Ezel Atv

ilk defa bi diziyi kendimi telkin ederek izledim.bu sadece bi dizi diyerek tefonun öleceğini anladığımdan beri gözümü tvden kaçırıp durdum bu bölümü hiç izlemek istemedim.off ya yapılırmı tefo'ma sanırım 3 hafta boyunca yoğun bakımda acı çekmesine ali dayanamadı ve daha çok acı çekmemesi için onu kurtardı

evet tefo ölmeseydi yaa

çok ürpere ürpere izledim. çok karıştı ortalık

Ali neden öldürdü Tefoyu şimdi bir hafta bekle bekleyebilirsen.. en kötü tarafıda oydu neden öldürdü ki ..
Bence Tefo ya çok acı çekiyordu o üç hafta süre içerisinde fişini çekti dicem ama üzeri kanlıydı alinin.
yada mecazi anlamda söyledi bütün işleri üzerine yıkmıştı tefonun o yüzden de öyle söylemiş olabilir. kafam çok karıştıı nasıl beklicez bir hafta
ezelde gitti bir yerlere kimle buluştu kim bilir.
çok sevdiğim bir karakterdi tefo off bu bölümü bende izlemek istemedim hiç :2:

bence temmuzmudur mayısmıdrı nedir o piskopat aliyi çağırdı ve ya azad ya tefo dedi ve tefoyu öldürttü aliye çünkü o senin için bakalım ne yapıcak demişti temmuz tefoya

evet doğru öldürmemesinin sebebide buydu tefoyu ..
yaa o zaman çok acımasızca bu bu temmuzu artık gelecek bölümde can çekiştire çekiştire öldürürler umarım

aynen bu bölüm boyunca gerim gerim gerilerek izledim
bir masum daha gitti

ve ben sigara içemeyen bir insanım tefonun kederinden gece gece canım sigara çekti

ah tefoo yaaa ahh tefoooo

belki ölmedi ilerde ansızın çıkabilir aliylen ezel zo durumda iken..hep böle olmuyomu?

Bu bölümde isminden de anlaşılacağı gibi güzel günler yaşadıklarını izledik,

Ama zaten Cengizin de istediği buydu,güzel günlere dalıp asıl meseleyi unutturmak,makam mevki

aşkını tattırdılar Tefoya,sonra aldılar aşağı,

Temmuzun ya Azad ya Tefo dediğini sanmıyorum,çünkü çocuk hala onların elinde,

Belki çocuğa karşılık Tefoyu verdi yaralı olarak da olsa,ne kadar zevk alsa da onu öyle yaralamaktan,

Ben de çok merak ediyorum o üç hafta neler yaşandı,

Ezel nereye gitti,o kadın kimdi,sorular çokk,

Ama Aliye de Tefoya da çok üzüldük yaa,yazık adamlar ilk kez bi mutlu gün yüzü gördüler,

Çok sürmedi işte,sürdürmediler,

Cengizin Eyşanla olan konuşmasına bayıldım yalnız,hakkaten doğru söyledi,

Gitti başkalarının koynuna girdi hala Eyşan Eyşan diye peşinde köpek gibi gezdi Cengiz,

Son lafı iyi oturdu Eyşana ama,haketti yani...

Gelecek bölümü büyük bi merakla beklicez....sabır sabır ya sabır...
:95:

dizinin biteceğini dün daha iyi anladım...

tefo karakteri çok başarılıydı zaten bu dizide artık kötü oyuncu yok tefo da o duyguları gerçek gibi

yaşattı...kuru temizlemede birini öldürmeden aklını kullanarak verdiği mücadele,restoranda mutlulukdan ağlaması,kendini az da olsa tevfik bey gibi hissetmesi çok etkileyici ve duygusaldı
o sahnelerde o kadar etkilendim ki tabi birde temmuzun ona acı çektirme sahnesi ...
en son ölecek kişilerden biri veya ölmemesi gereken en masum kişiydi tabi akıllı cengiz bunu kullandı ...ama hala alinin en son dediği şeyi çözemedim onu öldürdüm dediği sağ kolu yapması ölüme atması mı acaba :44:

ezeli bu hafta göremedik bi şeyler yapıyor ama haftaya öğreniriz artık...kenanı da göremedik
o da birisi ona bir şey yapmadan aklını yitirecek korkudan
eyşandan da bi şey çıkacak gibi tamam kenanla birlikte ama niye birlikte öldürmek için diye tahmin ediyorum hala ezeli seviyor .

Evet kesinlikle Eyşandan son bi hamle bekliyorum ben de Kenana karşı,

Onu da Cengize yaptığı gibi işini bitirip atar çöpe,

Yalnız Kenan biraz çetin ceviz,Eyşanı süründürür o ayrı...

Ayrıca kısa da olsa Dayıyı görmek çok hoş oluyo,yine bekliyoruz diğer bölümlerde de...

dizinin sonunda bence kenan,temmuz,cengiz,ali kesin ölecek.azad ,şebnem artık ölmezler.yada azad doğurduktan sonra ölebilir.çünkü ramiz dayının torunu doğar diye tahmin ediyorum.eyşan,ezeli tahmin edemiyorum.
eğer ali tefoyu öldürdüyse tefo acı çekmemesi içindir bencede.
bu bölümü sadece tefoya adamışlar.ama çok da güzel rolü vardı.çokda güzel oyuncuydu.haketmişti.şu temmuzu işkenceyle öldürsün ezel.anlık olmasın ölümüçünkü dizide bahardan ,ezelin kardeşinden sonraki en iyi kişiyi öldürdü. psikopat temmuz.

Tefonun cocukla ilgili dusunceleri ne guzeldi. Ama tefonun olumu bile bile oldu sanki. Yani ezelin aliyle tefoyu yalniz birakmasi sacmaydi sonucta kenan yoksa cengiz temmuz ikilisi var, selma yi da cengiz yuzunden kaybettiler. Guzel bolumdu, ezelin yanindaki kizi ve o aralardaki gecen sureyi cok merak ediyorum

bencede ya dayıyı görmek çok güzeldi gene ezele yol gösteriyor hayatta olmasada görmek iyiydi :)

çok heyecanla bekliyorum pazartesi yi birsürü soru işareti bıraktılar gene

fragmaannn çıkmış

[video=youtube;JWV8nSka1H4]http://www.youtube.com/watch?v=JWV8nSka1H4&feature=player_embedded[/video]

Çok heyecanlı bi bölüm gene bizi bekliyor..

Bencede artık ölsünn temmuuz

tefoyu sanırım o küçük temmuz kılıklı çocuk vuruyor

temmuz ölsün evet bencede.ama oda zor ölür.fragmanda yanıltmak için çocuk tevfiki öldürüyomuş gibi göstermiş.acaba tevfik ölmemişmi?acaba ali mecazenmi söyledi tevifki öldürdüm diye?ne güzel olurdu?tevifk ölmesin.hatta ramiz dayıda gelsin.hatta selmada.hatta 70 li yılları tekrar göstersinler

Öfff ya Tevfik ölmesin,daha yeni kavuşmuştu sevdiğine,hem ilk defa mutluydu hepsi,bozulmasın bu

mutluluk...

65. bölüm
Tevfik Temmuz'un elinden canlı kurtulur. Ancak Temmuz'un gittiği yerde Ali ve diğerlerini bir ölüm kalım savaşı beklemektedir. Tevfik, tuzağa düşmüş olsa bile, sevdiklerini kendi eliyle vermiştir Temmuz'a. Bunun bir bedeli olacaktır. Ali, Tevfik'e bu bedeli ödetir. Hem de ağır ödetir. Geri dönmek istediğindeyse, artık çok geç olacaktır. Tevfik, geçmişte başına gelenlerin de etkisiyle, bu kez kimseyi dinlemez. Son anda yetişen ve yardım elini uzatan Ezel'i bile.
Aynı anda Cengiz de Eyşan'dan boşanmak üzere mahkemeye doğru ilerlemektedir. Vazgeçemediği aşkı Eyşan, ellerinden kayıp gitmek üzeredir. Bir tarafta karısını sonsuza dek kaybetmenin acısını yaşayan, gözü dönmüş bir Cengiz, diğer tarafta dostlarından soyutlanmış, yalnız ve hala birilerini kurtarmaya çalışan bir Tevfik. Bu ikisi birleştiğinde, sonuç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…