKİP BİRLİKTE İZLEYECEK
Oyuncular, yönetmen, yapımcı, senarist ve set ekibinin tam kadro katılacağı davette, son bölüm topluca izlenecek. atv, Çubuklu 29'a canlı bağlantı yapıp herkesin heyecanını ekrana taşıyacak. Davette diziye veda eden oyuncular da anılarını izleyiciyle paylaşacak.

ya bu dizide o kadar çok bölümün sonunda final tadı aldımki gerçek finalinin güzel olmamasından korkmuyo değilim.hani 2 bölüm kaldıya neler sıkıştıracaklar bilmiyorum bu bölümlere.çünkü çok fazla düşmanda kalmadı.sadece cengiz.ee onunda bu bölümde öldürseler gelecek bölümde ömer kendisinimi bulacakki?offf meraktan çatlayacam:))

ya bu dizide o kadar çok bölümün sonunda final tadı aldımki gerçek finalinin güzel olmamasından korkmuyo değilim.hani 2 bölüm kaldıya neler sıkıştıracaklar bilmiyorum bu bölümlere.çünkü çok fazla düşmanda kalmadı.sadece cengiz.ee onunda bu bölümde öldürseler gelecek bölümde ömer kendisinimi bulacakki?offf meraktan çatlayacam:))

Bence finalde baya bi flashback olacak,ve Ezel hem kendini hem de çocuğunu bulacak,

Ve belki de kısa bi mutluluktan sonra hepsi ölecek,bilmiyorum hep öyle dediler baştan,aklıma öyle geliyo yani...
:18:

burda aynı ömere bnzemiş

252434_10150206380873406_23071078405_7088859_4075181_n.jpg

cengoooo süpersiin yaa o nasıl oyunculuk walla billa ağlattın bni de

ya bu arada bn neden bugün dizi yok biliyordum
felaket sevndm anlatamam

basını ızleyemedım..baktıgımda ezel babasıyla konusuyordu ..eyşan ıcın..

ama bu tecavuz olmadı hıc yaa :95:

nasıl yani ya nasıl yani :KK53:
cengiz tam hastaymış ya korktum yeminlen
gözünü bile kırpmadı öldürürken :KK53:
aşk değil saplantı olmuş o da hastalığa dönüşmüş cengiz kafayı yemiş
bu kadarını beklemiyordum :KK53:

ah cengiz ahhhh.seni aliye havale etmek lazım.temmuza yaptığının 10 katını yapsın.nasıl bir zekadır buu.inşallah gerçek hayatta bu kadar kötü amaçlı zeka yoktur.
bu arada cengiz intihar edip onuda mı ezelin üstüne atacak?çünkü cengizi tehdit etmişsin dedi ya polisler.mutlu son yokmu?

maalesef bu dizide de tecavüz işlendi
ama o kadar dozajındaydı ki ve konun da olması gerekmiş
ama ne kadar olursa olsun olmadan yapılabirdi belki böle bir oyun

ama ömeri çıldırtacak bu olsa gerekti vede kendi elleriyle hapise düşürecek

yok yok ömere eyşanla yatmak ii gelmioo:KK9::KK9::KK9::KK9:
ilk yattı hapise düştü:KK9::KK9: son yattı yine düşecek:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X