Ezel Atv

genee böyle kalakaldığım bir bölümdü...

kenanın eyşanla dayının ölümünü kutlamaya hazırlanması ve sonra "ramiz abi" diye ağlaması

otuz yıl yaşadıklarını anlatması çok etkileyeciydi

burçin terzioğlu son yılların en etkileyici performansını gösteriyor helal olsun

o gardırop sahnesi,aliyi bırakmayış anları çok ama çok gerçekçiydi

üzülüyorum ilerde azad üzülecek hep ali bu mücadelenin içinde oldukça çocuğuna ve azada

yakın olamaycak ...

ve ezel muhteşemdi bu bölüm artık dizi ve intikam yeni başlıyor ...özellikle kayayı öldürme şekli

çok zekice ve korkunçtu ...

badeyle ilişkisini bitirmesine sevindim gerçekten sevmedi zaten sevgili oldukça

bade daha çok üzülcekdi.

Ya söyleyecek söz bulamıyorum açıkcası,tek kelime kullanırsak 'mükemmel' olurdu sanırım,

Başta Cengizin istediklerini söylerken bile anlaşılıyordu Ezelin öfkesi gözlerinden,bekliyordum,zaten

dayı oldu artık Ezel,Kenanı Cengizi öldürmeden bırakır mı hiç,

Haluk Bilginer yine çok iyiydi,adam içindeki duyguları rahatlıkla hissettirebiliyo seyirciye,ama Kenan

ve Cengiz gerçekten çok acımasız ve canilermiş bir kez daha gördük,

Azad da muhteşem,Ali de Tefo da,ya bu dizideki tüm oyuncular süper oynuyolar,ayırt etmek çok zor yani,

Son sahne çok güzeldi,Kenan resmen altına yapacaktı korkudan,o sakızdan alsaydı bi tane

yanmıştı ,nasıl bi yerden döndüğünü anlayınca bi de Kayayı öyle kan içinde görünce şok oldu adam,

Kenanın,Temmuzun ve Cengizin Ezelin elinden ölümünü merakla heyecanla bekliyorum valla,

Ama Eyşana da bi bıçak darbesi atarsa da Ezel hiç fena olmaz ,çünkü her şey onunla başladı,o da

biraz yaralansın istiyorum,

Ben de Cengiz gibi sadist mi oldum nee...

Muhteşem bi bölümdü,bu dizinin ayrıcalığı bu,her bölüm final tadında,öykü

tadında,harika,eksiksiz,hatasız,tam anlamıyla ORİJİNAL...benzeri yok....

2 diyeceğim var
1.si 2 bölümdür şebo yok dikkat ettim de
2. dün reytingde 2. olmuşuz evet seyircinin isteği bu
alsın artık ezel intikamını
aslında alinn dediği gbi
o adam artık ezel de değil

hakikaten güzeldi ve ezel offfffffffffff ne diyim çok iyi rol yapıyor

Tek kelime ile bu dizi muhteşemm ezel bitince ne izlicem ben şimdi kara kara onu düşünüyorum

bende kenandan bi ağlama bekliodum hastanedeyken de ağladığı için.. yaa Kenan İmirzalıoğlu nasıl bir oyuncu bütün oyuncularda o şekilde yaşatıyorlar insana . gerçekten her bölüm final tadında oluyor .
ve film tadında.
azad ağlarken yaşatıyoor o duyguyu.. bende ağlıyorum eyşanın canı yansın bencede herşey onun yüzünden de bu hale geldi. .

Ezel şimdi başlıyor gerçekten

son laf çok güzeldi Ali'nin ... "O Ezel değil kim bilmiyorum ama o artık Ezel de değil "

Ezel'i artık kimse tutamaz

gerçekten çok çok farklı bir dizi ezel.bende bitince ne izleyecem diye düşünüyorum.ezel dizisi güzel işte.müziği ayrı güzel;70 li yılları ayrı güzel;ezelin ,azadın ,tevfikin,alinin oyunculuğu ayrı güzel;aşkları ayrı güzel,ramiz dayısı ayrı güzel-di-...tamam her dizide aşk var.ama böyle değil.çoğu dizi hep aynı.ben en çok neyi özleyecem biliyorumusunuz dizinin gidişatını tahmin edemeyişimişimdiden ezele veda etmeye başladım çünkü ezelin intikam alması sonun başlangıcı artık ne yazıkki...şimdi acaba kimler ölecek diye merak ediyorum dizinin sonunda.

kızlar ezelden sonra ne izleyeceğim diye düşünmeyin.yeni sezonda ezel eyşan cengiz ve alisiyle yeni bir dizi gelecekmiş.ingiliz kemal diye..osmanlı döneminde yaşanan bi hikaye..ezel gibi olmaz ama bu kadro yine bi arada olmayı hakediyordu

fragmannn yaşasınnn

yeni diziyi çok merak etmeye başladım ama ezelin yerini tutamaz heralde

Vayyy be koskoca Kenan Birkan ecel terleri döküyor...

Yalnız Cengiz Canın ölümüne izin verirse Ezel ve Eyşan onu lime lime eder....

Eyşan da Kenana bu imkanı verirse ona da yazıklar olsun,alçak hain kadın..
.

63. bölüm
Ezel'in planında sıradaki kişinin kim olduğu bellidir. Temmuz. Ama Kaya'nın ölümünden sonra Kenan, Ezel'in işini bitirmeye kararlıdır. Temmuz'u Ezel'in peşine takar. Bu kez büyük de bir ödül vaad eder. Temmuz'un kimselerin bilmediği geçmişi. Temmuz, kendisine verilen geçmişi silme ve istediği hayata kavuşma şansını kaçırmamak için gözünü karartacaktır. Ama Ezel başlangıçları sever. İki adam arasında hem geçmişi, hem geleceği kovalayan bir kapışma başlar. Ramiz'in gölgesi Kenan Birkan'a adım adım yaklaşırken, o gölgeyi yaşatan Ezel, Temmuz'u yenmeyi başarabilecek mi?

ve bu bölüm belli kimn gideceği
heep merak etmiştimdi şu temmuzun geçmişini
ama lütfen onu ali öldürsün pleaseeee

Ben geçen hafta izlemedim cengizin canın ölümüne izin vermesi gibi bi durum mu varHani bayılıyodu ya hani oğluydu ya ne pislik bi adammış ya

Kenan Birkaannnnnnnnnn...

Ne o gözlerindeki korku...!alnındaki ter...!

Ecelinin kokusunu sen de aldın değil mi çocuk....!!!

çok çok çok heyecanlı bir bölümmdü

Ezel gene harikaydı adamım yaa bu Temmuzda neymiş öyle bi ölmedi gitti . Kenan son sahnede cebinden bişey çıkardı ama anlayamadım :44:
Mayısa çok güldüm, al mayısı vur temmuza bu kadar oluur tam kankilermiş
Temmuz'un converse leri neydi öylee en az 60 tane vardır bende diyordum hep aynı giyinio demekki bütün kıyafetleri aynıymış

inanılmaz heyecan yaşadım ben bu bölümde ya . Temmuzun küçüklüğüde tam bulmuşlar nasılda buluyorlar yaa Ali'nin küçüklüğü de aşırı benziodu. Bu dizide en sevdiğim olayda herkesin bir geçmişinden bahsedilmesi çok heyecan katıyor.
Kenan kalpten gidiyordu hohoytt ..
Ezel ile Azad'ın sahnesi de çok duyguluydu ahh ahhh bu dizi bitecek mi şimdii :97:

Çok güzeldi bu bölüm yine her zamanki gibi.

Hem ağladım hem güldüm.

Ezel Dayı öldükten sonra gerçekten değişti. Çok zekice düşünüyor.

Temmuz'un hikayesinin ortaya çıkışını soluk soluğa bekledim.

Cast her zamanki gibi süperdi.

Temmuz'un küçüklüğü aynı Temmuz.

Mayıs'a bayıldım. Ali'yle karşılıklı bakışları falan çok komikti.

Temmuz gözünü bile kırpmadan öldürdü ama yazık.

Ali-Azad ne değişik bir aşk ya çok huşuma gidiyor.

"Çok seviyorum lan ben seni"

Bade'yi kurtaran Bade'nin yazdığı mektup oldu resmen. Bade ilk kez yaptığı şeyle işe yaradı yani.

Kenan Birkan.

Korkuyu iliklerine kadar hissetmek, ecel terleri dökmek neymiş onla görmüş olduk.

Adam yakında kafayı sıyırcak korkudan.

Ali yine tam formundaydı bu bölümde de.

Ve ve veee Ezel Bayraktar!!

Asıl şimdi keyif alıyorum ben Ezel karakterinden.

Evet eli kana bulandı, evet onlardan oldu. Ama Kenan İmirzalıoğlu asıl şimdi yaşıyor karakteri.

Azad-Ezel sahnesi harikaydı.

Geçen bölümün kahramanlarını bir arada döktürürken görmek pır pır etti içimi.

Çok da duygusaldı o sahne çok ağladım orda.

Ve anladık ki artık her bölümün sonunda Ezel Bayraktar birilerine kendini anlatcak.

Ne sandıklarını ama ne olduğunu.

Çok güzel bir bölümdü yavaş yavaş sona geldiğimizi bilmek her ne kadar moralimi bozsa da muhteşem bir finale doğru gittiğimiz apaçık ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…