Ezel Atv

Yine söyleyecek söz bulmakta zorlanıyorum,

Yani hop oturduk hop kalktık yine bu bölümde,

Bi an Ezelin kendini vurduğunu düşünmek bile çok çok fenaydı,:KK53:

Yazık Kenana içtiği sudan,uyuduğu uykudan bile tat alamıyo artık,:KK23:

Dayının gölgesi takip ediyo,hep peşinde olacak ölene kadar,:KK23:

Temmuzu nasıl bi psiko yaptıkları anlaşıldı,ben de yetiştirme yurdu falan sanmıştım ilk,Engin anlatınca çaktım ne olduğunu,

Ne kadar ilginç yaa,resmen katil üretimi yapılıyo,hem de seri üretim,:KK20:

Çocukluğunu da tıpatıp benzetmişler,zeten bu dizinin kalitesi cast ekibinden geliyo,

Azad-Ezel ve Azad-Ali konuşması çok duyguluydu,her gece yanımda yatmanı istiyorum demesi çok anlamlıydı,

Aliye yine hem güldük hem üzüldük,hapishanedeki tavırları çok eğlenceliydi,

Ve Bade gerçekten ilk kez bi işe yaradı ve kendi hayatını kurtardı en azından,

Ben, Eyşan Kenanın Cana kadar gidebildiğini öğrenince ne yapacağını çok merak ediyorum,

Cengiz bile vazgeçti baksanıza,hiç acımadan Meliha Mümtaz diyo bide Ezelin annesine,hedef gösteriyo,:KK47:

Ne vicdansız bi caniymiş bir kes daha gördük,

Ezel Ezel çok harikaydı bu bölüm de,her bölüm final tadında,keşke bu dizinin de sinemasını yapsalar,

Aynı tatta olur mu bilmem ama bitince napıcaz onu düşünüyorum,çok özlicez Ezeli,Dayıyı,herkesi...:KK69:

Muhteşemdi,tvde muhteşem denilecek bi dizi varsa o da Ezeldir bence...
:KK69::KK9::KK9:

diziyle alakadar yorumumu sonra yapacam
ama zaten siz en güzel yorumları yapmışsınız
şimdi kara kara düşünüyorum ezel bitince ne izleyecedğim
biliyorum ingiliz kemal geliyor kenanıma hasret kalmıyacağım ama olsun
ezelimin yeri bi ayrı
evet ezel finale doğru muhteşem gidiyor

dün sadece ayrıntı olarak temmuzun evinde neden herşey iki taneydi
ama herşey deterjandan tut rondo rende tabak çatal bıçak ekmek kızartma makinası
herşey çiftti
neden acaba :26:
ayrıca converclere de felaket güldüm:KK53::KK53::KK53::KK53:
hele o eve patikle girmesi :KK1: :KK1:
temmuza hiç yakıştımı be yaaa:KK1: :KK1:

temmuzun sen bu gidişle bir daha ki mevsimi mayısı zor görürsüün:KK23::KK23::KK23:

Son düzenleme:
söyleyecek sözz yok artık bu dizi televizyon tarihine damgasını vurmuştur.

unutulmazlar arasına girdi bile...:KK31:

muhteşemdi dünkü bölüm çok zekice senaryo ile domino taşı gibiydi her şey...

temmuzun bu hale gelmesine hiç şaşırmadım o yetimhane günleri ve mevsim evinde

yaşadıkları adamı tabi psikopat yapar :KK53: yok mayız,haziren,temmuz:KK37: o küçük temmuz aynı bizim
psiko temmuz

ne güzel bulmuşlar gene...nefesimi tuttum mustafa yı izlerken iş hayali,ev ,arkadaş hayali

içimi de burktu:KK50:

evde çok ilginç her şeyden iki tane var..iki tost makinesi,iki bulaşık deterjanı,iki cezve...

patiğine ve konverslerine çok güldüm:KK1:

vee kenann birkan o da ezel de oyunculuklarının doruğunda haluk bilginer o yusuf yusuf halleriyle

muhteşemdi bize o korkuyu yaşattı resmen...

dayıyı da böyle arada da olsa görmek güzel zateen bunu bekliyodum bende tamamen çıkmamasını

diziden çok iyi oldu...

ali,azad ilişkisi çok hoş :KK69:ama ailye bir şey olmamalı azadı düşünemiyorum bile...

bade bu sefer bir işe yaradı yazdığı mektup hayatını kurtardı :KK1:

artık sonlara yaklaştıkça tahmin yürütmek zorlaşıyor ezel artık ezel değil dedikleri gibi

dizinin sonlarında başka bir karakter yarattılar ama iyi oldu ...haftayı sabırsızlıkla bekliyorum.

eveeeeeeet yine muhteşem bir ezel bölümüydü.bende aliyle azadın ayrılışlarına bayıldım .temmuzun aslında acınacak biri olduğunu anlaşıldı.yalnız benim kaçırdığım bir nokta var.o mevsim evinde ne yapılıyormuş?katilmi yetiştiriliyormuş?ama en çok aliyle mayısın konuşması hoşuma gitti.mayıs karakteri sanki yabancı filmlerdeki tiplerden biriymiş gibiydi.
ama arada kenanın kızı olayı kaynadı.birde çok fazla reklam koydular yaa.uykum geldi bitirene kadar.

Ya bence Azad Kenanın kızı değil,çünkü Dayı da Selma da öldüğü için artık bunu öğrenebileceğimiz

kimse kalmadı,ya Dayı bir yerlere not ettiyse ya da Azada mektup yazzıp açıkladıysa ancak gerçekleri

öğrenebiliriz,yoksa öyle olsa nasıl çıkaracaklar ortaya bilemiyorum yani...gerçi bu Ezel her şey olabilir..
.:82:

Ya bence Azad Kenanın kızı değil,çünkü Dayı da Selma da öldüğü için artık bunu öğrenebileceğimiz

kimse kalmadı,ya Dayı bir yerlere not ettiyse ya da Azada mektup yazzıp açıkladıysa ancak gerçekleri

öğrenebiliriz,yoksa öyle olsa nasıl çıkaracaklar ortaya bilemiyorum yani...gerçi bu Ezel her şey olabilir..
.:82:

banada kenanın kızı değilmiş gibi geliyo ama sonuna kadar bellide olmaz.ters köşe yapıyor insanı.
ezelde bir tane diziydi ama 3 kısıma ayrıldı 1. kısım ömerli kısım ezelin kendi intikamı için olan kısım.2.kısım kenan -ramiz in olayı 3.kısımda ezelin ramiz dayısıyla ilgili intikamı.3üde birbirinden bağımsız oldu.keşke devam etseydide 4.kısım 5.kısımlarıda olsaydı.yanii senaristler bu diziden çok kısım çıkarabilirlerdi.:KK53:

:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
217655_10150165655970892_134401035891_6987875_6848772_n.jpg

:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

Arkadaşlar son kez merhaba..

Ezel'in bitişinde beraber yazmayı çok isterdim ama bazı sebeplerden dolayı KK'da daha fazla yazmak istemiyorum.

Neden niçin açıklamama gerek de yok aslında.

Sizlerle beraber Ezel hakkında konuşmak, Ezel'i izlemek çok keyifliydi.

Kendinize çok dikkat edin.

Hayat size hep güzellikleriyle gelsin.

Ezel'in bitişinde beraber yazmayı çok isterdim ama bazı sebeplerden dolayı KK'da daha fazla yazmak istemiyorum.

Ya Masal boşver sen onları,ben anlıyorum senin neden gitmek istediğini,diğer topikle ilgili de mi?

Boşver sevindirme onları,gel keyfimize bakalım burda ne güzel,onlar kendi hallerinde bırak naparlarsa

yapsınlar,bizi alakadar etmez,bizim yazdıklarımız da onları ilgilendirmez...
:63:

Bencede masal niye gidiyorsun :KK59:. senin çok güzel yorumların oluyor. gerçekten sizlerin yazdıklarınızı okumaktan büyük keyif alıyorum ben

ikinci fragman;

[video=youtube;SSCBv7X5jU4]http://www.youtube.com/watch?v=SSCBv7X5jU4[/video]

yaa Tefo ölecekmi :KK59: ölmesin artık ezel tarafından biri :KK59:

merhaba masal neden gidiyorsun bilmiyorum ama sebep her neyse bizim burada dizimiz hakkında yorum yapmamıza ,heyecanımızı paylaşmamıza engel olmamalı sen de yorumlarınla,gözlemlerinle
bunu en iyi yansıtan kişilerdensin umarım yeniden görürüm seni keyifle bitiririz diziyi
ayrıca güzel dileklerin için teşekkürler :KK71:

ezelciler neredesiniz?bade sayesinde ramiz dayı öldü.şimdi de sanırsam temmuz şebnem sayesinde tevfiki yakalayacak.

X