Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm evet erkencilerdenim ama arada iyikide erkenden oldu diyorum..
Cnm senin face veya msn varmı
canım neden ne demek ya neden kızayım sana kızmam asla hayat adil değil tabııkıde ama herkesin sınavı başka allah ne zman kısmet ederse o zman olucak inşallah benımde:)) duaların içinde saol canım ....canım üzüntünü deştiysem özür dilerim. sen çocuk isterken ben istemeyince bana kızsan bile haklısın işte dünya hali..
şuan senin zor durumunun üzerine nasıl üzüldüm anlatamam
dünya hiçde adil değil ya .
yinede Allah ım herşeyi bilir çok şükür..
ben bu rahatsızlığa nazaran ve üst seviyede korunmama rağmen hala nasıl hamile kalabiliyorum bilmiyorum.. çok şükür..
Rabbim tez zamanda sanada sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Allah ım hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın.
emek verip benim için araştırdığından dolayı çok teşekkür ederim canm.
evet allah a çok şükürki hamile kalabiliyorum fakat şuanki kızıma eve zor yetişirken 2.ci bebekle nasıl yaparım en basitinden o karnımdayken kızımı kucağıma bile alamıyacakmıyım.. doğunca kızım zaten bebek olcak 2 bebeğe nasır yetineceğim bilmiyorum..
Allah ın gücüne gitmesinde ben kızımdan başka nbebek istemiyordum. ileride bile..
sonucu almama 3 saat kaldı nolur dua edinde sonuç negatif çıksında günaha girmiyeyim