Ezel Atv

ben bu diziyi baştan sona izlemedim ama kabataslak konusunu anladım..sağolsun reklamları var ,magazin programlarında bilr reklamları yapılıyor...
bu hikaye aynı monte kristo kontu hikayesi gibi...gerçi orada hapse giriyordu ,sonra zengin oluyordu..burada girmiyor sanırım ama oradada kadından çocuğu olur ,kadın başkası ile evlenir ,işntikam almaya gelir ,kötü adam herşeyi öğrenir falan filan...ilginç gelmedi bu dizi

nesrin şu diziyi bile tam izlemeden yorum yapıyorsun ya helal sanakaydirigubbakcemile3
evt monte kristodan alıntı gbi bişey
ama iyi ki almışlar

monte kristoda sevgilisi ihanet etmiyordu sevgilisini elde etmek için kötü adam ihanet ediyordu o filmi bende izlemiştim güzeldi birde altınlarını veren adam ölüyordu hapiste burda ramiz dayı ölmedi daha ama bakalım bu hafta neler olacak

Bahar Ezel sahneleri bu hafta gözüme nedense cok hos geldi, özellikle cizgi film izledikleri sahnede. Ördek muhabbetide güzeldi. kaydirigubbakcemile3

Ama bu bölümün en can alıcı sahnesi Mert'in sahte mektubu okudugu sahneydi. Garibim ne acı cekiyordu öyle, Ezel'de ne yapsın elinde olsa orda atlıcak boynuna herseyi anlatacak ama olmuyor iste. Insallah Mert abisine karsı kin ve nefret hissetmez bu sahte mektuptan sonra. :a015:

Kin, nefret duymaz olurmu. Yıllardır içinde yaşattığı abi karakteri yerle bir oldu, kim olsa Mert gibi düşünür zaten:gitme:

bizim topic ölmüş ya nerdesiniz ezeldaşlar 2 saat kaldı yeni bölümeee yerimseniben

eyşan en son videoyu izliyordu oğlu can da gördü.
çok seviyorum bu diziyi :asigim:
ilk bölümde epey ağladım.peçete bitti evde.
erkek kardeşim var aynı kenana benziyor kızlar.:jeyyar:

eyşan en son videoyu izliyordu oğlu can da gördü.
çok seviyorum bu diziyi :asigim:
ilk bölümde epey ağladım.peçete bitti evde.
erkek kardeşim var aynı kenana benziyor kızlar.:jeyyar:

:1shok::1shok:
allah sahibne bağışlasın
kaç yaşındydı

X