- 21 Eylül 2009
- 2.071
- 14
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dalga geçer gibi cevap vermenize gerek yok ben yeni yeni öğreniyorum siteyi de acaba dedim yanlış bişey mi yaptım sizin cevabınız boşluklu olunca bende behlülle ilgili yazınca öyle zannettim sizde ne gözüküyosa bende de o gözüküyo
:1shok::1shok:
allah sahibne bağışlasın
kaç yaşındydı
kızlar 20 yaşında bekarkenana benzeyen kardeş mi niye kız söylesen evlenmezdim:)))
Üste bakarsan alıntı yapıldığını görürsün alıntı yapılmazsada isim verilir zaten hemen üstüne alınmana gerek yok
ben onu görmedim zaten o yüzden ama bana mı dedin dedim yani kötü niyetli değildi yanlış mı yaptım diye merak ettim kusura bakma benneyaptımkivereliniortak
Bizden toptan yemiştiniz zatencokacimcoook
Buraya taşıma konuyu burası ezel topiği:mymeka:
kızlar 20 yaşında bekar
izmirde valla boyu posuda aynı hele bakışlar bu kadar mı benzer
kopyası
zaten dizinin ilk bölümüne ondan o kadar ağladım.
sanki olayları kardeşim yaşamış gibi çünkü çok benziyolar ya :sinifsinif:
Azra sıla olsun kız zengin olursunuz küçük olsun boşverkaydirigubbakcemile3
bn merte çok üzlüyoruum
eyşan o soğukta ne açmış bacaklarını ya hiçmi üşümez giymiş minicik eteği..
eyşanın canın ömerin oğlu oldugunu söyleceğini zannettim ama fos çıktı..
dayı aliyi resmen dumura uğrattı ayrıca ezelede rezil oldu göya kendisi şov yapacaktı ama dayı show yaptı kiminle oynadığını gördü..
ayrıca gerçekten cansu dere güzel rol yapamıyor..evet duruş,görünüş olarak eyşan karakterine çok uygun ama oyunculuk sıfır..ya bi içten ağla kızım ya suratın sevindiğinde de aynı üzüldüğünde de ..mimikler hiç değişmiyor...
allahıma çok şükürki bu bölümde baharı görmediğime sevindim..uyuz oluyorum..
inşallah can yolda ezele rastlar kaseti ona verir...eyşanda cengizin kıcına tekmeyı koysun..
ayrıca 3 kuşağın birarada marangozda buluşması süperdi ağlıcaktım nerdeyse..