Ezel Atv

Haluk Bilginerde yakışmışboshayallersmile

Bayıldım bayıldımm bayanssulusmile

Zaten sevdiğim bir oyuncuydu şimdi bayıldığım bir oyuncu oldu :lepi:

ay Eyşan'a soyledı ınnanmıyorum.

:1shok:

Ayyy şok oldum yaaa... Annecim söyledi de haberim oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Ezel...
İlginç. Tekrarını izliim ben bu bölümün en iyisi. O sahneyi görmek istiyorum.

Baya bilmeyen varmış.Halbuki topikte de yazıldı. Bangır bangır gazetelere çıktı.

amanıııın eskiden burda ezelci 5 bilemedin en fazla 10 kişi olurduk şimdi aşkı memnucularda geliyor
artıkın sorarlar birinci sezon ne oldu diye

Ben ilk sezonda izledim ama ilk sezon dizi topiğini pek takip etmiyodum. Yazın siteye iyice sardım artık yazarım olumunekankayizsmile

Annem aradı beni diyo ki o çocuk ne çok behlüle benziyodu..:roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Annem bu sezon bizim zorumuzla izlemek zorunda kaldı. Ha bire soruyo bu ne bu niye oldu. E hani cengiz söylemişti delikafadulden

Dizi yine havada izletti kendini.

Haluk Bilginere resmen aşık oldum bir kez daha.

Lütfen lütfen komediyi bırakıp ölene kadar ezel çevirsin. O kadar yakışmış ki diziye. Dayıyı bile solladı bu bölümde.

Kenana zaten söylenebilcek söz yok.

Ali,Cengiz,Tefo hepsi çok iyiydi.

Hop oturduk hop kalktık yine.

kızlar ben izleyemedm tekrar ne zaman lütfen haber verin bana
behlül temelli mi geldi gitcek mi ona göre fazla alışmayak

kızlar ben izleyemedm tekrar ne zaman lütfen haber verin bana
behlül temelli mi geldi gitcek mi ona göre fazla alışmayak

4 bölümlükmüş sözümona..

ben hiç duymamıştım valla,sahnede kıvançı görünce bu ne beeee?dediğmi hatırlıyorum..
ramizin torunumuymuş şimdi bu sekiz..
aslında dizinin şifresini pek çözmüş değilim ama, anlarım diye takılıyorum..sempatiksalakcinni
pek bir aksiyonlu:hulya: meret..kim kime kazık atıyor,kim kimden intikam alıyor anlamadım vallaha..

Kizlar once Kazen abi, sonra Ezel sonra sari oglanin adini anin lutfen ...

Not : cok saglam bir kaynaktan aldigim habere gore sari oglan 3-4 bolum sonra olecek : )

Kizlar once Kazen abi, sonra Ezel sonra sari oglanin adini anin lutfen ...

Not : cok saglam bir kaynaktan aldigim habere gore sari oglan 3-4 bolum sonra olecek : )

ağasın paşasın patronalkisalkisalkis:lepi:
neeeyyyyohaoldumsmile eyşanı götürmeden ölmese bariboshayallersmile

ya kızlar gülceksiniz de ben ezeli uzun zamandır artık sıktığı için izlemiyordum.dün gördüm kıvançım iniş sahnesini?bu haluk bilginer kötümü dizide kıvanç ne için geldi?

8 bnm uğurlu rakamımdır ama artık değeeel
ezelimin karşısında duran bnm karşımda durmuştur

Kıvanç mı Ezeldeydiakannehir
Varya bi dizi keyfim vardı akşam içine ettiler :umursamaz:
Neyse ben bi netten izleyeyimde gelir öyle yorumda bulunurum

gecen sezon cok severek ızledım.diger dizilerden farklı anlatımıyla zeki ayrıntılarla kendıne baglamistı.ama artık bu karısıklıktan sıkıldım.5 dk sını kacırsam anlamıyorum sonrasında.dun aksamda esım ızlıyor dıye zorakı ızledım.behlulu nasılda degistirip psikopata baglamıslar.oyunculuk bu ıste her kalıba gırmek.helal olsun kıvanca nasıl bakıyordu ole

bu dizi tadından yenmez mi şimdi öff ulen öff
yok bir dehlül bir gazel daha gelmez bu ülkeye

Oh may gat, sarı oğlandamı vardı Ezel'de.akannehir
Ne işi var orda. Bu seferde Eyşanlamı yastık koyacaklar aralarınasempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…