Eyüp'te çok fazla suriyeli var. Benim açımdan rahatsız edeci tek şey bu. Onun haricinde fena değil.
ne ummudunuz :)ne umdum ne buldum
O zaman eyüp'ü tavsiye etmeyim. Eyüpte diğer yerlere göre bir tık daha fazla sankineresinde var. merkezde mi. alibeykoy yesilpinar falan oralarin fiyati daha uygun oralardan ev çıkıyor hep nette ama hic yasamadim bilmiyorum.
bulundugum ilcede de cok var suriyeli ama benim.mahallemdw yada sokagimda fazla yok.
her ilcenin iyisi var kötüsü var. o yuzden zaten ogrenmek istedim konu acip. cocuklar var çalışıyorum. iyi bir mahallesi olsun istiyorum
Eyüp'te çok fazla suriyeli var. Benim açımdan rahatsız edeci tek şey bu. Onun haricinde fena değil.
eyüp ramide ikamet ediyorum
20 yıldır :)
rami yeni mah (boşnak ve trakyalı insanların ikamet alanıdır) mahalle kültürü vardır
mahalle esnafı; berberi manavı kırtasiyesi vb güzel nezih sakin olaysız mekandır.Civardaki tantavizade ilkokulu yadaAtatürk lisesi eğitim açısından oldukça güzel.
Rami cuma mahallesi yokuşlu ve merdivenli sokaklar çok fazla.Sakin göçmen ağırlıklı insanların oturduğu yerlerdir.
Topçular, düğmeciler site içi evleri güzel nezihtir.Eski sitelerin evleri küçüktür ama çardakta oturması bahçesi komşuluk ilişkileri iyidir.
Yeşilpınar vialand civarına bakıyorsanız
bölge parkının feridun tümer ilkokulu civarı ve orası karadeniz insanlarının ikamet ettiği yerdir.
Az çok Suriyelilerde vardır.
Vialandın yukarısına yeni yapılan siteler karadolap binevler civarı tavsiye edemiyorum.Güvenlik açısından tekin değil.
1800 lük kiralık ev mi bulunmuyor..Eyüp de Kağıthane kadar yokuşlu diyebilirim.. Ben Piyerloti'nin bile üstünde kalan bir yerdeyim sen düşün.
Topçular'ı beğeniyorum ben. Ama 1800 e sitede ev bulamazsın. Hem lokasyon olarak konumu çok güzel..
Bu arada artık Eyüp değil Eyüp Sultan oldu.
Nerede yok ki Suriyeli?
1800 lük kiralık ev mi bulunmuyor..
Suriyeliler artık heryerdeler.
Yakında kendi ülkemizde bize yaşam alanı kalmayacak.
Öyle güzel anlatmışsınızki, dizilerdeki mahalleler geldi gözönüme:), Bir an gidip göresim geldi:)eyüp ramide ikamet ediyorum
20 yıldır :)
rami yeni mah (boşnak ve trakyalı insanların ikamet alanıdır) mahalle kültürü vardır
mahalle esnafı; berberi manavı kırtasiyesi vb güzel nezih sakin olaysız mekandır.Civardaki tantavizade ilkokulu yadaAtatürk lisesi eğitim açısından oldukça güzel.
Rami cuma mahallesi yokuşlu ve merdivenli sokaklar çok fazla.Sakin göçmen ağırlıklı insanların oturduğu yerlerdir.
Topçular, düğmeciler site içi evleri güzel nezihtir.Eski sitelerin evleri küçüktür ama çardakta oturması bahçesi komşuluk ilişkileri iyidir.
Yeşilpınar vialand civarına bakıyorsanız
bölge parkının feridun tümer ilkokulu civarı ve orası karadeniz insanlarının ikamet ettiği yerdir.
Az çok Suriyelilerde vardır.
Vialandın yukarısına yeni yapılan siteler karadolap binevler civarı tavsiye edemiyorum.Güvenlik açısından tekin değil.
4 yildir yurtdisinda yasiyorum. Yazin Trye geldigimde gercekten ne kadar cok Suriyeli var sasirdim. Yerlestiler gayri gitmezler deSuriye'de bile Turkiye'deki kadar Suriyeli yok ki.