- 6 Şubat 2011
- 279
- 2
masalım halen kenancımısın
Yok canım Kenan suçlu artık geçen bölüm bıraktım Kenan'ı
Ama dünyadaki bütün oyuncular gelse Haluk Bilginer'e değişmem. Mimiklerine, oyunculuğuna, ses tonuna herşeyine hayranım adamın.
Tuncel Kurtiz'le Haluk Bilginer nerede karşı karşıya gelsin Bilginer öndedir benim için
böyle bi dizi olamaz.tahmin yok bu dizide.çok güzell çook.kızlar kenanın tecavüz olayına kimse hak veremez ancak selmayla ramiz dayıda az değillerdi.selma, kenanlayken ramizle beraber oldu.tamam belki ramizde selmayı seviyordu söyleyemiyordu,kenana kızmıştı ancak ihanet etmeleride gerkmiyodu.birde selma hatırlarsanız başlarda hep kenana ümit verdi.yani bence kenan kadar selmayla ramizde hatalı.ama 70li yıllardaki selma çok tatlı.o yıllar için çok uygun bir yüz bulmuşlar.tecavüz olayıda çok kötüydü.ah ahhh azad çok ağlattı beni.her dizide kolay kolay ağlamayan beni bile ağlattı.aynen badeye bende sinir oluyorum.ne istediğini bilmeyen bi tavrı var.ezelle birlikte olmaları çok abartılmıştı şimdide git eyşanla oyun oyna sonra niye gittin tavırları.diyorum ha patladı patlayacak ezel:)
Azad Azad Azad..
Nasıl bir ağlamaydı o Alinin kollarında annem diye ağlarkenn gerçekten annesi ölmüş gibiydi ansıl inandırıcı oynamıs tüylerim ürperdi..
Ah anam ah
Fragman istiyoruuuuuuuuum:84::84::84::84::84:
Bağırma azra sabah sabah:96:
Fragman istiyoruuuuuuuuum:84::84::84::84::84: