• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer'de Kampanya varmış.İlgileneler bi baksın derim

zelixsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2007
232
0
96
Antalya
Meyve aromalı ürünlerden hoşlanan arkadaşlar için yazıyorum.Eyüp Sabri Tuncer'de hediye seti var indirimde.Hem de 1 tane set alana bir tane de bedava veriyolar.Fiyat 19,50.Çeşit olarak çok iyi.Sitesinden bi bakın derim.kampanya bitimi 30 Ağustos.

Ben hiç kullanmadım bu tür ürünler.Bugün alışveriş dergisinde reklamı vardı.Forumda okuyorum meyve kokusundan hoşlanan çok fazla arkadaş var.Sırf onları haberdar etmek için yazıyorum :)

kızlar peki kokular nasıl?? hiç bi açıklaması yok alıcam ama hangisini alıyım tavsiye ettiğiniz varmı? boshayallersmile

Pure Love ve Cherry Pie siparişi verdım hafif çiçek kokuları oldugu hakkında olumlu yorumlar okudum daha evvel kampanyasında da Silky Touch almıstım ve cok guzel bır çiçek kokusuydu...

bugün geldi siparişlerim kızlar opuyorumnanaktan bi cutti pie aldım kokusunu tarif ediyim size aynı dior addict kokuyor birde hot kises aldım oda dior hipnotic poison gibi kokuyor ikisinide çok beğendim bayanssulusmile
başka alanlar varmı kokuları bi tarif edermisiniz?? boshayallersmile
kampanya olursa yine alabilirim :lepi:

sanırım bunlar bilindik kokuların body mistleri gibi bişey :kedi: biriside potion of love için angele benzediğni yazmış.. cherry pie içinde dior miss dior chery'e benzediğni söylemişler bayanssulusmile

Back