Acı Hayat nasıldıkibenneyaptımki
berbat adanalidaki hatun varya uyuz miy miy miy neyseki dizinin sonunda öldüde icim sogudukötükedihüso
Kenannnnn,beni al bahar'i bos verlmaz:
Evliyim,ama müsaitim,dermisimmm kaydirigubbakcemile3
Ama ben çok beğendim ya.
Normalde Cansu Dereyi pek beğenmem ama burdaki role çok oturmuş, çok güzel oynamış. mankenliği bırakacak buda kanımca ballı geliyor tabi aldıkları paraşakkıdı
:hooray:aynen katılıorum.bı ınsan gulerken bıle suratsız olabılır mı ya.
Klasik bir Kenan İmirzalioğlu filmi.
Erkek sever ve aldatılır. Ancak aldatıldığı kadın buna mecburdur. Zavallıdır. Ama sonra kadın iyi olur. Herşeyini yoluna koyar. Ancak Kenanım hırs ve şehvet dolu delivanlummm "Gidişim suskun oldu amma dönüşünüm muhteşem olacak" demiştir aldatılırken. ve işte dönmüştür...
Bir erkeğe intikam bu kadar yakışır. Eğer intikam alırken sevmiyo olsaydı kötü adam olurdu. Ama o intikam alırken bile seven oldu, gözleri doldu. Duruşuna zaten hastayımmm..
Off off. Amma Cansu Dereyi sevmiyorumm. Çok sıskaaa. Bi sopaya elbise giydirseler aynı olur. Suratı da güzel durmuyo zayıflıktan. Avurtları çökmüş. Karıı dediğin şöyle balık etlii olur.. Ele gelir. Elbiseden belli olur anacım bi tarafları o ne öyleee...
Sedef hanımı da dikkatle bekliyorum. Bakalım Menekşe ve Halil deki gibi uyuz mu olacak. İnşallah olmaz. Çünkü Cansu Dereden sonra ikinci bir uyuzu bu dizi kaldırmaz....
bu kenan hangi dizisinde cıvıl cıvıl kadına aşık oldu ki hepsi uyuzdu gerçek hayatta ki sevgiliside uyuz adamın kaderi bu demek
bu kenan hangi dizisinde cıvıl cıvıl kadına aşık oldu ki hepsi uyuzdu gerçek hayatta ki sevgiliside uyuz adamın kaderi bu demek
kesinlikle çok kaliteli bir yapım..2 bölümüde izledim.ayrıca ezelin arkadaşı sarışın kızda bade işçil.mahsun kırmızıgülün eski sevgilisi:)
müzikler toygar ışıklı,oyuncular vs..herşeyi ile süper bi dizi bence
Son 2 gün opuyorumnanaktan
Belki ezel bahar ile bir ask yasamaz..bahar kesin asik olur ezel'e,ama ezel sadece iyi bir dost olarak kalir gibime geliyor..belkide kullanir kizi kim bilir..
o kiz yüzünden adamin basina gelmeyen kalmadi accikta kullaniversinkaydirigubbakcemile5
hatta benide kullansin nolcek:CüvCüv:
o kiz yüzünden adamin basina gelmeyen kalmadi accikta kullaniversinkaydirigubbakcemile5
hatta benide kullansin nolcek:CüvCüv:
bencede kullansin ya ama yinede cok seviyor dayanamiyor onu gorunce
varmidir boyle bir erkek acep
var canim hatta benim ex askim diyebilürüm adam beni görünce dünyasi dönüyo resmen yakin cevresinden duyduguma göre dayanamiyorum onu görmeye diyesiymis
terk eden ben olmustum:tomato: