Ezel Atv

Ramiiiz süperdin yine be dayı.

Bu arada Can'a acayip sinir oluyorum. Hiç bu kadar sinir bir çocuk görmedim. Nerden buldular bu uyuzu:mymeka:

Ezel, Eyşana oynadığın oyun süperdi, tebrik ederimvereliniortak, gidip teselli etmen, ben varım demen de güzeldi, öyle derken sinsi sinsi gülmende süperdivereliniortak

Bahar hangi cehennemdeydi bu bölüm

çok eğlendim bu bölümde dayı gerçekten sağlam adam..bi dayıda ben bulsam şöle çok ders isteyen insan var kötükedihüso neyse canım konumuza dönelim artık güzel olmaya başladı dizi daha da ha şöle biraz acı çekmeye başlasınlar.bi de ezelin annesi çok hoştu ya nasıl alf soktu ezele istemem bi daha gelin olarak asla seni derken eyşana kızım sana sölüyom gelinim sen anla misalii iyiydiii naniknanik delikafadulden

Heee bu arada Dayı naadar karizmatikti dimi, nasılda dumur oldu Ali:hulya:, noluyor lan deyip durdu. Yazık ama dost bildikleri meğer düşmanmış. Bi an sıkacak sandım Dayıyamafoldumben

Ezel harika iş çıkardı, hepsine birbirine düşman edecek,

Meliha teyzem anlamadımı Can'ın Ömerin oğlu olduğunu, orasını kaçırmışımda, oğlana masal okuyordum.

dede, oğul, ve torunun aynı karede görünmesi süperdi. Ahh Ezel ah, bilsenki Can senin beben. Gerçi Can uyuz bi çocuk netcen onu boşver.:umursamaz:

Serdar çok tehlikeli, kaseti de alırsa Cengize ve Aliye etmediğini komaz.Oh olsun:lepi:

ben de geldim

dün muhteşem bir bölüm vardı yine. her bölümünü sinema tadında zevkle izliyorum. nihayet orjinal bir konu çıktı dizilerde. oyunculuk zaten harika.

kardeşi mektubu okurken ezelin yüz ifadesi , dayının eller çözülünce alinin yüz ifadesi... mükemmeldi

Süpersonic bi bölümdüüü ya:1shok: Ali'ye bu bölümde kapak üstüne kapakk yaptılar oh olsunn zemuszemus Ramiz dayıdan korkulurrkaydirigubbakcemile3
Bidahaki bölüm dede torunu ve kaset CADIARZU izleyelim görelim bakalım neler olacak:icecream:

bende eyşanın alyansını çıkartıp ömerin verdiği yüzüğü takarken
ezelin mimiklerine bittim ya
gözlerim doldu
acaba ezel ne zaman öğrenecek canın oğlu olduğunu

üzülme sumak netten tekrar tekrar izleyebilirsin bende öle yapıyorum geçmiş olsunnn şutarafagittişutarafagitti

ramiz dayının o kelimeleri beni de çok etkiliyo heleki dün o ipleri çözüşü ellerini havaya kaldırışı eşimle nefeslerimizi tutarak izledik valla tuncel kurtiz çok iyi bir oyuncu ama

Bu sabah herifime "herif birazcık estetik yaptırsak sana da Kenan'a benzesen" dedim:kedi:
Herif: hadi be yamuk burunlu bi kere o, hem de şaşı-tatlicadiarzu-:umursamaz:

ee doğru demiş.yakışıklı karizma ama "bir batman burnu var"

amcamın deyimiyle:) birde şaşı.neyse dizi süper.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…