Ezel Atv

böyle bir kayıttan haberi olmadığı için şaşırdı, neden bu kayıtı sakladığına anlam veremedi sanırım.Cengiz yarın bir gün Ali başını ağrıtır filan diye düşünerek kayıdı sakladı herhalde...

ee canlı canlı gormedı kı ,sadece Ali vurdu Cengiz yardım ettı dıye bılıyordu

sımdı vıdeoda gorunce olayın nasıl oldugunu ,adamın vurlus anını sasırmıstır hrhalde,

ya da kasetı neden saklamıs bu adam dıye de sasırmıs olabılır :hulya:

Cengizde kendini garanti altına almak için sakladı heralde Ali'nin vurduğu görünüyo başına dert olmasın diye :eek:lmaz:

günaydın ezeldaşlarıma.s.
akşam süper dolu dolu bir bölüm izledik
yaa bn çok üzüldüm merte senağlama dilerdim ki o ilk ömerin yırttığı mektubu okusun ama tahmn ettim ezelin onu vermeyeceği
şu sözü çok içime dokundu sevgiyi anca ihanet öldürür ne doğru söledin ezelim
dayı ya herzmn ki gbi bayıldııım adam süper yaa alinn de değiği gbii oyunu yöneten değil oyunu kuran kişi ve filmn sonu harikaydıa.s
eyşan ilkkez izleedi belki vicadana gelr sandım ama o namıssız gelmez ama bnm için şok canın görmesiydi:1shok:
dur bakalım haftaya ne diyecekler fragmanıda vermeiler :eek:klava:

you knowum en doğru yolu seçmişsiiin senn yanın kocanınn yanıkaydirigubbakcemile5
şimdi doya doya bağarayııım
ezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel:asigim:

harika bi bölümdü...
ya ben şu eren çocuğa çok üzülüyorum yaa..ali onuda kendi gibimi yapıcak acaba?ona yanaşıyo ...
mertede çok üzüldüm ama dayı çok zeki...bu mektup sayesinde ezelin planı bozulmadan işlicek...
gerizekalı baharı hiç sevmiyorum ölcekse ölsün bir an önce...
eyşanda akıllılık edip o kasedin bi kopyasını yaptırsın kendine..bigün lazım olacak..

evet canım izledi tam izlerkende oğlu odaya geldi oda gördü orda bitti zaten bakalım bende bahara uyuz oluyorum doktor öleceksin diyo hala tedavi olmuyo hemde o zenginlikle ne saçma eyşanada uyuz oluyorum çünkü o tuhaf bakışları çok anlamsız ama yinede güzel ve akışı iyi bi dizi inşallah bitmez

Bahar bence Ezel'in ısrarıyla tedavi olucak ilaçlarını tekrar içmeye başladı çünkü filmdende etkilendiler bence :kedi:

aman ya su bahara iiice uyuz olmaya basladım kenanım seni öpemiyorum diyo artık öpüşmicezmi yani dio ya salak sey :kızgın:

Kızlar dün öğrendiğim bir haberi sizlere iletmeyi ve birçok kişinin hayellerini tuzla buz etmeyi bir borç bilirimlülülülülülü

Bu Kenan zıpırı varya yeni bir film çekiyormuş ve orada Berrak Tütünataç mı tüzünağaçmı ne bi kız varya hani Nejat İşlerin sevgilisi, işte o filmde mercimeği fırına veriyorlarmış.:umursamaz:Hemide öyle böyle değil. Kenanın sevgilisi salak uyuşuk Zeynep'e de sormuşlar, ne hissediyorsunuz diye, o da "Nejat ne hissediyorsa onu" demiş, lülülülülülü

X