Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettım bende ..insallah degılsındır .
elifcim kan test yaptırdın mı
neden bu kadar gec cıkıyor normalde 2 satte cıkması lazım :uhm:
rabbim gönlüüne göre versin canım
ama rabbim kimseye tasıyamayacağı yükü vermez
her işte bir hayır vardır
yarın haberlerini bekliyoruz
benelifim arkadaşım;
mesajını okuyunca bir baktım internetten nedir bu diye hiç duymamıştım daha önce eminimki sende araştırmışsında ama bende burdan herkes için paylaşmak isterim.
Çok kısa bir şekilde özetlenecek olursa PKO, yumurtalıklarda çeşitli nedenlerle oluşan bir hormonal ortam dengesizliği sonucu yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarlarda androjen (erkeklik hormonu) salgılanması durumudur. Olayda genel olarak kan şekerinin normal sınırlar içerisinde kalmasını sağlayan insülin hormonu metabolizmasında bozukluk da söz konusu olabildiğinden dışarıdan görünen yüzü çoğu durumda yalnızca bir adet düzensizliği ve tüylenme olan PKO, olaya insülin hormonunun da katılmasıyla aslında tüm vücudu etkileyebilen bir metabolizma hastalığıdır.
sen bu hastalıkla mucize gibi gebe kalmışsan bu seni özel yapar bence allahın sana lütfu kimler çocuk için yanıp tutuşuyor bi bilsen.
bizde manevi olarak değil ama maddi olarak hiç hazır değildik ikinci bebeğe ama rabbim verdi çok şükür aratmadan.
her gelen rızkıyla gelir allah kolaylığını verir sen kendini üzme anladığım kadarıyla çok gençsin
genç ve güzel anne olmak ne mutlu sana
cnm bende mesela pko var ve 3 yıldır tüm ugraşlarıma ragmen olmuyor ve pko olan bırcok arkadaşım var aşılama ve tüp bebek yapmadan olması cok zormuş malesefki sen ne kadar şanslısın ki eger hamileysen allah sana bunu ıkıncı kez yaşatacak bence kesinlikle ve kesinlikle aldırma bı kac yıl sonra istediğin zaman olmayabılır cunku allah hakkında hayırlısını versın eger hamileysen sakın üzülme benım gıbı olanları düşün ve yınede şükret arkadaşlarda demiş bak her bebek rızkıyla bereketiyle gelir allah kolaylığını verir .....
allah diğer bebeğinede sağlıklı uzun ömürler versin sonucunu beklicem inşallah değilsindir istemiyorsun çünkü ama sakın ha aldırmayıda düşünme .....
yazilari yeni okudum canim
bakalim testin sonucuna gore yine fikirlerimizi soyleriz ama suan
beklemekten baska birsey gorunmuyor
orda saat 6 , bekliyorum valla bende pc basinda senin haberini canim
hastane kacta aciliyor acaba?
aksam diye testi sabaha birakmis olabilirler?
Allah hakkinda hayirlisini versin ins.
Demetinde dedigi gibi manevi olarak hep yanindayiz
ve gercekten bebek kismetiyle gelir ben bu sozu yasayanlardanim
cunku Defneye hamileyken borc icinde kurbagalama yzuyorduk ama onun
haberinin geldigi hafta esime Kore teklifi geldi.
ve 2-3 ayda toparladik kendimize
hatta bu yik tekrar burdayiz gercekten Allah rizkini veriyor fazlasiyla
elifcim valla bende cok merak ediyorum
ins hamile degilsindir seni cok iyi anliyorum
ama niye bu kadar
gec sonuc veriyorlarki onu da anlamadim
normal gebelik testi degilmiki? acaba o senin hastaligindan dolayimi bu kadar uzun oldu
canım hakkında hayırlısı bende merakla bekliyorum sonucunu