Ezel Atv

oyle valla dun aksam aglarken dudaklarinin kenarinda salyalar vardisempatiksalakcinni dislerinin arasinda felan aglamasini beceremiyorki,agliyormu guluyormu belli degil salyali solucan:2:

O sahneyi gerçekten hiç beceremedi cansu..O duyguyu bize veremedi..:eek:lmaz:

ne bölümmüs yawbilmiyorumkismile soluk soluga izledim desem yeridir, netten izledim ama o kdr heycanliydi ki videoyu durdurup wcye bile gidemedim :KK1:

8 ramizin akrabasi, ismide ramiz... ogullarindan biri mi acaba? nasil kenanin tarafina dönmüs ki fisfisfis

bu arada bu kenanin ramizle derdi ne, selma hanim yüzünden mi?

( 8 )nasıl ramizin torunu oluyor yaa şimdi diziyi online izliyorum ama hiç bi noktasında algılayamadım

şuan kenan birkan ezelin ağzına öykünüyor
söööldürürüm :KK1: işte haluk bilginer burda sitcom oyunculuğunu konuştrmuş ,
izlemek isteyenler için 04:52 sn de
Ezel 34. Bölüm izle Ezel 34. Bölüm izle HD Full Ezel dizi izle

o yerde bende cok güldüm ama :)
yillarin oyunculugunu konusturuyor adam dizidi
herkes müthis rollerinde, cansu dere haric

Kıvanç Tatlıtuğ'u, Ramiz'in Kenan tarafından yetiştirilmiş olan torunu olarak izleyeceğiz. Dayı ile aynı ismi taşıyan torunun lakabı ise Sekiz. Dayının yıllar önce öldürülen oğlu Selim'in oğlu olan Sekiz, babasının ölümünde orada olan tek tanıktı.

Yeğeni değil kızlar,torunu.. Bu sene Kenan-Ramiz Ezel-Sekiz çekişmesi izlicez anlaşıldı :))

allah allah ben ramis dayının bi yerde o benim yiğenim benim kanımdan dedini hatırlıyorum sanki yanlışmı anladım acaba..

anam la dun neler olmus izlemedimde sıktı die tadından yenmez bu dizi artıkım bi yan sarısın bi yan esmer tabiii favorim kenannnnnnnnnnnnnnn

ya kızlar cengize dün bi kez daha hayran oldum, mimiklerini falan çok iyi kullanıyo adam yaa, helal olsun...

kenan birkan askeriyeyi arayıp ramiz karaeski ordamı diye sordu sonrada sekiz dersem tanırsın dedi ya.acaba sekiz ramizin öz oğlu yada yiğeni falan mı.ve neden kenan birkan sekize ramiz karaeski dedi.

Torunumuymus, himm hani ogullarinin olduruldugu gunu gosterdiklerinde arabada bi kadin bi cocuk vardi, ramizin oglunun arabadan indirip oldurmuslerdi bu sekiz o cocuk heralde...

kenan birkan askeriyeyi arayıp ramiz karaeski ordamı diye sordu sonrada sekiz dersem tanırsın dedi ya.acaba sekiz ramizin öz oğlu yada yiğeni falan mı.ve neden kenan birkan sekize ramiz karaeski dedi.
hayır torunuymuş, ölen oğullarından birinin oğlu, hem de babasını ölürken gören tek şahitmiymiş neymiş...

hadi ya bak bu kısmını atlamışım.filmde mi söylediler bunu duymadım ben.sağol canım ya.
hayır dizide sadece arıyo ramiz karaeskiyi istiyo telefona sonra siz onu 8 diye bilirsiniz diyo kenan birkan, sonra da tam trenden inerken kenan birkan diyoki "o benim kahramanım" ramiz de "o benim kanım" diyo sonra, bu adamın bütün oğulları öldü zaten, başka ihtimal yok sanırım ama her yerde bu şekilde konuşuluyo torunuymuş diye, muhtemelen doğrudur, bu arada 5 bölümlük anlaşma yapılmış kıvanç tatlıtuğla...

hayır dizide sadece arıyo ramiz karaeskiyi istiyo telefona sonra siz onu 8 diye bilirsiniz diyo kenan birkan, sonra da tam trenden inerken kenan birkan diyoki "o benim kahramanım" ramiz de "o benim kanım" diyo sonra, bu adamın bütün oğulları öldü zaten, başka ihtimal yok sanırım ama her yerde bu şekilde konuşuluyo torunuymuş diye, muhtemelen doğrudur, bu arada 5 bölümlük anlaşma yapılmış kıvanç tatlıtuğla...

posta gazetesi de 4 bölüm için diziye girdiğini yazmış internette okudum...belkide çok tutarsa karakter kalıcı olur...

X