Ezel Atv

yaaa benim gördüğümü sizde gördünüzmü kızlarr.....hep bir sekizim olsun istemişimdir zaren...

son yıllarda dizilerin içindeki en ilginç en şaşırtıcı ve gizli kalmış bir sahneydi.. kıvancı görünce yuhhh beee dedim ,şok oldum ya nasıl bir dizi ekibisiniz siz yaaa ....bayıldım gitti akannehir

anam anam

behlül imajından kurtuldu kıvanç sonunda:)

bu halini sevdimmmmopuyorumnanaktan

piskopat işeye benziyor ama yerim ben böyle piskopatıı...sekizzzzzzzzzzzzzzzz.........coşun kızlar...artık kesintisiz izliycemiz diziyi bulduk...

offfffffffffffffffffffffffffff bu neydi yaaaaa ohaoldumsmilekafamçokkarıştı

internette okumuştum bir kaç bölüm için dahil olmuş diziye ama umarım hep kalıcı olur...geçen yıl ezel mi behlül mü diye anketler yapılıyordu bu yıl ikisi bir arada..tadından yenmez bu dizi artık...

one inişti trenden yarabbim..bukadar mı karizma olur bir insan...artık ezelin papucu dama atılır..şahsen ben attım...

yaaaaaaaaaaa
,öldüm sabahtan beri kk ya kaç gündğr yazamıyorum
şuan yazıyorum ezelimn şansına
vee
BÖYLE BİR DİZİ OLAMAZ
OLAMAZ YAA O LA MAZ

sunlara bak yav kıvanç gelmese kendı kendımıze konusuyorduk ,Neymişsin sen sekiz..

bizim o bi kere kaç saattır burada onu beklıyorduk :umursamaz:

dimi kız Kardelen olumunekankayizsmile

Ezel ile degiş tokuş yaparak kullanacagız aklinialirimsmile

yaaa hepimize yeter beeee....baksana siteye hayat verdi şimdiden...

öyle demeyin kızlar kendimi foruma nasıl attığımı bilmiyorum o şokla. her seferinde daha da şaşırıyorum nereye kadar gidicek bu şoklar acaba?????

amanıııın eskiden burda ezelci 5 bilemedin en fazla 10 kişi olurduk şimdi aşkı memnucularda geliyor
artıkın sorarlar birinci sezon ne oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…