- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
Saada iyi gecelerİyi geceleerr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saada iyi gecelerİyi geceleerr
Bizde yeni evliyiz o zaman esimle ilk gecemiz eve geldik uyuduk . Benim de uykudan uyanıp tuvalete gitme gibi bir huyum var ve kapı genelde gece diye kitlemem. Bekarken lde öyleydi. Neyse girdim tuvalete gözümü açamıyorum ağzım ayrılıyor. Kosa kosa gittim bide çise ÇAT KAPI AÇILDI. ESIM!!! Ilk geceden rezillik Ağlıyorum sanmış. Rezil olmuştum hala dalga geciyor
Evet sağolsun rezil oldum ama ince düşüncelidir gerçekten deGüzel bir adammış. Onu düşünüp gelmesi çok hoş.
Hahahhaua ay cok guldum yaİlk adetimi oldgum zamandı okula gtmiştim pedimi çöpe bile atamadım utancımdan neyse paketne koyup esofmanmn cbine koymusum ve orda unutmusum..
Daha snra okul çıkışı yolda annemi gördüm. Parayı sen mi aldın dedı sabah masanın ustunden hayr dedim bi sinirle elimi cebime attım ped sokaga fırladıbaşımdan aşagı kaynar sular dokuldu cnku anneme ilk adetimi gordgumu solememiştim..
keşke o an benimde aklıma gelseydi vallahi tıkandım ne olduysa bütün ciddiyet bozuldu dalga geçer gibi oldumBen tamamlayayım mecnunun lafını, takıntım var yazmazsam çatlarım valla.
"Siz bir de onu benim gözümle görün " demiş
Sumugu gördü görmeye nikahima alayim samimiyet bu kadar ilerlemiskene mi dedinBende hoşlandığım çocuğun yanında hapşurmamla sümük falan bi çıktı ıyyyyy utancımdan yerin dibine girdim
Güzel yanı onun evliyim ve bi kızım var
yooo oda benden hoşlanıyormuş. sümük mümük aşkımıza engel olamazSumugu gördü görmeye nikahima alayim samimiyet bu kadar ilerlemiskene mi dedin