• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ezber bozan belirtiler

Lafillenoire

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2019
146
71
13
36
Kızlar merhaba,

Benim merak ettiğim belki de pek çoğumuzun merak ettiği bir konu bu herhalde.

İşte hep duyduğumuz, okuduğumuz belirtileri yaşamadan hamile kalan oldu mu? Tek tek konularda çıkıyor ama toplu bir yerde olursa herkese faydası olur diye düşündüm.

Beklenen belirtileri yaşamadan veya sadece birkaçını, birini yaşayan tatlış gebelerimizi buraya bekliyorum 😁

Merhabalar :) ben hamile kaldığım ay sarı akıntım çok fazlaydı normalde hiç olmazdı. Ve adete bir hafta kalabalık gibi göğüslerim ve ucu değişmeye başlamıştı. Ve yerleşme kanaması yaşadım. Anamm sözde buraya çok belirti yaşamadı demeyelim geçmiştim ama 3 etti :)) neyse. Ama mesele hamileleğimin başında beri hiç midem bulanmadı, istifra etmedim. Sadece tiksinmem olmuştu soğandan🙄 hani diyorlar ya başım dönüyor midem bulanıyor hamile miyim filan. Bilmiyorum ya ben de hiç öyle olmadı :)

Merhabalar :) ben hamile kaldığım ay sarı akıntım çok fazlaydı normalde hiç olmazdı. Ve adete bir hafta kalabalık gibi göğüslerim ve ucu değişmeye başlamıştı. Ve yerleşme kanaması yaşadım. Anamm sözde buraya çok belirti yaşamadı demeyelim geçmiştim ama 3 etti :)) neyse. Ama mesele hamileleğimin başında beri hiç midem bulanmadı, istifra etmedim. Sadece tiksinmem olmuştu soğandan🙄 hani diyorlar ya başım dönüyor midem bulanıyor hamile miyim filan. Bilmiyorum ya ben de hiç öyle olmadı :)
Bu arada ne kadar berbat yazmışım her şeyi yahu Türkçe'yi katletmişim resmen 😂😂

😁 öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah. Benimde öğrenmek istediğim böyle şeylerdi aslında. Kafamıza öyle işlemiş ki sanki hepsi arada olması gerekiyormuş gibi😁 şanslıymışsınız ama bulantı, kusma olmadığı için 😁

😁 öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah. Benimde öğrenmek istediğim böyle şeylerdi aslında. Kafamıza öyle işlemiş ki sanki hepsi arada olması gerekiyormuş gibi😁 şanslıymışsınız ama bulantı, kusma olmadığı için 😁
Amin çok teşekkür ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ile 🙏🏻🌸 evet çok şükür olmadı pek yani :) ama tabi 9 ay boyunca kusanlar bile var 😓

Bende yumurtlamadan 9 gun sonra ve adetime bir hafta kala bir kere gece bir kere gunduz pembe leke gordum ve benim normalde sari akimtim olmaz bu gun afedersiniz koyu kivamli akintim var acaba hamilemiyim

Back