Ezel Atv

off ya tevfik intihar ediyormuş:KK59:gıcık temmuzun lafını dinlemiş bide.keşke hastaneye yetiştirip kurtarmış olsalar yaa.

nasıl yani intiharmı ediyomuş :KK53:

ama orada sanki başkası vuruyor o çocukla konuşuyor temmuz gibime geldi benim
ona yaptırıyor sanki :44:

ölmeseydi tefo ya ben bu bölümü nasıl izlicem :KK43:

nasıl yani intiharmı ediyomuş :KK53:

ama orada sanki başkası vuruyor o çocukla konuşuyor temmuz gibime geldi benim
ona yaptırıyor sanki :44:

ölmeseydi tefo ya ben bu bölümü nasıl izlicem :KK43:

bilmiyorum jasmincim ama bana intihar ediyormuş gibi geldi ama yanıltıyorda olabilirler tabiii...

bilmiyorum jasmincim ama bana intihar ediyormuş gibi geldi ama yanıltıyorda olabilirler tabiii...

doğru belkide canım,
ama tekrar baktımda temmuz kendini öldürtmeye çalışıyor tevfik'e sanırım gerçekten haklısın aslında :26: bu bölümü de izlemek zor olacak benim için :KK5:

tevfik olayında kafam iyice karıştı demek o gün ölmemiş ama sonuçta ölüyor
nasıl ?? ali mi öldürüyor,intihar mı?yarın görücez pöff:44:

yok yok temmuz ,cengizin yanında melek kalıyor.ezel temmuzu değil cengizi işkenceyle öldürsün.yazık oldu tevfike :KK59:ama cengizi asıl şimdi psikopata bağlayacak.eyşanıda kaybetti.artık kaybedecek bişeyi yok çünkü.

yaa gitmemeliydi tefoo :KK43::KK43:

bide o çocuk mu öldürdü şimdi yani bide ağlıo yaa o kadar abin olim dedi sana insan gibi davrandı çocuk kafayı yemiş ..

Allahım biliyorum bu bir dizii sakin olacam :)

şu temmuzuda kaç bölümdür öldüremediler ya

maalesef tefonun sonu kardeşinn sonu gibi oldu aynı
aslında istemeyerek ve beyni yıkanmış( aynı kendi gibi)" pizza&hamburger beyinli çocuk" birisi tarafından öldürüldü
ah tefooom ahhh sen hak etmemiştin ama

jasmincim sen haklı çıktın.yine fragmanda yanılttılar.:KK53:

evet hemde ne biçim yanıltmışlar ya o ses cengizinmiş karı gibi ağlıo anlamamıştım sesini ben tam kimin sesi olduğunu.. ne fenalar yaa izlerken şaşkına çeviriyorlar..

ama tefoya çok üzüldüm ya geçmişinide gösterdiler kardeşini ağladım hep gene :KK43::KK43::KK43:

hele aliye başta çok kızdım bıraktığı için hemenn çocuk onun hep hayatını kurtarmıştı tam düzeliyordu herşeyy :KK5:

öl artık temmuz yaaa öl geber ali seni gebertsin hatta
hele cengiz senn yatacak yerin yok bile

o kısıştırma olayında ahanda gitti 2side dedim ve dememle ters köşe olmam bir oldu çok sevinmiştim ki

ama ama şu veled-i zina nedüüüü belirsiz çocuk hamburger beynine sahip olan çocuk
öldürdü tefomuzu inanamıyorum yaaa inanamıyorum
o sana bn senin abiiin olayım ddi seni herşeyden koruyacam dedi
o ne yaptı öldürdü hmde bir telefonla
tefom son anında bile çocuğu düşündü
ah bee keşke aliyle ezele dargın gitmeseydi of yaaaaaaaaaaa offffffffffff
tefoom yaaa olmadı bu böyle
hep bizden hep bizden

o kadar her haltı düşünüyolar ediyolar ama o kenafir gözlü çocuğun geri gelmesinin sebebini anlayamadılar. temmuz bırakır mıydı çocuğu tekrardan bulmuşken. çok saçmaydı anlamaları gerekirdi.

allah bilir temmuz telefonda o çaki klılklı çocuğa
sana bir daha yemek vermem demiştirde öyle vurdutturmuştur:2::2::2::2:

Bencede artık temmuz ölsün gebersin artık kaç bölüm oldu hala öldüremediler..

çok yazık olduu tevfik'e ya o aralarında hiç haketmeyendi ölmemeliydii sırayla herkes ölüyor nasıl bitecek artık çok merak etmeye başladım .

o küçük çocuğunda ben ne diyim ya temmuz sana yemek yaparım demiştir allah bilir telefonda ..
Ezel Ali artık bişeyler yapmalı

o kadar her haltı düşünüyolar ediyolar ama o kenafir gözlü çocuğun geri gelmesinin sebebini anlayamadılar. temmuz bırakır mıydı çocuğu tekrardan bulmuşken. çok saçmaydı anlamaları gerekirdi.

bencede ama tevfiği yalnız bırakmasalardı ayrı düştüler hep Ali baştan göndermemeliydi tevfiği yada hemen barışıp biraraya gelmeleri gerekirdi .. beklediler olan oldu yalnızken hepsi çaresiz kalıyor

Çok üzgünüm yaa,ne yazacağımı bile bilmiyorum,:KK14:

Sadece çok çok üzüldüm Tefoya,dayıdan daha da çok üzüldüm,çünkü o hep kalbinde kız kardeşinin acısını yaşıyodu,

Son ana kadar galiba ölmeyecek,fragmanda aldattılar bizi diye düşündüm ama yok olmadı,

Şebneme de acıyorum,yazık çocuk yapacaklardı,mutlulardı ilk defa,

Öffffffffff yaa hiç bi dizide ben böyle üzülmedim bugüne kadar,hep yapmacık geldi diğer dizilerdeki

drama ölüm sahneleri,ama bu o kadar gerçekti ki,en ince ayrıntısına kadar,bi de kendimi sıktım

ağlamayayım diye daha da kötü oldum,

Hala tesiri üzerimde yani,çok üzgünüm.......
:KK14::KK14:

X