Eyüp'ü nasil bilirsiniz ?

eyüpten topçulara çıkarken güzel siteler var.
rami de güzel tabi ama nişantaşına ters kalır.

eyüp ramide ikamet ediyorum
20 yıldır :)
rami yeni mah (boşnak ve trakyalı insanların ikamet alanıdır) mahalle kültürü vardır
mahalle esnafı; berberi manavı kırtasiyesi vb güzel nezih sakin olaysız mekandır.Civardaki tantavizade ilkokulu yadaAtatürk lisesi eğitim açısından oldukça güzel.
Rami cuma mahallesi yokuşlu ve merdivenli sokaklar çok fazla.Sakin göçmen ağırlıklı insanların oturduğu yerlerdir.
Topçular, düğmeciler site içi evleri güzel nezihtir.Eski sitelerin evleri küçüktür ama çardakta oturması bahçesi komşuluk ilişkileri iyidir.
Yeşilpınar vialand civarına bakıyorsanız
bölge parkının feridun tümer ilkokulu civarı ve orası karadeniz insanlarının ikamet ettiği yerdir.
Az çok Suriyelilerde vardır.
Vialandın yukarısına yeni yapılan siteler karadolap binevler civarı tavsiye edemiyorum.Güvenlik açısından tekin değil.

atatürk lisesi dediğiniz plevne mi?
eski ünü iyi değildir aslında.

Eyüpe Pierre Loti tepesi ve balata yakın olduğu için sık sık gelirim, en azından güzel bir ilçe. Şehirden sıkıldığınizda gidecek üç beş guzel yeri var .
İki arkadaşım eyupte oturuyor,ikisinin de evinde Haliç manzarası var:) ama evli olan arkadaşım kocasıyla sahilde Elele yürürken oradaki bazı insanlar kavga çıkartmış,agiz dalasi yaşamiş-elele gezdigi icin. Başka zamanlarda da dik dik baktıkları için kız ilçeden soğumuştu.
Kagithane de dediğiniz gibi pek yokuş, doğrudur.
Ama güzel tarafi sadabad mesire alanı var. Orası da yaşam alanı olarak çok güzel, çoluk çocuk mangal yapar,piknik yaparsınız,lunaparka gidersiniz, ramazanda gece yarılarına kadar eğlence olur. Cıvıl cıvıl yani, ben seviyorum. Üstelik şehir tiyatrosu ve cocuk tiyatrosu var merkezinde(sudan ucuz). Cocuklariniza harika bir alışkanlık kazandırabilirsiniz...
Yine de iş yeriniz Nişantaşı'ndaysa başka mekanlar da arayabilirsiniz.
İstediğiniz limite uygun çaglayanda evler var mesela
Ben de Kağıthane çeliktepe de oturdum Etiler yürüme mesefasindeydi Nişantaşı da yakın
Eyüp te bir arkadaşa gittik nasıl yokuş arabamızla zor çıktık ödüm koptu kayacak diye

Ben akşemsettin deyim . Alibeykoy merkez yeşilpınar olabilir ... ise gitme durunumuz nedir ozel araç mi servis mi ... metro çalışması bitene kadar ömrümüzden ömür gidiyor trafikten .. eyüp merkezi hic sevmedim ben .. dogma buyume alibeykoydeyim .. 1800 tl kira dusunursen çok ev var .yeşilpınar da gul yapi olabilir
5 levent evleri yeni yapildi site güvenlik var ama yeri cok sap yerde ozel araç olursa iyi olur . Finanskent de olabilir ..

Eyüpe Pierre Loti tepesi ve balata yakın olduğu için sık sık gelirim, en azından güzel bir ilçe. Şehirden sıkıldığınizda gidecek üç beş guzel yeri var .
İki arkadaşım eyupte oturuyor,ikisinin de evinde Haliç manzarası var:) ama evli olan arkadaşım kocasıyla sahilde Elele yürürken oradaki bazı insanlar kavga çıkartmış,agiz dalasi yaşamiş-elele gezdigi icin. Başka zamanlarda da dik dik baktıkları için kız ilçeden soğumuştu.
Kagithane de dediğiniz gibi pek yokuş, doğrudur.
Ama güzel tarafi sadabad mesire alanı var. Orası da yaşam alanı olarak çok güzel, çoluk çocuk mangal yapar,piknik yaparsınız,lunaparka gidersiniz, ramazanda gece yarılarına kadar eğlence olur. Cıvıl cıvıl yani, ben seviyorum. Üstelik şehir tiyatrosu ve cocuk tiyatrosu var merkezinde(sudan ucuz). Cocuklariniza harika bir alışkanlık kazandırabilirsiniz...
Yine de iş yeriniz Nişantaşı'ndaysa başka mekanlar da arayabilirsiniz.
İstediğiniz limite uygun çaglayanda evler var mesela

oralar bana karisik geliyor biraz ya. o yuzden bakmadım o tarafta. sislide de uygun yerler vardi ama bilemedim.mahalle olarak cok karisik gibi geldi

Ben akşemsettin deyim . Alibeykoy merkez yeşilpınar olabilir ... ise gitme durunumuz nedir ozel araç mi servis mi ... metro çalışması bitene kadar ömrümüzden ömür gidiyor trafikten .. eyüp merkezi hic sevmedim ben .. dogma buyume alibeykoydeyim .. 1800 tl kira dusunursen çok ev var .yeşilpınar da gul yapi olabilir
5 levent evleri yeni yapildi site güvenlik var ama yeri cok sap yerde ozel araç olursa iyi olur . Finanskent de olabilir ..
servis var. zaten o tarafa daha cok servis var diye orayi dusundum. 5 levente vaktim ama pahali geldi bana..gul yapiya da baktim siz diyince ama bulamadim nette kiralik olani. finanskente de bakayim. trafik cok mu gerçekten.

simdi baktim o da pahali hemde yuksek katli. deprem fobim var. 14 kattan sonrasi benim icin cok fazla.

Akşemsettin mahallesi nasil. su anki mahallem çocukların oynamasi icin hic rahat degil. parka bile goturmekte zorlaniyorum. birazda o yuzden site istiyorum. kayasehire servis olsaydi kayasehir dusunuyordum aslinda. hem site hemde kiralar asiri pahali degil. hem merkeze yakin olsun hem site olsun hem ucuz olsun diyince olmuyor haliyle :KK43:

servis var. zaten o tarafa daha cok servis var diye orayi dusundum. 5 levente vaktim ama pahali geldi bana..gul yapiya da baktim siz diyince ama bulamadim nette kiralik olani. finanskente de bakayim. trafik cok mu gerçekten.
Bitmeyen bir metro calismamiz var meydani da tek yöne düşünce ciddi trafik sıkıntısı var ama alibeykoyden cikana kadar..ben otobüs kullanmayı bıraktım minibüs ile ise gidiyorum cunku trafige girmemek icin minibüs ara yollardan kaçıyor en az 20 30 dk kâr e diyorum .
Imar blokları da olabilir cadde uzeri orasi da

Bitmeyen bir metro calismamiz var meydani da tek yöne düşünce ciddi trafik sıkıntısı var ama alibeykoyden cikana kadar..ben otobüs kullanmayı bıraktım minibüs ile ise gidiyorum cunku trafige girmemek icin minibüs ara yollardan kaçıyor en az 20 30 dk kâr e diyorum .
Imar blokları da olabilir cadde uzeri orasi da
akşemsettinde onur yapi sitesi var. o nasil. bir de temad sitesi nasi. imar bloklari site mi

Son düzenleme:
akşemsettinde onur yapi sitesi var. o nasil. bir de temad sitesi nasi. imar bloklari site mi
Imar semt site degil yani ... yeni yapilan evler var ..
Onur hatirlamadim ama temad güzeldir
Evleri eski yapı ama 3 1 dır evleri genelde kapali otoparkı var güvenliği oyun alanı oturma yerleri var pazara anacaddeye sağlık ocagina market hemen karsisinda okula yakin otobüs son durağına minibuse 5 dk yurume mesafesi teme 10 dk mesafe yalnız emlakci gibi hissettim ama temadin hemen altindaki sitede ben oturuyorum

Imar semt site degil yani ... yeni yapilan evler var ..
Onur hatirlamadim ama temad güzeldir
Evleri eski yapı ama 3 1 dır evleri genelde kapali otoparkı var güvenliği oyun alanı oturma yerleri var pazara anacaddeye sağlık ocagina market hemen karsisinda okula yakin otobüs son durağına minibuse 5 dk yurume mesafesi teme 10 dk mesafe yalnız emlakci gibi hissettim ama temadin hemen altindaki sitede ben oturuyorum
sizin sitenin adi ne. memnun musunuz.
valla çok yardimci oldunuz ne emlakci si . bizim ilçede evler baya uygun. kuzenim karsıda oturmalarına rağmen burdan ev aldılar. hem kötü mahalleden hemde daha pahalıya aldılar. bize sorsalardı uygun mahalleleri söylerdik. internetten anlaşılmıyor en iyi yaşayanlar biliyor.

Temaddan ev almayı istedim ama evin cok tamiratı vardi yapmak icin durumum yoktu o zaman. Yolunum üstü hep onunden geçiyorum bi ah çekiyorum hala :)

sizin sitenin adi ne. memnun musunuz.
valla çok yardimci oldunuz ne emlakci si . bizim ilçede evler baya uygun. kuzenim karsıda oturmalarına rağmen burdan ev aldılar. hem kötü mahalleden hemde daha pahalıya aldılar. bize sorsalardı uygun mahalleleri söylerdik. internetten anlaşılmıyor en iyi yaşayanlar biliyor.
Bizim sitede iki tane kiralik daire var ama biz evleri müteahit verdik belediye curuk raporu da verdi yikim kararını belliruiz en fazla bir kaç aya kadar bende cikicam . Ama iki uyanik ev sahibi kiralik yazmış yazik gunah biri de benim ust katim ama gelene tutmayın diyor komsular .. sağlıkçılar sitesi karadut sokak .bizde haber bekliyoruz boşaltmak icin

J Jalopi inan yıkılacak olmasa yardimci olurdum komşularım cok iyidir aile gibiyiz ..he benim yaza kadar şehir değişikliği yapicam .. evi bekliyorm isi de bırakıyorum erken emeklilik oldu biraz ... ama bir kaç aya kadar belli olur

cicibizi cicibizi ayy yok zaten saglam değilse istemem. deprem fobim var. hatta temad da eski bina ya ondan tereddut ettim. zaten tek bir ilan var onla ilgili.
en iyisini yapiyorsunuz istanbulun yasanacak hali kalmadi. esim asla istemez istanbul disi. yoksa bende isterdim. ailemde burda annemler falan..mecbur burdayiz.

cicibizi cicibizi ayy yok zaten saglam değilse istemem. deprem fobim var. hatta temad da eski bina ya ondan tereddut ettim. zaten tek bir ilan var onla ilgili.
en iyisini yapiyorsunuz istanbulun yasanacak hali kalmadi. esim asla istemez istanbul disi. yoksa bende isterdim. ailemde burda annemler falan..mecbur burdayiz.
Eski bina evet konumu iyidir ama. Biz ocak ayinda karar aldik şehir değişikliği icin .. ailem burda hep . Komşularım dan ayrılacağım icin cok üzülüyorum... zaten ev isi bizi rahatlatacak ins. Cok luks site olcak maddi olarak rahatlarız . Hem ist. Cok kalabalik oldu 16 yildir çalışıyorum oğluma bakmak istiyorum bakciim da yaza kadar anca devqm.edecek .. esimin memleketine gidicem mis gibi ..

X