Ezel Atv

"Sekiz" Ramiz'in torunu.

Gazete haberine göre Ramiz'in oğlu Selim'in öldürüldüğü gün Torun Ramiz'in silgisi ölümünü ispat adına dede Ramiz'e veriliyor. Yani dede Ramiz torun Ramiz öldü sanıyor ama torun Ramiz aslında ölmüyor.
Kenan birkan yetiştiriyor. Ramiz'in hayalperest kahramanına karşı bir canavarla çıkıp geliyor.

İşte böyle bir şey.

Yani Kıvanç torun Ramiz.

Yav çok merak ettim bu Sekiz karakterini. Tekrarı yokmu şekerler.bilmiyorumkismile

Yav çok merak ettim bu Sekiz karakterini. Tekrarı yokmu şekerler.bilmiyorumkismile

Hemen sonunda göründü zaten Sekiz. Fotoğraf paylaşmıştı arkadaşlar sadece o.

Onun için bekliyosan pazartesiyi bekle canım. Yok diziyi izlemek istiyorum diyosan tekrarını bilmiyorum ama netten izleyebilirsin

693_378b8.jpg

kenankivanc_3-5639_334.jpg

Öyle bir geçer zaman ki

Kıvanç Tatlıtuğ, yeni sezonda "Ezel" ekibine katılarak heyecanla kendisini bekleyen hayranlarının yüzünü güldürdü. Bu karar ayrıca son dönemin en popüler iki jönünün de bir araya gelmesini sağladı. Tatlıtuğ ve Kenan ımirzalıoğlu, artık aynı sette... Ama bu onların yolunun ilk kesişmesi değil...

Bandını rol arkadaşı taktı
Her iki oyuncu da aslında Best Model yarışmasının sektöre kazandırdığı isimlerden. 1998'de Kenan ımirzalıoğlu, 2002'de ise Kıvanç Tatlıtuğ Best Model of Turkey seçilmişti. Ve Tatlıtuğ Türkiye'nin en iyi mankeni seçildiğinde, ona birincilik bandını takan kişi de şimdiki rol arkadaşı Kenan ımirzalıoğlu'ndan başkası değildi.
(Hürriyet)

Ezel'de büyük hata

ezel_3-2952_334.jpg

MedyaRadar'ın haberine göre, en büyük çelişki ise Tuncel Kurtiz'in hayat verdiği Ramiz Dayı ile ezeli rakibi Kenan Birkan'ın tanışmasında yaşandı.

Geçtiğimiz sezonun son bölümlerinden birisinde Ramiz Dayı kızı Azad'a Kenan Birkan'la nasıl tanıştığını şu sözlerle anlatmıştı:

"Bir batakhaneye gitmiştim kumar oynanıyordu. Beğendim, "burası benim olacak" dedim, "olmaz" dediler. Oldu... Sonra yine kumar vardı; barbut. Delikanlılar vardı, birden bir arbede çıktı, silahlar patladı, gençlerden birisi yaralandı. Hastaneye götüremezdim aldım eve götürdüm, yarasını onardım. İnce, temiz yüzlü bir çocuk. "Adın ne" dedim, "Kenan" dedi. "Ben burada kalacağım" dedi. Kalamazsın dedim kaldı... "

Ancak önceki gece Ezel'in yeni bölümünde ise Ramiz Dayı ile Kenan Birkan'ın tanışması çok farklı oldu. Haydarpaşa garında trenden inen Ramiz Dayı, iki kişinin öldürmek istediği bir delikanlının hayatını kurtardı. O delikanlı daha sonra garın dışına kadar takip ettiği Ramiz'e "Dur yahu daha tanışmadık bile, benim adım Kenan" dedi. Ramiz de "Ben de Ramiz, Ramiz Karaeski" diyerek kendini tanıttı ve gardan birlikte ayrıldılar...

Ya senaristler bir kaç bölüm önceki senaryoyu tamamen unuttular ya da Ramiz Dayı, kızına olayları farklı anlattı...

X