oyle valla dun aksam aglarken dudaklarinin kenarinda salyalar vardisempatiksalakcinni dislerinin arasinda felan aglamasini beceremiyorki,agliyormu guluyormu belli degil salyali solucan:2:
( 8 )nasıl ramizin torunu oluyor yaa şimdi diziyi online izliyorum ama hiç bi noktasında algılayamadım
şuan kenan birkan ezelin ağzına öykünüyor
söööldürürümişte haluk bilginer burda sitcom oyunculuğunu konuştrmuş ,
izlemek isteyenler için 04:52 sn de
Ezel 34. Bölüm izle Ezel 34. Bölüm izle HD Full Ezel dizi izle
( 8 )nasıl ramizin torunu oluyor yaa şimdi diziyi online izliyorum ama hiç bi noktasında algılayamadım
şuan kenan birkan ezelin ağzına öykünüyor
söööldürürümişte haluk bilginer burda sitcom oyunculuğunu konuştrmuş ,
izlemek isteyenler için 04:52 sn de
Ezel 34. Bölüm izle Ezel 34. Bölüm izle HD Full Ezel dizi izle
ya şöle oldu kenan birkan dediki "o benim kahramanım", ramiz dayı da "o benim kanım" dedi.allah allah ben ramis dayının bi yerde o benim yiğenim benim kanımdan dedini hatırlıyorum sanki yanlışmı anladım acaba..
ya şöle oldu kenan birkan dediki "o benim kahramanım", ramiz dayı da "o benim kanım" dedi.
hayır torunuymuş, ölen oğullarından birinin oğlu, hem de babasını ölürken gören tek şahitmiymiş neymiş...kenan birkan askeriyeyi arayıp ramiz karaeski ordamı diye sordu sonrada sekiz dersem tanırsın dedi ya.acaba sekiz ramizin öz oğlu yada yiğeni falan mı.ve neden kenan birkan sekize ramiz karaeski dedi.
hayır torunuymuş, ölen oğullarından birinin oğlu, hem de babasını ölürken gören tek şahitmiymiş neymiş...
hayır dizide sadece arıyo ramiz karaeskiyi istiyo telefona sonra siz onu 8 diye bilirsiniz diyo kenan birkan, sonra da tam trenden inerken kenan birkan diyoki "o benim kahramanım" ramiz de "o benim kanım" diyo sonra, bu adamın bütün oğulları öldü zaten, başka ihtimal yok sanırım ama her yerde bu şekilde konuşuluyo torunuymuş diye, muhtemelen doğrudur, bu arada 5 bölümlük anlaşma yapılmış kıvanç tatlıtuğla...hadi ya bak bu kısmını atlamışım.filmde mi söylediler bunu duymadım ben.sağol canım ya.
hayır dizide sadece arıyo ramiz karaeskiyi istiyo telefona sonra siz onu 8 diye bilirsiniz diyo kenan birkan, sonra da tam trenden inerken kenan birkan diyoki "o benim kahramanım" ramiz de "o benim kanım" diyo sonra, bu adamın bütün oğulları öldü zaten, başka ihtimal yok sanırım ama her yerde bu şekilde konuşuluyo torunuymuş diye, muhtemelen doğrudur, bu arada 5 bölümlük anlaşma yapılmış kıvanç tatlıtuğla...