Ezel Atv

Amaaan ortamalı oldu adam:umursamaz:

Eyşanla birlikte olsaydı Zeynep hemi Eyşanı hemide Kenanı çiğ çiğ yerdi. Uydurma bir haber bence o.

Ama benim dediğim doğru, resimlerini bile gördüm, film daha vizyona girmemiş ama görüntülerle konuşuluyor.

Ailenizin dedikoducusu Kuzu kapama:lepi:

aman ya onla öpüşüyo ona sarılıo ben onun sevgilisi olsam baslarım sanata sinemaya cekerim resti türkan soray kurallarım var benimmkaydirigubbakcemile3

ağız tadıyla bi yorum yapamadık bu hafta site çok zor açılıyo ya akannehir

kızlar ben de birşey sorcam, son bölümde cansu derenin giydiği kırmızı triko v yakalı mini bir elbise vardı, nerden bulabilirim bir fikiriniz var mı? siz bilirsiniz güzeller bir el atın, bayıldım elbiseye , dizi biterken sponsorları da yakalayamadım bir de genelde her hafta değişiyor onlar=(

Canim Antalya'da GARDROP'ta satiliyor elbisenin tipa tip aynisi..
Hatta ben gördüm bundan önceki sali günü, ordaki eleman yanima gelip "Ezel'i izliyorsaniz,dün aksam bu elbiseyi görmüssünüzdür "dedi...

off siteye giremiyok yorum daq yapamıyook bu nasıl iş
bu hafta fragmnı izlednzmi kızlar
herzmn ki gbi süpper

:1shok: anaaa, çıktımı fragman. Nerden izlediniz, nasıl izlediniz, neler oluyor, çabuk anlatın:mymeka:

kuzum faceede izlediim bn
ezel grubu eklemiştii
yok bnce olmaz ramize birşey
zaten ali soruoo yaa ezele vurummu die dayıda ezele işaret ediyor vur de die
bn canı merak ediyorum
birde ömerin kitabını gördnzmü heryer eyşan yazıodu
ömerin anneside eyşana bişeyler diodu orası dahada bi şok edici
torunu felan diooduu eyşan acaba sölecekmi
çocuğun ömerden olduğunu

hiii, aman yarebbim, ramizi kerpeten ali yakalamış, peki ama nasıl.ramiz bir oyunmu oynuyor yine. O kadar kolay yakalanması akıl alır gibi değil. Tilkidir ramiz bişe olmaz ona. Peki ama Ezel'e niye diyor ali, emri ver diye. ezelle ne alaka.

Meliha teyzem tornunu seviyor, anlayacak kesin Ömerin oğlu olduğunu. Salak Canda dedesine bahsediyor kasetten. O Serdar varya çok çakal, ve tehlikeli biri, kesin bişeyler karıştıracak yine. Kerpetenden bile tehlikeli Serdar. Uyyyy, çok heyecanlı yeni bölüm.

Heee bu arada salak Ezel ne okşuyorsun Eyşan'ın saçlarını, teselli etmek sanamı kaldı, düşmanın lan o senin:mymeka:, öfff bi mok olmaz senden Ezel:dilcikar::umursamaz:

ıyyy bende gıcık oluyorum..tamam sevdin ettin zamanın da ama artık intikam zamanı bu kadar atılan kazıktan sonra hala da eyşana sevgi gösterirse aaa müstahaktır ezelede ömerede derim yaaa :eek:lmaz:
bence çok fena yapsın onları bir daha insan içine çıkamasınlar offff bende ne intikamcı kinciymişim ne olursaaa kafamçokkarıştı

Kizlar kizmayin Kenan'ima :1no2:

Onlar hepsi taktik (dermisimmmm):1closedeyes:

Ama hemen intikam alsa,dizi en fazla 10 bölüm sonra biter.

Bunu istiyormuyuz? istemiyoruz ! şutarafagitti

O zaman ne yapiyoruz... ister istemez Eysan'a yanasmasini kabul ediyoruz:1no2:

selam kızlar bende ezel :asigim:bayılıyorum bu adam ya adamın her fılmı tutuluyo ya tabıkıde fılmın konusuda cok onemlı bence cok basarlı her zaman oldugu gıbıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben bu diziyi baştan sona izlemedim ama kabataslak konusunu anladım..sağolsun reklamları var ,magazin programlarında bilr reklamları yapılıyor...
bu hikaye aynı monte kristo kontu hikayesi gibi...gerçi orada hapse giriyordu ,sonra zengin oluyordu..burada girmiyor sanırım ama oradada kadından çocuğu olur ,kadın başkası ile evlenir ,işntikam almaya gelir ,kötü adam herşeyi öğrenir falan filan...ilginç gelmedi bu dizi

ben bu diziyi baştan sona izlemedim ama kabataslak konusunu anladım..sağolsun reklamları var ,magazin programlarında bilr reklamları yapılıyor...
bu hikaye aynı monte kristo kontu hikayesi gibi...gerçi orada hapse giriyordu ,sonra zengin oluyordu..burada girmiyor sanırım ama oradada kadından çocuğu olur ,kadın başkası ile evlenir ,işntikam almaya gelir ,kötü adam herşeyi öğrenir falan filan...ilginç gelmedi bu dizi

Hapse girmiyor olurmu, 8 senesi hapiste geçti Ezel'in. Ne işkenceler gördü, hey gidi hey, sonra Ramiz dayı kol kanat gerdi Ezel'e de zengin oldu.:nazar:

kızlar site sorunlu oldugundan kenaaaaaaaaaaaaan diiip gidemiyorum hazır girmşken kenaaaaaaaaaaaaaaan diiimde gidim

ya biri ezele söylesin lütfen su ölü balık gözlü eyşana hemen erimesin ya
nefret etsin süründürsün bananeee sevmiyorum o hatunu

Bahar Ezel sahneleri bu hafta gözüme nedense cok hos geldi, özellikle cizgi film izledikleri sahnede. Ördek muhabbetide güzeldi. kaydirigubbakcemile3

Ama bu bölümün en can alıcı sahnesi Mert'in sahte mektubu okudugu sahneydi. Garibim ne acı cekiyordu öyle, Ezel'de ne yapsın elinde olsa orda atlıcak boynuna herseyi anlatacak ama olmuyor iste. Insallah Mert abisine karsı kin ve nefret hissetmez bu sahte mektuptan sonra. :a015:

X