Ezel Atv

Ay ne ekşındı öyle yaa.Soluk soluğa izledim.Vc ye gidemedim valla.Olan biteni anlamam diyeAy hem Kenan hem Kıvanç ne bu ya.Öldürecekler bizi.Vışşşş.....

Bi de ben bişeyi anlamadım.Bu Kenanla Ramiz düşman gibiydi.Ama Kenan abi dedi Ramize.bilmiyorumkismileKıvançta güya kuzeni imiş öylemiki? Ay çok karışık ya.kafamçokkarıştı

ne bolumdu be beyin firtinasi gecirdim vallahi,ezelim superdi ne bakislar ne roller kesti yine.ali,cengiz ve tefo superlerdi.haluk bilginer cok yakismis diziye,ama su eysani bir sutlasinlar diziden ya miy miy icimi sisirdi salyali solucan.kivancta geldi 4 bolum diyorlar ama belli olmaz tutulursa oda oynarmis surekli,ya ne piskopat bir tiple geldi be sakal yakismiyor bu adama hic begenmedim cok cirkin olmus sari ciyan, kenan baska ya bosa dememisler sarisinin adi esmerin tadi diye,tam erkek su kenan ya alip mumyalayip muzeye koyasim geliyor.dizi superdi zaten simdi cifte kavrulmus oldu.bakalim bizim sekiz ne haltlar yiyecek?

akşam burda kızlar bişeyler diyorlardı işte behlül falan.
ama tam anlayamamışım.
ben nedense son sahneye çok güldüm...
bana komik geldi.
ezele karşı behlül...
ama sonra konuk oyuncu yazınca ohh be dedim.
bir iki görünsün sonra eyvallah.
ezele başındaki pislikler yetiyor.
hadi ordan:)

İte kaka, bilgisayarı aça kapaya izledim diziyi sonunda oh besempatiksalakcinni
Manyak olmuş la dizi, ohaoldumsmile
Vik vik ağlak pehlülden sonra bu sakallı 8 iyi oldu, ama adam hala Pihteri unutamamış herhal, sakallar duruyo
Pihterin intikamını Ramizden alacak gibin bakıyo

Ya ALLAH aşkına şu Eyşanı bi çıkarsınlar artık diziden,ne o öyle hiç ağlayamıyo

ayrıca şok da olamıyo bu kız,:umursamaz:

O kadar kaliteli oyuncunun arasında sırıtıyo onun yapmacık rolleri,hiç beceremiyo ağlamayı,

Kötü kadın rolleri tamam güzel ama yok kız şok olamıyo,Kenan anlattığında Eyşanın biraz

şok geçirmesi gerekirdi yani öyle değil mi?

Ama yok işte,gayet normal bişey öğrenmiş gibiydi tavırları...yasakkelime

Ayy bi de Kenanın asıl planı çıkmadan ortaya,dedim bu ne ya Ezelde aksiyon heyecan

falan kalmamış,banal diziler gibi olmuş bu da dedimkafamçokkarıştı,Eyşanla

konuşmaları,dayıyla içmeleri

falan,sonra gerçek intikam planı çıkınca ha şöyle dedim ya,gerçek Ezel şimdi çıktı ortaya,

Gene heyecendan oturamadım yerimde...
kaydirigubbakcemile3

Ezeldaşlarımm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Allah'ım o nasıl bir bölümdü öyle :1shok:
Hop oturup hop kalktım,
herkes rolünün hakkını verdi Cansu Dere hariç,
görmek istemiyorum onu artık ya, o ne öyle mıy mıy iyyyy mirmirmirmir mirmirmirmir

Onun dışında Ali, Cengiz, Tefo harikalardı :lepi:
Ramiz dayım yine müthişti :lepi:
Ezel Ezel Ezelll harika ya yok işte onun gibisi yok :lepi:
Haluk Bilginer'i izlemek çok güzel, mimikler süperdi, hoşgeldi aramıza delikafadulden
Veee Behlül kaydirigubbakcemile3
Kıvanç piskopat gibi olmuş, biz biliyorduk zaten girceğini diziye ama ne bileyim daha masumane beklemiştim ben. kaydirigubbakcemile3
Oda hoşgeldi aramıza ama 4 bölümlükmüş sadece anlatılana göre,
gerçi uzatırlar diye düşünüyorum bakalım beklemedeyiz.

Son olarakta.. Ezel'ciyiz sonuna kadarr :lepi: :lepi: :lepi:

Oh may gat, sarı oğlandamı vardı Ezel'de.akannehir
Ne işi var orda. Bu seferde Eyşanlamı yastık koyacaklar aralarınasempatiksalakcinni

allah belanı kuzu......:roflol:

ezelin senaristlerinden türk gerilim yada korku filmi istiyoooozzzz hihoyyyt

ağzımıza mıçsın, beyinimizi :CüvCüv:...

filmden çıktıktan sonra en az 1 hafta kafa yoralım o filme:lepi: böle bi film istiyoozzz

ezel senaristleri heeeyyyyy

:1shok::1shok:
:roflol::roflol:
:icecream::icecream:

Haluk Bilginer yaa sen nasıl bir adamsın yıllandıkça güzelleşiyon. boshayallersmile
Dizi süperdi, herzamanki gibi Eyşan'lı sahneler sıktı ama yine başından kalkamadım..
Birşey kaçırcam da anlamıycam diye aklım çıkıyo.
Cengiz'e inanamadım ölümün eşiğine geldi satmadı Ezel'i. Bir de aferin beklemiyor mu çok komik bu çocuk yaa... İnsan kızamıyor da...
Eyşan'ın saçları böyle daha güzel olmuş, renk attırmış ve fön şeklini değiştirmiş yakışmış.. Ama genel olarak sevdiğim bir artist değil kendisi..
Ezel'im herzamanki gibi çok tatlı o negülüş ya yerim seni. yerimseniben
Hoşgeldin Ezel!!

Kizlar once Kazen abi, sonra Ezel sonra sari oglanin adini anin lutfen ...

Not : cok saglam bir kaynaktan aldigim habere gore sari oglan 3-4 bolum sonra olecek : )

yapma patron yaaaabenneyaptımki..aramızda imza toplayalım,gösteri yapalım.:jeyyar:
öldürmesinler 8 i..

Kızlar Şebo Cengizin tarafınamı geçti.

Bide Eyşanın babasının adı neydi unuttum valla o nerelerde.

Offff olmuyor böyle, muhakkak izlemem lazım ama bebeler rahat vermiyorki

gecen sezon ogrendi oglunu, son iki bolum kala eysan intihar etmisti. mektup birakmisti ya ezelin anasina ondan ogrendi.

eysanin babasinin ismi serdar kuzum yaaa izle anacigim izle ben izledigim halde bazen beynim duruyor beee

gebermedi iste salyali solucan ezelin kardesi mert kurtardi .aptal ya bu aile hep geri zekali vallaa:sinifsinif:

oyle valla dun aksam aglarken dudaklarinin kenarinda salyalar vardisempatiksalakcinni dislerinin arasinda felan aglamasini beceremiyorki,agliyormu guluyormu belli degil salyali solucan:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…