Eyüp'ü nasil bilirsiniz ?

Eski bina evet konumu iyidir ama. Biz ocak ayinda karar aldik şehir değişikliği icin .. ailem burda hep . Komşularım dan ayrılacağım icin cok üzülüyorum... zaten ev isi bizi rahatlatacak ins. Cok luks site olcak maddi olarak rahatlarız . Hem ist. Cok kalabalik oldu 16 yildir çalışıyorum oğluma bakmak istiyorum bakciim da yaza kadar anca devqm.edecek .. esimin memleketine gidicem mis gibi ..

tamam bana kiralarsin o zaman evi :) benim ne zaman tasinacagim belli degil..ucretsiz izindeyim su an. ise yakin olmasi için o taraflarda bakiyorum. amankira farki arti kres vs ekstra masraflar olacak. bir yil daha izin alip seneyi de evde gecirip bir sonraki yaz da ise baslayabilir im. surekli bakıyorum ilanlara. hala net karar veremedim.

tamam bana kiralarsin o zaman evi :) benim ne zaman tasinacagim belli degil..ucretsiz izindeyim su an. ise yakin olmasi için o taraflarda bakiyorum. amankira farki arti kres vs ekstra masraflar olacak. bir yil daha izin alip seneyi de evde gecirip bir sonraki yaz da ise baslayabilir im. surekli bakıyorum ilanlara. hala net karar veremedim.
Buyur gel :) biz 7 ayda gideceğiz ins .. tabi ev yikilirmi daha belli değil. Yapılmazsa kiraya mecbur vericem evin kredi var diye oda uzun vade olmaz kimsede 6 ay otur cik denmes .komşulara o yuzden kizdik kiraya veriyo diye

X